Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

golf 1,6 dizel otomatik.

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

selamlar,

bir süredir sıfır araç bakıorum öncellikle dizel olacak araç duruma göre otomatik yada düz vites. her ne kadar golf 122ps tsi motoruda merak etmeme rağmen, sürüş zevkinden dolayı az maz yakamam bununla diyip dizele döndüm.

dizel otomatik olarak C segmentinde en iyisi golf 1,6 105ps otomatik dizel sanırım. bu konuda gözümden kaçan bir konu var mı? özellikle dsg şanzımanı denedim vites geçişleri müükemmeldi nerdeyse, kalkış ve hızlanmada gayet yeterliydi.

donanim paketlerine göre fiyatlar
56800
62000
65800 şeklinde, araç bulmak biraz sıkıntılı bayilerin ellerindeki araçlara göre seçim yapacam artık. büyük ihtimal comfort yada trend olucaktır.

kendimce araştırmış olmama rağmen bunun yerine şunu alsan daha iyi yada böyle böyle sorunu vardır bak diyebileceğiniz bişiler var mı? alacağım araç sıfır olucak kesinlikle bu arada.
Sosyal ağlarda paylaş

mesela ne ?
50-55 aralığında diğer markaların dizel otomatikleri C segmentinde zaten.

-auris (test sürüşünde çok kötü vits geçişleri ve kalkışı vardı)
-focus (otomatik dizel yok)
-astra (benzinli iyi ama dizeli yaramaz diolar denemedim)
-megane (inceleyemedim pek ama dizel konusunda astra gibi diye duydum)
-leon (?)
-bmw (uçuk fiyatlar)
-a3 (uçuk fiyatlar)
-guiletta (otomatik dizel yok yada çok daha pahalıydı hatırlayamadım)

-ne kaldı ki başka
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Bence güzel seçim. Satmaya karar verdiğinde de seni üzmez.

Sonuçta daha ucuz alternatifler elbette var ama teknoloji, ekonomi, kalite ve konfor gibi başlıklardan dolayı farklılık gösteriyorlar ve bu farklılıklar da fiyatlara yansıyor.

Fiyatı yüksek, evet. Ama seni tatmin edecek bir alternatifi de yok göründüğü üzere :)

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

megane 3 hb dizel otomatik. full dolusunu 54 e veriyorlar.
Burda önemli olan çift kavrama otomatik vitestir ki bu sadece vw,ford ve reno da var. vw dekinin adı dsg, renodakinin adı EDC. fordun 1.6 dizellerinde otomatik yok, 2 litrelik motorlarında var.
Bence bir git test et renoyu. Bende vw fanlarındanım ama artık iyice su kaçırdılar. Hem 10k tl fazla vercem, hem 3 ay sıra beklicem.
Sosyal ağlarda paylaş

hem yeni megane sport tourer ım var hem polo gti ım, biri 2010 digeri 2011.

megane ın parça kalitesi pek iyi değil açıkça söylemeliyim. 1.5dci gerçekten iyi bir motor. baya az yakıyor. edc nasıl bir çift kavrama onu da pek bilmiyorum ama kötü değildir tahminen.

megane ın herşeyi otomatik olduğu için başta baya janjanlı gelmişti de, aslında sadece görüntüden ibaret olduğunu gösterdi zaman geçince =P

gayet türkiye için yapmışlar sanki arabayı. fiyatı uygun, herşey var, yeterli derecede atak ve az yakıyor. fiyatı uygun.

polo alt sınıf olmasına rağmen iç parça kalitesinde daha üstün açıkçası. kabin sesi de aynı şekilde daha az megane dan (ama megane dizel olduğu için olabilir).

çok yol yapılacaksa megane alınabilir kanımca. golf e 70 lira verilir mi tartışılır. ama seven verir. sonuçta golf =P
Sosyal ağlarda paylaş

Dizel otomatik araç tavsiyesi istendiği için megane tavsiye ettim. Yoksa reno tavsiye edeceğim son araçtır. Lakin mevzu dizel otomatik vites olunca reno yapmış. Hatta ve hatta bu çift kavramalı (Dual clutch) vitesi vw, ford ve renonun 3 ü de aynı yerden alıyo vitesi, getrag. (alman bi şirket)

ahanda burda anlatıyor reno otomatik vitesi

Reno dizel otomatik vites EDC
Sosyal ağlarda paylaş

Esh said:

senede 10k yapacak adamın dizelle işi olmamalı.

1.4 tsi yeterli.

olmamalı degıl olamaz zaten .Aradakı delı farkı vermek ıcın harbı delı olmak gerekır.

Golf 1.4 TSI 122 PS Tiptr. DSG Highline 58.400,00
Golf 1.6 TDI 105 PS Tiptr. DSG Highline 65.600,00

Bu fıyatlarda duz yapıyorlar serefsız vw. kartal dogustan gecmıs zamanlarda 3 vw aldıgımız halde TDI ı 58,600 e almıstım 4 yada 5 inci senedını yatırdım daha yenı
Sosyal ağlarda paylaş

Az kilometre yapınca Benzine dönmek lazım diye düşünüyordum bende. Fakat Araci 2. Elde satarken arada fiyat farkını zaten ekliyorsunuz hatta az kilometre yapan dizel Arac daha da değerli olması lazım. Bunu düşününce neden en başından dizel almayayım ki diyorum? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Suan otomatik dizel Leon a bakiorum golf ile aynı motor ve dsg sanzimana sahipmiş. Full fiyatları 55 civarında sanırım. Otomatik dizel Leon kullanan var mı daha önce?
Sosyal ağlarda paylaş

Mosquito said:

Az kilometre yapınca Benzine dönmek lazım diye düşünüyordum bende. Fakat Araci 2. Elde satarken arada fiyat farkını zaten ekliyorsunuz hatta az kilometre yapan dizel Arac daha da değerli olması lazım.

benzinlininde diesel inde alıcısı var nasılsa .Pıyasada 23,000 den baslayıp 27 ye kadar olan 2005 honda 1,6 euro civic ı 55.000 km de gecen 25,250 ye verdım cuma aldım pazar sattım .Yeterkı Arac temız az km olsun mıllet zıplıyor. Fıyat farkı ıkıncı elde 7000 kusurlere cıkmıyor maalesef
Sosyal ağlarda paylaş

2011 otomatik dizel dsg sanzimanli, sunroof olan seat Leon için 53300 fiyat verdiler bugün doğuştan. Arac kırmızı renkmis ben beyaz bakiordum özellikle yarın gidip yerinde gorucem. Begernirsem bağlarız heralde orada.
Golf yerine aynı motor ve sanzimandaki leonda da istediğimi bulabilirim heralde. Konsol kalitesi golfle kıyaslandığında nasıl acaba?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...