balon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Kişilerin özgürlüğü bitti, basının özgürlüğü kaldı. Her şeyi hallettik anasını satim, çağdaş medeniyetler seviyesinde zirveye oynuyoruz artık. Kişilerin özgürlüğü bitti. Merak etmeyin çoğu kişiye göre basın ve basında yaşayan kişiler gayet özgür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Aluriel said: evet abi götümden uyduruyorum hepsini. o kadar salağım ki bi de yıllardır takıldığım foruma gelip yazıyorum bunları. insanları kandırmaya, kafalarını bulandırmaya çalışıyorum. yanlış bilgi veriyorsam söyle, doğrusu bu de, tartışalım. ama yok yani onu yapan kimse yok. inanmıyorsan yazdıklarıma biraz araştırma yap kendin ve çürüt söylediklerimi. art niyetli değilsen zaten rahatsız olursun sen de olayların ne aşamada olduğunu öğrenince. yoksa benim de hiç umurumda değil içerideki paşalar, gazeteciler vs. en başından beri savunduğum bu insanların suçlularsa eğer yargılanmaları tabi ki; ama bu şekilde kanıt uydurarak, uzman uydurarak, tezgah kurarak değil. sen hakikaten bambaşkaymışsın. sansür var ama sen bütün bunları medyadan öğreniyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 @ balon haksızsın. bence kişiler FAZLASIYLA özgür. cihangirde bir ara sokağa uğradıysan, sokaklarda içki içip rahatsız ediyorlar akşam evine giden vatandaşları... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 goldbären said: @ balon haksızsın. bence kişiler FAZLASIYLA özgür. cihangirde bir ara sokağa uğradıysan, sokaklarda içki içip rahatsız ediyorlar akşam evine giden vatandaşları... İroni bile yapamıyosun rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Aluriel said: evet abi götümden uyduruyorum hepsini. yani bu yeni yaptığın bi şey değil ki, sıkıntı yok merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 göster bi tane bu konuyla ilgili aslı olmayan postumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 özgür mü değilmiyi tartışmak yerine ( ki bariz ortada bi kısıtlamanın olduğu ) ne kadar özgürü tartışmamız lazım. bu tutturulması zor bi denge çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Aluriel said: göster bi tane bu konuyla ilgili aslı olmayan postumu ya sen gerçeksin, asılsın ona şaşıyorum ben postuna sıra gelicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 boş konuşmakta üstüne yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ya Mevlana ne demiş sevgili kardeşim, Kor cehalet cirkeflestirir insanlari ! Suskunlugum asaletimdendir... Her lafa verecek bir cevabim var... Lakin bir lafa bakarim laf mi diye, Bir de soyleyene bakarim adam mi diye.. Hadi benim asaletim yok o tarafı geç. Hadi senin adamlığın da sende kalsın ama yok yani, muhatap alacağın adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ya boş konuşmayı bırak. uydurduğum mesajı göster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 AHAHAHA taraf gibi gazeteler size görmek, duymak istemediğiniz şeyleri göstermeye kalkınca linç etmeye en önde gideniniz burada basın özgülüğünden bahsediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 harbi ha, işinize gelince özgürlük, işinize gelince vatan hainliği. Tabulaştırmanıza gerek yok bir şeyleri, her tipte her bedende mevzu boyutu var. Kasmayın gereksiz yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 hala taraf diyorsunuz. tarafın, habertürkün yaptığını gösteriyorum işte. bakmaya tenezzül ederseniz tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Özgürlük ne güzel şey valla ya bir yanda adam sırf hükümete karşı yazılar yazıyor diye içerde bir yanda adam basın özgürlüğü diye bilerek yalan haber yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 bizim isi gucu yalan haber uydurup gundem saptirmak olan pacavrayi sevmememizle hapiste olan gazetecilerin, basin ozgurlugunun ne alakasi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 cafcaf dergisi kadar mizahınız yok be, yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 ne fetoymuş be. ilkokul mezunu bile olmayan ağlak, cahil, korkak bir herif bu forumda bile ne kadar çok adamı etkilemiş. allahtan bu hükümet başımızda turnusol kağıdı görevi yapıyor da kimin ne b.k olduğu cumhuriyet ilan edildiğinden beri ilk kez bu kadar net bir şekilde ortaya çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Aluriel said: göster bi tane bu konuyla ilgili aslı olmayan postumu bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 aluriel sen sahtesin seninle uğraşamayız şimdi zamanında çok anlattık anlamadın şimdi tekrar kastırma bıdıbıdıbıdbıd vs vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 cetintas said: ne fetoymuş be. ilkokul mezunu bile olmayan ağlak, cahil, korkak bir herif bu forumda bile ne kadar çok adamı etkilemiş. allahtan bu hükümet başımızda turnusol kağıdı görevi yapıyor da kimin ne b.k olduğu cumhuriyet ilan edildiğinden beri ilk kez bu kadar net bir şekilde ortaya çıkıyor. oha cetintas ne zaman akepeci oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Aluriel said: Aluriel said: göster bi tane bu konuyla ilgili aslı olmayan postumu bekliyorum hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 goldbären said: cafcaf dergisi kadar mizahınız yok be, yazıklar olsun Nasıl mizahım kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 balon said: goldbären said: cafcaf dergisi kadar mizahınız yok be, yazıklar olsun Nasıl mizahım kanka? tatava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar