saturn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-sahibinden-sigara-icilmemis-full-ford-fiesta-collection-59817631/detay/ yuh dedim artık anlayan birisi varsa yazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bursa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Etmez zaten ama eski kasa fiestaları sevenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 araba güzel ama ben olsam sıfır sandero stepway alırım,hemen hemen aynı paraya ve üstelik yedek parça ve bakım masrafları çok daha uygun fiyata olur.üstelik de az yakar ve sıfır araba ayrı bir olay tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ne 27bini ya. Ya dayak yememiş ya matematik bilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-modifiye-araclar-otomobil-subaruuuu-57930436/detay/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 KHaRoN said: bursa güzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 millet çok çakal var ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Modifiye araçlar bi bana mı apaçi geliyo o ne abi öyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 yeni fiestanın dizel ikinci elleri 32 33 falan. 25 desen üstünde kalır da, daha aşağı inmez bu. o kadar çok sattı ki yeni kasa, artık 40 a falan dayandı sıfırı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Selam, 1. Olabildiğince eblek parçaları arabana sokuştur, tak, takıştır 2. "Türkiye'de tek" etiketiyle sat Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Aynı ayarda araba sahibi bakıyor böyle ilanlara " bu araba bu kadar eder se benimki de böyle eder" diyor ve fiyatlar git gide artıyor. Kimse arayıp sormayınca galerici fiyatın 2k-3k aşağısına alıyor ve ne satıcı istediği fiyattan satabiliyor ne de alıcı istediği fiyatı görebiliyor. Böyle böyle arabaların fiyatları artıp ortam galericilere kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 bu arada galerici bi arkadaşımın elinde eski kasa fiesta dizel var. ilgileniyosan bi haber et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 haklısın. emlakta da aynı şeyi yapıyorlar. zaten benden size tiyo. bu ilanları genelde galericiler veriyor, sahibi falan değil ;) saturn said: Aynı ayarda araba sahibi bakıyor böyle ilanlara " bu araba bu kadar eder se benimki de böyle eder" diyor ve fiyatlar git gide artıyor. Kimse arayıp sormayınca galerici fiyatın 2k-3k aşağısına alıyor ve ne satıcı istediği fiyattan satabiliyor ne de alıcı istediği fiyatı görebiliyor. Böyle böyle arabaların fiyatları artıp ortam galericilere kalıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Dartanian said: Etmez zaten ama eski kasa fiestaları sevenler var. kim sever ya berbat bi kasa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Vardı 1-2 tanıdığım bencede berbat.Yeni-eski aynı fiyat olsa eskiyi seçer öyle tipler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Fiesta ve bursa diyince bi an kendimden korktum lan, acaba ilan benim mi diye. dipnot : fiestaseks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 aktiftablet said: Dartanian said: Etmez zaten ama eski kasa fiestaları sevenler var. kim sever ya berbat bi kasa? Fiesta ST var! Fiesta S de var(TR'de hiç satılmadı sanırım) gayet keyifli araçlar. O kadar minik şeyin nasıl o kadar yol tuttuğunu anlayamadım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yol tutuşunu falan bilmem de tasarım berbat bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tabi tabi, tasarımıyla ilgili bir şey demedim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar