xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Bu tus bozuldu arkadaslar. ne yapayim bilemiyorum. Telefonun 1 yil garantisi daha var ama rootlu ve bootloader unlocked. Yani garanti kapsami disinda. Gonderirsem cok buyuk ihtimalle garantimi direk bitirecekler. Telefonu unroot edemiyorum cunku ses azaltma tusu basili kaldigindan telefon acilirken hep HBOOT menuye giriyor, orada da ses tuslari ayni sorundan dolayi ise yaramiyor. http://www.ebay.com/itm/FREE-SHIP-HTC-Desire-Bravo-6200-Volume-Power-Switch-Key-Button-Tool-ZVPS010-/360392539674?pt=AU_MobilePhoneAccessories&hash=item53e911be1a#ht_1324wt_958 Vidalari sokup yukaridaki linkteki tusu ebayden alayim diyorum, ama vidalarin uzerinde VOID banti var yani sokersem yine garanti disi kalacak. Ne yapmali... :S
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 abi ver tamire açsın çıkarsın tuşu adam
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Rootlu telefonlar artık garanti dışı kalmıyor , avrupada örnek dava var samsung kaybetti. Ayrıca cihazında yazılımsal bir problem yok , yapanı çok germemesi gereken bir durum. Garantör firma itiraz ederse çemkir mahkemeye veririm diye mecburen yaparlar , haklısın çünkü.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bence de direk servise ver. Fakat hani kendim halletmek istiyorum dersen, http://www.youtube.com/watch?v=sXZqIjtFoAU yapılcak iş değil tabi
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 ben böyle pilini değiştirecem derken iphoneu brick ettim. dikkat.
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Desire kullananlara, kullanmışlara bir soru, Sizde de Volume tuşları ilk 3-4 basışı algılamamazlık yapıyor mu? ses kisicam diye takla atiyorum bazen
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 bende 2. basıştan sonra 1snlik bi delay yapıyor 3.de
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 geçenlerde bette Android teller için tuşların görevini değiştiren program görmüştüm.öyle bir program deneseniz
ShadowFax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 widget olsa aslında lockcreende volume kontrol yaptıran iyi olurdu
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 volume control için quick settings i kullanabilirsiniz. tek tıkla en çok kullanılan ayarlar ekrana geliyor. mis gibi. edit: gerçi lockscreen de öyle bişe yapmıyo tabi.
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 ShadowFax said: Desire kullananlara, kullanmışlara bir soru, Sizde de Volume tuşları ilk 3-4 basışı algılamamazlık yapıyor mu? ses kisicam diye takla atiyorum bazen iste cok zor basiyodu sonra boyle oldu. seninki de gidici olabilir dikkat et miyaw33 said: geçenlerde bette Android teller için tuşların görevini değiştiren program görmüştüm.öyle bir program deneseniz acilmiyor ki telefon yaw
xetraynex Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 bir de garantiye verdim, dedim dokunmayin bilgilerime isletim sistemine onemli onlar dedim. bataryayi da vermedim. bakalim neler olacak...
Öne çıkan mesajlar