Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Baruter'e 1 yıl hapis istemi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Abi bir dinin zaten o dine inanmayanların çekeceği acıya odaklanması kadar saçma bir şey yok. Bunu belki de en çok yapan dinler hristiyanlık ve müslümanlık. Git sen kendi inanlarına doğru yolu göster, inanmayanlardan sana ne? Ama yok dini kitap illa inanmayanların çekeceği acılarla da dolu olsun ki insanlar korktuğu için o dine inansın.

Adamı Dawkins yaparsınız he.
Mesaj tarihi:
ya aslında diyorki sen zaten inanmayarak saygıyı haketmiyorsun diyo olay bu , sen zaten cehennemde yanacaksın bari ınananlara saygı göster diyo kısaca
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

anaconda said:

Müslümanlar ne yapmış ateistlere?

ALOOOO. uyuyor musun arkadaş. Müslümanların inandığı din ateist dediğin kişilerin sonsuza kadar cehennemde yanacağını söylüyor. Tebokan vereyim mi lazımsa?

Benim sevdiğim bazı arkadaşlarım var ve bunlar ateist. İslam diye bir din gelip bana diyor ki bu kişiler allaha inanmamakta serbestler ama inanmadıkları için ölünce sonsuza kadar acı çekecekler diyor.

Sen de hala bık bık konuşuyosun.

üzülme lan idare ederim ben.
Mesaj tarihi:
Benim yanımda benim inandığım şeye küfür eden adama dalıyorum direk ben. Geçenlerde bi arkadaşım olm HOBBIT diye bir şey yok seni kandırmışlar dedi 3 dişi eksik şuan..
Mesaj tarihi:
wastyrx said:

Benim yanımda benim inandığım şeye küfür eden adama dalıyorum direk ben. Geçenlerde bi arkadaşım olm HOBBIT diye bir şey yok seni kandırmışlar dedi 3 dişi eksik şuan..

çok saçma abi filmi bile çekliyor yani. olamasa çekmezlerdi dimi?
Mesaj tarihi:
"nutella yerim" said:

kardeş bunu acıkca buraya yazma,HOBBIT i de büyük harfle yaz saygısızlık oluyor

arkadaşımızın düşüncesi ve inancı gereği HOBBIT'i büyük harf olarak editledim wastryx'in mesajında.
Mesaj tarihi:
Loxias said:

bir din varsa SILMARILLION da anlatılan olabilir müzikçi keratalar. yetemedim zaten okumaya
biliyosunuz basitleştirilmiş mêâl'leri var onları okuyunuz.
  • Yeni Oluştur...