Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: AntiPati, 28 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki: ya sen karar veremon mu hangi kitabı alacaına? AntiPati çiptek in yardım istemesi kadar doğal birşey yok. Konuşmak istemiyor belli ki, neden inadına sataşıyorsun?[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Çiptek sakin ol bende senin gibiyim gerci benim durumum daha iyi ama ben de sıkıntılıyım ve lise2 yim Antipati sende yüklenme çocuğa bilmiyo ki soruyo saçmasapan hareketlerde bulunmayın. Vereceksen kitap ismi ver yoksa hakkaten saçmalıyosunuz yani.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: AntiPati, 28 Eylül 2004 21:24 tarihinde demiş ki: ya sen karar veremon mu hangi kitabı alacaına? Bana mor renkli birini hatırlatıyosun ama. Hadi bakalım...[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 BONZİ BUDDY![signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 antipati diye log olan bir tipten anca bu kadar spastik yorumlar gelebilir zaten. adam sırf muhalefet olmak için acc almış.. heralde fake bu[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Chiptech, 28 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki: Lise2 yim. Hayatımın en büyük salaklığını yaptım hz. da kaldım. Şuan FM yim Lise1 ortalamam 3.00 . elimde 2003 ÖSS nin taban puanları var. Acaba Bilg. Müh. okuyanlar bana yardımcı olabilirmi Ne kadar çalıştılar neler yaptılar? Özel hocam seni Yıldız Teknik' e sokarım dedi veya 9 Eylül' e. Ev burda araba burda izmirde ne işim var. YTÜ 2003' te 358,986 puanmış. 2005 te ne olur acaba. Ne yapıcam bilmiyorum tembeldim düne kadar. Feci çalışmam lazım bu kafama tak etti yani artık cıldırmak üzereyim öss yi düşünmekten dersleri dinleyemiyorum şimdiden. Eğer çalışırsam sayısalda 90 da 80 çıkarırım muhtemel bu ama sözelde ne yaparım bilmiyorum yardımcı olun lütfen. :( lise 2 deyim hayatımın en güzel şeyini yapıp hz ta sınıfta kaldım yabancı dilim gelişti üstüne üstlük lise 4 seneye çıktı yatıom kasmıom puahuahua[signature][hline]Absolut, 10 Eylül 2004 23:56 tarihinde o kadar güzel demiş ki: Keşke sigarayı her yaşa yasaklasalarda zoraki bıraksak. Çünkü gerçekten başa bela birşey sigara. İçen herkesin bırakmak istediği birşey. Burda çıkar birileri ben seviyorum vs vs vs der birazdan ama emin olunki o da hiç başlamamış olmayı ister. Bilerek hergün biraz zehir almaktan hiçbir farkı yok ve bu yasal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 zaten moralim bozuk yaptığım aptallıklara yanıyorum, tecrübeli kişilerden yardım istiyorum adam geliyo "kendin seçemiyosun.." vs. diyo. Burda ben laf olsun diye sormuyorum ciddi bir şekilde yardım istiyorum.[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: theKingpin, 28 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki: antipati diye log olan bir tipten anca bu kadar spastik yorumlar gelebilir zaten. adam sırf muhalefet olmak için acc almış.. heralde fake bu fake degil adamın sadece 6 tane acc si silinmiş.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 peki.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sen böyle paticiğe girip nette takılıp milletten yardım isteyim mantığıyla devam edersen zor işin lol sana kolay gelsin ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see only manifestations...This source is called Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 peki. 2...[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bu sene az çalış gelcek sene duzenli çalış.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: kermit_frog, 28 Eylül 2004 21:48 tarihinde demiş ki: sen böyle paticiğe girip nette takılıp milletten yardım isteyim mantığıyla devam edersen zor işin lol sana kolay gelsin ! kermit haklısın bilg başında zaman kaybetmemeli olabildiği kadar, ama bunu yapıcı bir dilli ifade etsen yararlı olur yani, böyle olmaz.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kamyoncu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bence varya lise ikide calisma. kitap oku bol bol bide okul ortalamani yüksek tut ben lise ikide dershaneye gittigime pisman1m ama tabii dershanede kötü oluyor bak ben hepsini unuttum örendigim ama yaz1n cal1smad1m sen yaz1n cal1s1p unutm1ycam diosan ok ama o kadar calismay1da nadir bünyeler kaldiriyor:)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 çip çalışmaya başlar!!!! ve gider kendine test kitapları alır.. :D[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hahaha[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. fedaykin, 29 Eylül 2004 12:41 tarihinde demiş ki: Cehennemde Hollandalılar, Brezilyalılar olacak zira onlar kafir... Cennette Araplar olacak zira onlar Müslüman... Benim yerim şimdiden belli, kombine bilet aldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 chip o soru çok kolay yanlız :d hani daha zor bişi koysan :) vektör ulan nedir ki eheh[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 arkada da sorular var alalla napalım zor mor 96 yı kaptıkmı kaptık sorası boş ehehe[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eheh sorular kolay işte kolaaaaay ehehehehe[signature][hline]Madafaka wattafak holi kırayst ohh şiiit watda hel oh cisıs kırayst Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 çalışmayı düşünüyorum ama daha mod yapamadım kendime[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Hah çiptek aynı durum bende de mevcut 3.0 ortalama... Ben hzrlık atladım ama lise-2 fm yim... Bende bilgisayar mühendisliği istiyorum ve benimde çok çalışmam lazım... Bende bi sürü kitap aldım.. Çalışıcam... Yapıcaz kardeşim inanmamız lazım bi ara konuşalım seninle birbirimizle fikir alışverişi yapalım :=)[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ben son 3 ay kasacam valla şimdilik okula git eylen dershaneye git eylen haftasonu iç (hafta içi de fırsat buldukça iç) paticikte takıl modundayım, TS sınıfı olduğum için Genel kültürüme güvenerek son 4 aya bıraktım işi ilk deneme sınavından 220 Puan aldım okul puanı ile 296 falan yapıyor son 4 ay çalışırsam ve dershaneye devamlı gidersem sanırım 340 alırım o kadar da zor olmasa gerekk..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref | Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abarmadan yeterli çalışmak yeterli olacaktır..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 rahat girerseniz yüksek alırsınız. lakin aşırı güvenle girip patlamamak lazım (bkz. ben,bana gaz veren,mattan 45 çekicen olm sen diyen ruhi utansın)[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar