Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Burger King'in acı sosu..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Burger Kingde eminim hepiniz bi kere bile olsa yemek ymşsinizdir eğer fast food seviyorsanız bi ara gittiğinizde bu sosu isteyin.İnanılmaz güzel bişey.Dikkat acıyı seviyorsanız deneyin..Patatesle ve hamburgerle süper gidio..[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak..
E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Mesaj tarihi:
Acı sos + Sarımsaklı Mayonez.

Burger King 'e sadece bu yüzden gidiyorum zaten.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift?
A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
Mesaj tarihi:
aynen sharky,bu arada absolut sanada katılıyorum babacım :) Kış uykumuzda üşürüz biz beslenmessek.Bonecrusher ne demiş : ben hiçbişi yapmam yer içer uyurum :p ya bu arada adana kebap fln dediniz de cnm acılı şalgam suyu çekti şimdi eheh,bi ara hep birlikte kebap festivali yapak eheuh[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak..
Mesaj tarihi:
hastasıyım acı sosun
ekstra whooper acı sos ve de garlic mayonez, yanında da onion rings.. ımphşş. tutmayın beni gidiyorum burgera[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path!
follow the energizer tav$ani
gizli ninja
Mesaj tarihi:
açım
açım
açım
açım
açım
açım
çok açım
bu topği acmannızn,sosları burgerları kebapları pidelri tartışmanınızn zamanı mıydı bu ya
açım eullaeeeeeeeyn[signature][hline]akışına bıarkmak istiorum hayatımı bir süre...
Mesaj tarihi:
bu topici acan canıdır, hayındır. paticikteki insanların yuzde 99 u ac olduguna gore yemek ve bilimum seylerin topici acılmamalıdır. yoksa yerim hepinizi.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
sensin cani.. ne alakaki aç olan birinin bilgisayarı olması mantıklımı sence ? veya internet kafeye gitmesi ymeğe vereceği para yerine ? lol diom başka bişi demiom. hm ben soslardan bahsettim kusra bakma ama sen soslamı besleniyorsun ? sos mu yiyorsun acıkınca ? olayı kebaba,bilmem onion ringse çeken fln ben değilim..ben sadece sostan bahsettim.[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak..
Mesaj tarihi:
said:
FRP_Master, 29 Eylül 2004 17:32 tarihinde demiş ki:
ne alakaki aç olan birinin bilgisayarı olması mantıklımı sence ?

kesinlikle mantıklı pc basında kac kere ac kaldın aclıgını basından kalkınca anladın[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
tmm orayı geç peki bana nyie cani diyorsun benmi dedim kebap,hamburger vs ? Biz burda son derece bilimsel bi sos üstünde konuşuyoruz..İyilikde yaramıyor,hm saçma sapan konuşma çok acıktıysan gider yemeğini yersin,ha tabi iradesizsen o ayrı ?[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak..
Mesaj tarihi:
cani lafına da alınıyorsan birsey demicem sana. sanırım cok ciddi bir kisiliksin.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
bi denicm dediginiz sosu bu arada kavga etmiyorus ki biz sakalasıyoruz popeye abi, di mi frp? frp?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
said:
Wendigo, 29 Eylül 2004 17:09 tarihinde demiş ki:
hastasıyım acı sosun
ekstra whooper acı sos ve de garlic mayonez, yanında da onion rings.. ımphşş. tutmayın beni gidiyorum burgera

o whooper değil whopper.reklamıdnaki gerizekalı vupır diyo herkes öyle sanıyo.vapır diye okunur o.[signature][hline]administrator error

-oo saçını mı kestirdin çok yakışmış.
-salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz...

progresifim progresifsin progresif

:rock::rock:
  • Yeni Oluştur...