dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 napae said: Bana uyuz olanlar barnak kaldırsın. bana uyuz olanlar barınaktan aldırsın diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dasaaa senin moderatör yapan kimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 said: dasaaa senin moderatör yapan kimdi? abi seni olacak o. senin değil. ama sanayiden arkadaş var, kazım abi, mödülatör yapıyor o. istersen arayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 dasaaa said: said: dasaaa senin moderatör yapan kimdi? abi seni olacak o. senin değil. ama sanayiden arkadaş var, kazım abi, mödülatör yapıyor o. istersen arayalım Seni seçmiycemki niye alınıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Aha 2 kişi bana oy vermiş hemen IPlerinden bulup banı basayım. Bunların hepsinin bir temizlik kampanyası olduğunu tahmin bile etmemişinizdir herhalde. X( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 en gıcık olunanlar TOP 4 1-Çetintaş 2-Kermit 3-Dylann 4-Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 biri benim direk nicki banla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 hedehodohop said: en gıcık olunanlar TOP 4 1-Çetintaş 2-Kermit 3-Dylann 4-Fistan Bu 4 kişinin şaşırmadığına eminim. B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sana ne yaptım ya alla alla. Merak ettim hangi yazıma uyuz olmuşsun bakayım bi. oldun said: biri benim direk nicki banla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 patidaş ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 paticik'i paylaşan anlamında. ben buldum. edit: paticikdaş pek hoş kaçmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 aferin, süper buluş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 sağol,sağol,sağol... -Kim geliyoooorr? -Dur!Dinle! Kim geliyor?Kim geliyor? Asteğmenler geliyor,kük-re-ye-rek! Yeri,göğü in-le-te-rek! Asteğmenler,asteğmenler heyyy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 offf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ahahaha şu askerlik marşları yok mu komedi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 öyle kimseyle cok takıntım yok o listeden illa birini secmek zorunda hissettim ondan seni sectim sebebini de öm attım burda paylasması gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Herkes kendince haklıdır. Diğeri kim acaba oy basan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Hala 2 oydayim, onlarda belli zaten asdadd Ip genclik kollari goreve! Oncu genclik gogogogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Viktorla aynıyım ya o koyuyor aslında hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Sırf böyle bir başlık açtığı için cetintaş'a attım. Uyuz davranışları olan insan var forumda da genel olarak uyuz olduğum hiç kimse yok, çok sevecenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 patidaş ne ya özürlü kongresi üyesi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paticiğin Pati si Arkadaşın daş. PANAM havayolunu tarif anlatırken ki Panamanın Panı ... .... deyişi gibi. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 patidaş: devrimci pati patican: tiki pati patioğlan: gay pati patisan: animeci pati patiroll: troll pati pati(r.a.): dini bütün pati gibi çeşitleri de var. sadece düz pati var bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 patisan değil patichan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bence ankette 1. geleni hep beraber dövelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar