Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Şu SP1'de bir olay vardı biliyorsunuz, kopya olan XP'lerde sorunmu çıkarıyordu nedir. Denemediğim için net bilemiyorum. SP2 içine de böyle bişey koymuşmu Bill?[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 merak etme sorun olmuyo, cunku yukleyemiyorsun bile :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 O niye o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bill'in gicikligi iste :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 vay gopyacilar siziii[signature][hline]templars of steel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 çalışıyo, ve evet yüklüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Valla sp'2 yi lisanslı makinalar kurunca bi sorun olmadı lisanssızada kurma imkanım yoktu :)[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 epey sorunlu diye duydum sp2 yi, bu arad son troıjanlara karşı güvnlimi sp1 epey fos çıktıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yanliz sp trojanlara karsi degilde daha cok guvenlik aciklarina karsi yapilmis birsey.. trojanleri genelde antivirus programlari ilgilendiriyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Baya birşey DW etti SP2 için (yaklaşık 90MB ve bütün updatelerim tam olduğu halde). Şimdiye kadar bir sorun çıkarmadı kopya XPde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavel Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 XP de girdiğiniz serial e bağlı olarak sp1 de sorun çıkarıyor ya da çıkarmıyor. SP2 yi hala DL ediyorum. kurduktan sonra yazarım bişey olup olmadığını tekrar.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 oto boka kar1s1yor bu SP2. Anormal uyus oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 nereden uyduruyorsunuz bilemiyorum.. microsoft sp2 çıkmadan çok önce açıkladı.. sp1 ve sp1a'daki gibi bunda cd-key kontrolü olmayacak, kopya windows kullananlar dahi kursun, windowsu kaliteli kullansın diye açıklama yaptılar.. satış stratejisi.. o kadar sp2 kurdum, bir tanesinde de cdkey hatalı demedi.. sp1'de yapıyordu. başınıza gelecek en kötü olay cdkeyinizden dolayı windows update v5 ile hata almanız olacaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben onun betasi icin oyle oldugunu biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spirit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 SP2'de korsan Windows kullanimina kar$i ekstra bi guvenlik sozkonusu degil.Microsoft'un aciklamasina gore SP1'de karalisteye eklenen cdkeyleri kullanan Windows kullanicilari yukleyemeyecek.Kisacasi makinaya SP1 kuruluyorsa,SP2'de kurulacak. Ufak bi not; bi cok program SP2 ile uyumsuz ve cevremden duyduguma gore cok problemli bi service pack.Uyumsuz olan programlarin listesi burada[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: thelegbra, 30 Eylül 2004 18:25 tarihinde demiş ki: microsoft sp2 çıkmadan çok önce açıkladı.. sp1 ve sp1a'daki gibi bunda cd-key kontrolü olmayacak Microsoft daha bir çok şey açıladı biliyorsun, daha sonraları skandal olarak patlayan şeyler :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar