Harir Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 abi eskiden sessiz sakindi.Araba geçmezdi burdan sdfs.Şimdi o kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Yok bizim okula ulasimi araba yoksa baya zor oluyo. O yuzden kayisdagindayim ben. Ama arkadaslarim var orada oturan. Sik sik gidiyorum o yuzden. Cidden boyle uzaktan bi hayranlik besliyorum atasehire ben. Abi arabasiz yer mi var istanbulda ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 kayışdağı BROKEBACK MOUNTAIN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 istanbula gelir gelmez anladığım ilk şey arabanın şart olduğuydu zaten resmen elin kolun bağlanıyor istanbulda araban yoksa hele izmirden gelen biri için sdf alışmışım atla 169'a gel alsancaa olayına yıllardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ataşehirin merkezi güzel.mcdonalds civarı.ama şerif aliye falan gittin mi beylikdüzünde otursan aynı şey batı ataşehirde de andromeda falan iyi işte uphilllere gittin mi yalnızsın ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 şerifali ıssız hakketen veya bana öyle geldi, bide gereksiz pahalıydı zaten oralar. gerçi şerifali - merkez arası da çok uzak değil sanırsam yürüyerek gidilir gibi. bu arada kayışdağı niye uzak kalıyor ya ataşehire? hemen altı değil mi. yeditepe'desin sanırsam arada 3-4 cadde var diye billiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kayisdagi atasehire cok yakin ama toplu tasima yok. O yuzden araban yoksa cok zor oluyo. Cok yakin oldugu icin galiba kayisdagi-atasehir toplu tasima olayi sadece tek otobusle hallediliyo. O da saat basi kalkiyo. Dolmus falan da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 ahah bayağı saçmaymış o ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar