Stream Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Okuyun ve kopun[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heyd Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2004 ehheh düşünemiyorum böle bi adamın offical siteyi hackediğini :)[signature][hline]Heyd Spinner Ranger @ Eclipse Galaxy with Freedom Fighters Tunc'h Skydigger @ Infinity (retired)master Chef with (crashed)Ephesus Sentinels Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 burada da geçti, swg bölümüne linkleyecektim unutmuşum :D.[signature][hline]my god sits in the back of the limousine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Only morons could uncover some of this crap because right thinking people don't dismount their swoop while trying to call a pet going into a Krayt spawn with orange hotpants AND trying to compose a new email at the same time lol[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: arcane, 26 Eylül 2004 04:44 tarihinde demiş ki: burada da geçti, swg bölümüne linkleyecektim unutmuşum :D. siloyada ben vermiştim linki hemen oraya yazmış :)[signature][hline] Albert Einstein, bilinmeyen bir tarihte demiş ki: Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal. a.k.a Dodo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Why don't you test the code before you deploy it? Hey! Why don't you suck me!? said: Ok, you can't fix all the bugs but can you at least listen to us? Hey! How about I listen to the "glup, slurp, glup" sounds as you suck me!? said: TKs shoud haev stun Vibrator Knuckles w/ Mind Fire!11 And your parents should have had an abortion...although I do agree that the game needs "Vibrator Knuckles". Hell, Vibrator anything...damn "T for Teen" rating. You get half credit, I kill you last. Haha süper![signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online [Bu mesaj Qui tarafından 26 Eylül 2004 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Qui tarafından 26 Eylül 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ya ama bazı yerlerde haklı adam harbiden lavuk dolu oyun piyasası bunlarla uğraşmak zor yani... hergun soeye kufreden kafam girsin diyen o kadar emek verdik elimize geçene bak diye itiraz eden yerli yabancı bi suru insan var ama malesef cidden bu adam ne dese az bu insanlara... bunların verdiği emeğin 1000 katı emek veriyor adamlar ustune bi de kufur yiyorlar hergun ben olsam ben de bırakırdım işi... o forumlara bu adamın verdiği ornekler gerçekse zaten bu swg oyunu bitmiş demektir boyle adamların olduğu yerde benim işim yok zaten bugun cancel ettim acountumu... ilerde duzelirse ortam açtırırım belki...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Friday Feature: You're All Morons Lol baba harcamışsınız adamı. Yoksa benim bildiğim kod yazmak zor olsada belli bir tatmin duygusu veren birşeydir. Başlıktan adam kopuyor zaten. Yazık bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 harika yapmışlar cidden ya tebrik ederiz :)[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 auehzpokıjgporjtlkasmtilermposrpoerktipoerktporek koptum ya laflara bak süper olmuş gittim[signature][hline]ATI Radeon 9800XT 256DDR Ekrankartı Kingston 2x512 DDr400 PC3200 ram Intel P4 3.0ghz 800fsb cpu ASUS P4C800 Mainboard Coolermaster 2003 Darkhardware ödüllü Wavemaster o/c kasası Vantec PCI Slot VGA Cooler Thermaltake Chipset cooler Vantec 80MM Stealth Fan Zalman CNPS-7000A Stealth CPU Fan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar