Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PS3 için 22 inch monitör sorunsalı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
PS3 160 GB Slim modeli almayı düşünüyorum ama evimde eşek kadar büyük LCD televizyon yok.

Bu konsolu 22 inchlik Philips LCD monitörümde oynama şansım var mı? (Monitörün arkasında bir HDMI girşi var.)

Görüntü kalitesi nasıl etkilenir, kabaca yüzde kaç verim alırım Full HD bir televizyona nazaran? Hangi çözünürlüklerde oynayabilirim?
Mesaj tarihi:
monitör full HD destekliyorsa gayet güzel fıstık gibi olur.
hatta kaliteli tepki süresi düşük falan bişeyler alırsan çoğu televizyondan daha iyi performans alıcağını düşünüyorum.
Mesaj tarihi:
Yeni konu açmayım dedim bir ara teknosada satılıyordu şimdi modeli unuttum bulamıyorum Samsung ya da LG'nin 24-27" arasında ki 27 olma olasılığı yüksek hem ekran hem TV olan bir modeli vardı 700-800 arasında da fiyatı vardı modeli hatırlayan varsa çok makbule geçecek.
Mesaj tarihi:
gayet oluyor. Ben evdekini zaten benim 24" monitorde oynuyordum. Monitore hdmi girişden girip monğitorun audio out'unada speakerı bağlıyordum.

gayet güzel oluyor ama eğer ses çıkışın yoksa sanırım ses ile görüntüyü ayıran adaptörler var.
Mesaj tarihi:
SenariouS said:

gayet oluyor. Ben evdekini zaten benim 24" monitorde oynuyordum. Monitore hdmi girişden girip monğitorun audio out'unada speakerı bağlıyordum.

gayet güzel oluyor ama eğer ses çıkışın yoksa sanırım ses ile görüntüyü ayıran adaptörler var.

Monitörün ses çıkışı var, buradan avantajlıyım.

İşte tek endişem 22 ile 24 inch farkı. 24 inch full hd'nin çözünürlüğünü destekliyor 1900 pixel genişlik ile. 22 inchin ise maximum desteklediği çözünürlük 1680 pixel genişlik, 1050 yükseklik. Kalite farkı olur mu, endişem buradan...
  • Yeni Oluştur...