Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bu araba 27,000 eder se

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-sigara-icilmemis-full-ford-fiesta-collection-59817631/detay/

yuh dedim artık

anlayan birisi varsa yazsın
Mesaj tarihi:
araba güzel ama ben olsam sıfır sandero stepway alırım,hemen hemen aynı paraya ve üstelik yedek parça ve bakım masrafları çok daha uygun fiyata olur.üstelik de az yakar ve sıfır araba ayrı bir olay tabi.
Mesaj tarihi:
yeni fiestanın dizel ikinci elleri 32 33 falan.

25 desen üstünde kalır da, daha aşağı inmez bu.

o kadar çok sattı ki yeni kasa, artık 40 a falan dayandı sıfırı.
Mesaj tarihi:
Aynı ayarda araba sahibi bakıyor böyle ilanlara " bu araba bu kadar eder se benimki de böyle eder" diyor ve fiyatlar git gide artıyor. Kimse arayıp sormayınca galerici fiyatın 2k-3k aşağısına alıyor ve ne satıcı istediği fiyattan satabiliyor ne de alıcı istediği fiyatı görebiliyor. Böyle böyle arabaların fiyatları artıp ortam galericilere kalıyor
Mesaj tarihi:
haklısın. emlakta da aynı şeyi yapıyorlar.

zaten benden size tiyo.
bu ilanları genelde galericiler veriyor, sahibi falan değil ;)

saturn said:

Aynı ayarda araba sahibi bakıyor böyle ilanlara " bu araba bu kadar eder se benimki de böyle eder" diyor ve fiyatlar git gide artıyor. Kimse arayıp sormayınca galerici fiyatın 2k-3k aşağısına alıyor ve ne satıcı istediği fiyattan satabiliyor ne de alıcı istediği fiyatı görebiliyor. Böyle böyle arabaların fiyatları artıp ortam galericilere kalıyor
Mesaj tarihi:
aktiftablet said:

Dartanian said:

Etmez zaten ama eski kasa fiestaları sevenler var.

kim sever ya berbat bi kasa?

Fiesta ST var!
Fiesta S de var(TR'de hiç satılmadı sanırım) gayet keyifli araçlar.

O kadar minik şeyin nasıl o kadar yol tuttuğunu anlayamadım ama.
  • Yeni Oluştur...