Joker Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 adam allah var demiş. atheistliğe hakaret var. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 3 kardeşlik var bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 olmayanı çok söylüyorsun abi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Abi bir dinin zaten o dine inanmayanların çekeceği acıya odaklanması kadar saçma bir şey yok. Bunu belki de en çok yapan dinler hristiyanlık ve müslümanlık. Git sen kendi inanlarına doğru yolu göster, inanmayanlardan sana ne? Ama yok dini kitap illa inanmayanların çekeceği acılarla da dolu olsun ki insanlar korktuğu için o dine inansın. Adamı Dawkins yaparsınız he. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ya aslında diyorki sen zaten inanmayarak saygıyı haketmiyorsun diyo olay bu , sen zaten cehennemde yanacaksın bari ınananlara saygı göster diyo kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben oksijene tapıyorum. anaconda lütfen içine çekip saygısızlık yapma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Ardeth said: anaconda said: Müslümanlar ne yapmış ateistlere? ALOOOO. uyuyor musun arkadaş. Müslümanların inandığı din ateist dediğin kişilerin sonsuza kadar cehennemde yanacağını söylüyor. Tebokan vereyim mi lazımsa? Benim sevdiğim bazı arkadaşlarım var ve bunlar ateist. İslam diye bir din gelip bana diyor ki bu kişiler allaha inanmamakta serbestler ama inanmadıkları için ölünce sonsuza kadar acı çekecekler diyor. Sen de hala bık bık konuşuyosun. üzülme lan idare ederim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Benim yanımda benim inandığım şeye küfür eden adama dalıyorum direk ben. Geçenlerde bi arkadaşım olm HOBBIT diye bir şey yok seni kandırmışlar dedi 3 dişi eksik şuan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 "nutella yerim" said: 3 kardeşlik var bir de Adam protos çıktı beyler dağılın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kardeş bunu acıkca buraya yazma,HOBBIT i de büyük harfle yaz saygısızlık oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 wastyrx said: Benim yanımda benim inandığım şeye küfür eden adama dalıyorum direk ben. Geçenlerde bi arkadaşım olm HOBBIT diye bir şey yok seni kandırmışlar dedi 3 dişi eksik şuan.. çok saçma abi filmi bile çekliyor yani. olamasa çekmezlerdi dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 kitabı var bi kere,olmasa yazılmazdı de mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 aşşagılama göremedim ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Bende öyle dedim. Filmi bilenem var olm dedim önce, bu devam edince vurdum aazına bende şuan hala konuşuyoruz ama affettim onu. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bir din varsa SILMARILLION da anlatılan olabilir müzikçi keratalar. yetemedim zaten okumaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 "nutella yerim" said: kardeş bunu acıkca buraya yazma,HOBBIT i de büyük harfle yaz saygısızlık oluyor arkadaşımızın düşüncesi ve inancı gereği HOBBIT'i büyük harf olarak editledim wastryx'in mesajında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 evet saygılı olmak lazım NOKTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 buralarda dine saygılı moderatörler görmek gözlerimi yaşarttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 ben hep SAYGIlıyım abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 loxias da SILMARILLION u kucuk harfle yazmış,rencide oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 fıkıh kafası böyle bişey işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7hkcZilKChI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 duble cektim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 dasaaa MESAJIMA MÜDAHALE ETTİ! kendisini dava edeceğim ki, bir daha dini metinlerin üzerinde oynama yapamayacağını öğrensin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Loxias said: bir din varsa SILMARILLION da anlatılan olabilir müzikçi keratalar. yetemedim zaten okumayabiliyosunuz basitleştirilmiş mêâl'leri var onları okuyunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar