Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

futbol tavla degildir ki mars olasın [6-2]

karakedi

Öne çıkan mesajlar

Ya 4-2 iken bi ara fener boğdu manchester'i o ara 4-3 olsa süper olcaktı maç. 3 yada 4 gol daha olurdu ama atamadı fener. Yoksa çok zevkli olacaktı.

Bu arada dışarıdaki hakemler ile bizdekilerin arasında pek bir fark yok. Adam Nistelroy kazmasına sarı kart veremedi :D
[signature][hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 29 Eylül 2004 12:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aman bas pisi etme eyleme adamlar yedi birbirini 800 sayfa boyunca yazma bole seyler :)[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cmrownz, 29 Eylül 2004 16:16 tarihinde demiş ki:
ulan sanki turk takimlari arasinda bi rekabet , beşiktaşta 6 yedi leedsden..
nedir ki yani ?
yenilmişiz tamam bitti. tebrik ediyorum
gruptan cikariz insallah tek temennim bu

ben tek kardeşizmi dedim...[signature][hline]Yalnız Kalmaktan Sıkılıyosan Aynaya Bak ! ! !.....By Insight [13]...!
Sosyal ağlarda paylaş

lol mars ettiler evet
daha artık ne yaratıcı benzetmeler çıkacak daha durun
şimdi bi pendik olayı baya konuşulmuştu
bu da artık 10 sene gider[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Azmo demişki "jaan kapatilmis bir konuyu tekrar acmak yasak ve evet bu yazdigin ne kadar iyi niyetli olsada YASAK"
Bu konuda ona benzemiş dönüp dolaşıp laf tantasına dönecek.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Sosyal ağlarda paylaş

İşte buda man utd ile fener aras1ndaki fark
Adamlar 7 kere gelip 6s1n1 at1yo
biz al1sm1s1z tabi türkiyede bos kaleye kacmalar 10 kere gelip bi kere atmalara falan
Adamlar geldi tak1r tukur att1
Bizde 5-6 kere girdik 2 kere att1k
Bi gol verilmedi bi top direkten döndü falan ama mazeret deil
Ayr1ca fatih ben neden oynam1yorum diye sormaz heralde art1k
Bu arada evet bjk leedsen 6 yedi gs chelsea den 5 yedi
Bunlar olur arkadaslar :)
Sosyal ağlarda paylaş

Bir fenerbahçeli olarak utandım gerçekten.İnşallah birdaha böyle bir şansı elde etmeyiz çünkü çok kişi yedirememiş şampiyonlar ligine ilk defa çıkmamızı ki böyle egolarını tatmin ediyorlar inşallah çıkan ilk ve son türk takımı oluruz.İnşallah diyer takımlar'da birdaha UEFA kupası kazanamaz gerçekten hatta fenerbahçe dışında türk takımları kazansın doğru unutmuşuz fenerbahçe orda kendini temsil ediyor türkiyeyi kesinlikle değil ama türkiyeyi temsil eden takım belli yani GS ve BJK saygı duyalım gerçekten maçı izledigimede pişman ettiniz sanki karşımızdaki takım trabzon yada gençler birliği heh.Sizin için futbol küfür,ezmek,holiganlık,bıçak vahset galibiyet.. Dencek bişey yok...
*!Köyün arkasında antreman yapanlara bakar*
Sosyal ağlarda paylaş

hazır konu acilmisken bende bisiler yazayim

fener ŞL inde tecrubesiz..gs 4 yıl ust uste sampiyon oldu o da gitti her sampiyon olusunda o da bisiler yapamadi uefa sampiyonu oldugunda chelsea den ali sami yende 5-0 yenilerek uefa ya gitti hemde gs nin ruya takimi hagi li emre li takimini kendi sahalarinda 5-0 yendi ama sora hitti uefa sampiyon u oldu fb daha yolun basinda tamamen tecrubesizliginin kurbani oldu..

ama en uzuldugum sey foruma giriyosun man-fb mac topic ine birileri sanki bi yerine bisi girermis gibi acayip bisi sekilde guluyo dalga geciyo fb her ne kadar dier takimlar kadar nefret edilen bir takim olsa da turkiyeye kazandirdiklarini kimse inkar edemez nerde gorulmus o fb stat i nerde gorulmus fb nin tesisleri kac tane sporcu yetistiriyor fb biliyor musunuz?

kendini bilmez biri spor yetkilisine laf atiyo fb li diye kac yildir yetili olan spor bolumunu denetliyen birine..

biraz acimasiz olunsa keske.. cok uzun zamandir burdayim pek fazla bisi yazmam sadece ogrenmek icin girerim siteye madalya merakim yok sirf ms olsun diye +1 falan atmam..
seviyesiz birini gorunce direk banlasaniz 3 kere ayni seyi yaparsa 1 ayligina ip den banlayin herkes bi sekilde fanatiktir ama bu kadarida cok yersiz

insallah gerekli cezalandirilmalar yapilir

Saygılar
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
ee ben dun aksam nete giremedim ama yazacaam konular kitlenmiş olur mu bende yazacam
aslansın kaplansın kedi sağoıl :)

simdi efendim fb formda dediler
fb 123 yıl once orda yendi dediler
fb gene yenecek dediler
ne oldu? takımı şişirdiler
kamuoyu yenecek miyiz diye bi şartlandı
tabi ben fark olur diye bekliyordumda 6 gol beklemiyordum
bukadar gaza gelme neticesinde kapasiteyi bilmeden ve nerede maça cıktıgını bilmeden yapılan pek çok hatayıda eklersek 6 az bile :)

amma velakin böyle maçlar iyidir
misal gsde gitti ingterede yedi bissürü sonra hem lig hem avrupa kupasında fırtına gibi esti kupa aldık yani :p

nese cnm geçmiş olsun diyelim bis kanaryalara :lol:[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Manchester'in Feneri hafife alması gerekirken Fenerbahçe Manchester'i hafife aldı sonuç ortada.

Yinede 2. yarıdaki futbolun ve baskının kötü olduğunu düşünmüyorum. Eğer bi fatura çıkıcaksa bence öncelikle Luciano ya ardından da Servet'e çıkarılmalı. Ayrıca gördümki dün akşam bu Dünya takımı dediğimiz Fenerbahçe'nin kadrosu yeterli değil. Defansa takviye yapılması gerekiyor..[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
forvete pres yapmayan 2 herif yanyana oynarsa (alex-hoydonk) bütün yük orta sahaya biner
orta sahada aurelio dan baska çabalayan olmassa defans çöker
defans çökerse yarım düzine gol kaleye girer :)

as simple as it seems[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
cevap: ms paint, notepad, iexplorer,mirc kullanır. mail yollar,icq,msn kullanmayı bilir. uo oynayabilir. Hedefi: ileride büyüyüp büyük adam olcak ve asp,php,vb,wc,c++,c#,delphi,linux,flash,ps,3dmax,autocad öğrenip imzasına ekleyecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
go rooney diye bosuna dememiş gs taraftarı ehe :)
adam biliyo bu işi ve ilaveten sistem yannış ısrar ediyorum
kişisel hata yapmanıza bukadar sebep olan sey sistemdir :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger
DynamicK ne yapar?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 29 Eylül 2004 22:44 tarihinde demiş ki:
Manchester'in Feneri hafife alması gerekirken Fenerbahçe Manchester'i hafife aldı sonuç ortada.
Vodan senin stand-up Show'unu dört dözle bekliyorum ehehe komik ya![signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
Sosyal ağlarda paylaş

Ya Smoke'um dönem başkanım sen 0 çekmiş bir takımın ŞL tarihinin en kötü 2. performansını sergilemiş takımının taraftarısın niye böyle şeylere takılıyosun ki?[signature][hline]Nukem_Verite, 31 Temmuz 2004 16:38 tarihinde demiş ki:
ben paticik falan değilim abi insanım ben
Sosyal ağlarda paylaş

said:
SM0KE, 30 Eylül 2004 10:56 tarihinde demiş ki:
1999-2000
Milan 4 - 1 Besiktas
Leeds 6 - 0 Besiktas
Barcelona 5 - 0 Besiktas

Beşiktaşın şampiyonlar ligi deplasman başarısını yakalamak için 9 gol daha yememiz lazım :)

o dalga geçtiğin beşiktaş barce'ye inönüde futbol dersi verdi yalnız :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....

[Bu mesaj theKingpin tarafından 30 Eylül 2004 16:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...