karabocek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Burger Kingde eminim hepiniz bi kere bile olsa yemek ymşsinizdir eğer fast food seviyorsanız bi ara gittiğinizde bu sosu isteyin.İnanılmaz güzel bişey.Dikkat acıyı seviyorsanız deneyin..Patatesle ve hamburgerle süper gidio..[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Acı diyince Dominos geliyor aklıma. Dudaklarım şişmişti de baya bir ilgi konusu olmuştum arklar arasında :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yemeyin ayı gibi olacanız sonra :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yeteri kadar yağlanmaz isek kış uykumuzda üşürüz.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
sharky Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Acı sos + Sarımsaklı Mayonez. Burger King 'e sadece bu yüzden gidiyorum zaten.[signature][hline]Q: How many IBM cpu's does it take to do a logical right shift? A: 33. 1 to hold the bits and 32 to push the register.
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 dengesiz beslenmedir fast-food her ne kadar bunu sölememe rağmen Chicken mnü hastası olsam da :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Evet Kebap ve Pide ile dengeli beslenin.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 10 gündür adam akıllı ev yemeği yiyemedim imdak.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 En güzel annemin yemekleri ye abi burger king miş pide iskender hikaye Annem - King yada AnnemDonald's :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aynen sharky,bu arada absolut sanada katılıyorum babacım :) Kış uykumuzda üşürüz biz beslenmessek.Bonecrusher ne demiş : ben hiçbişi yapmam yer içer uyurum :p ya bu arada adana kebap fln dediniz de cnm acılı şalgam suyu çekti şimdi eheh,bi ara hep birlikte kebap festivali yapak eheuh[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hastasıyım acı sosun ekstra whooper acı sos ve de garlic mayonez, yanında da onion rings.. ımphşş. tutmayın beni gidiyorum burgera[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Geçen hafta Adana da acılı şalgam içmişim tadı hala ağzımda heheh[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 açım açım açım açım açım açım çok açım bu topği acmannızn,sosları burgerları kebapları pidelri tartışmanınızn zamanı mıydı bu ya açım eullaeeeeeeeyn[signature][hline]akışına bıarkmak istiorum hayatımı bir süre...
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 10 günde TRnin Silopiden başlayıp Ankaraya kadar olan her yerinde kebab yediğimden bir süre canım kebeb çekmicek. Ama söyle güzel bir nohut pilavı özlemedim değil. Eşimi arıyımda hazırlasın akşama :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 o absolut bey bizim eşimiz yok at havanı tabi nese ANNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ! :p[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
Kaish Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 babikü sosunu unutmamak lazim[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bu topici acan canıdır, hayındır. paticikteki insanların yuzde 99 u ac olduguna gore yemek ve bilimum seylerin topici acılmamalıdır. yoksa yerim hepinizi.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sensin cani.. ne alakaki aç olan birinin bilgisayarı olması mantıklımı sence ? veya internet kafeye gitmesi ymeğe vereceği para yerine ? lol diom başka bişi demiom. hm ben soslardan bahsettim kusra bakma ama sen soslamı besleniyorsun ? sos mu yiyorsun acıkınca ? olayı kebaba,bilmem onion ringse çeken fln ben değilim..ben sadece sostan bahsettim.[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: FRP_Master, 29 Eylül 2004 17:32 tarihinde demiş ki: ne alakaki aç olan birinin bilgisayarı olması mantıklımı sence ? kesinlikle mantıklı pc basında kac kere ac kaldın aclıgını basından kalkınca anladın[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
karabocek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tmm orayı geç peki bana nyie cani diyorsun benmi dedim kebap,hamburger vs ? Biz burda son derece bilimsel bi sos üstünde konuşuyoruz..İyilikde yaramıyor,hm saçma sapan konuşma çok acıktıysan gider yemeğini yersin,ha tabi iradesizsen o ayrı ?[signature][hline]Ben yar kendimi bildim bileli bir sana aşık sana deli,seninle açtım bu gözleri seninle kaparım ancak.. E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 cani lafına da alınıyorsan birsey demicem sana. sanırım cok ciddi bir kisiliksin.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
Kaish Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 abi tamam ne gerek var şimdi kavga etmeye adam sostan bassediyo siz kavga ediyosunuz lol[signature][hline]dunya delikanli olsa yuvarlak olmazdi
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bi denicm dediginiz sosu bu arada kavga etmiyorus ki biz sakalasıyoruz popeye abi, di mi frp? frp?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar *
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Wendigo, 29 Eylül 2004 17:09 tarihinde demiş ki: hastasıyım acı sosun ekstra whooper acı sos ve de garlic mayonez, yanında da onion rings.. ımphşş. tutmayın beni gidiyorum burgera o whooper değil whopper.reklamıdnaki gerizekalı vupır diyo herkes öyle sanıyo.vapır diye okunur o.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock:
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Şapır şupur Vapır[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru
Öne çıkan mesajlar