Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Üni kazanmam lazım. Cıldırıcam

Chiptech

Öne çıkan mesajlar

Lise2 yim. Hayatımın en büyük salaklığını yaptım hz. da kaldım. Şuan FM yim Lise1 ortalamam 3.00 . elimde 2003 ÖSS nin taban puanları var. Acaba Bilg. Müh. okuyanlar bana yardımcı olabilirmi Ne kadar çalıştılar neler yaptılar? Özel hocam seni Yıldız Teknik' e sokarım dedi veya 9 Eylül' e. Ev burda araba burda izmirde ne işim var. YTÜ 2003' te 358,986 puanmış. 2005 te ne olur acaba. Ne yapıcam bilmiyorum tembeldim düne kadar. Feci çalışmam lazım bu kafama tak etti yani artık cıldırmak üzereyim öss yi düşünmekten dersleri dinleyemiyorum şimdiden. Eğer çalışırsam sayısalda 90 da 80 çıkarırım muhtemel bu ama sözelde ne yaparım bilmiyorum yardımcı olun lütfen. :([signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..

çiptek
Sosyal ağlarda paylaş

jem - on a diet (day 22) - says:
vakıf unı demısınde
yazs vakıf unılerı
Sabancı yazma uçarım sana

1- Sabancı Üniversitesi
2- Bilkent
3- Koç "
4- Bahçeşehir "
5- Bilgi "
6- İzmir Ekonomi "
7- Yaşar " (sucks)
bla bla bla[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

azimle s.... duvarı deler
insan istedikden sonra gerisi hikaye liseyi 5 senede bitirdim ilk senemde kazanamadım askerliğim geldi tecil ettirdim ve okumaya karar verdim ve bu sene istanbulu kazanıcam bu kadar.eğer sende bunu diyorsan bitmiştir nsaıl çalışcam masıl malışcam yok bu işin deneme yanılma yöntemiyle ne kadar çalışacağına karar vericeksin 2 saatle başla yeterli olmuyomu 3e çıkar 4e çıkar vs vs ama yeterki iste
şimdiden başarılar sana ve tüm öss ye girecek arkadaşlara[signature][hline]In Flames We Trust
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 28 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki:
Eğer çalışırsam

Eğer çalışırsan.
Eğer nedir ya? Çalışıcan tabi.

Bu arada daha lise2'den ne stresi, noluyoz ya?
Bence lise 2'de en iyi hazırlanma şekli okul ortalamasını yüksek tutmak.
Bir de gezip tozmak. Moral lazım. :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer lise 2'de abartı olmayacak şekilde ama gerekli kadar çalışırsan kesinlikle yaparsın.
dershaneyi keisnlikle ciddiye al verdiği kaynakları falan çöz, onun dışında da çok fazla çalışmana gerek yok ama temelin sağlam olsun konuları falan iyi öğren lise sonda pratik eksiğini gideriyorsun temellerin sağlam olursa son sınıfta daha hızlı gidersin
Sosyal ağlarda paylaş

zaman o kadar hızlı geçiyor ki benim tek diyeceğim lise 2'den başla ciddi anlamda. biraz sıkılırsın belki ama önümüzdeki sene böyle bir şey yaptığın için hiç pişman olmayacaksın.
ayrıca bu kadar kaygı yapmana gerek de yok, düzenli disiplinli çalışan herkes istediği yere giriyor. giremeyenler varsa da girenlerin sayısına oranla çok çok az kalır.
Sosyal ağlarda paylaş

5 yıldır bilgisayar mühendisliği hayaliyle yanıp tutuşan ama okulunun 3.90 ortalamaya 60 puan verdiğini öğrenen bi insan olarak, senden daha az mutsuz olamam heralde?[signature][hline]Sam, 11 Eylül 2004 23:35 tarihinde demiş ki:
horas'ın cezası tez, gazabı korkunç olacak!
gölgeler içinde bir smiley,hepsini birbirine bağlayacak
the one smiley! :horace:

Sosyal ağlarda paylaş

Ne okumak istediğiniz değişebilir çok kısa sürede, o yüzden hedef koyun ama, o hedefinizin değişebileceği ihtiamli de düşünün.

Ben işletme-iktisat isterken, öss ye girmeden ,son dönem sosyoloji istemeye başladım...
Ama şunu sööleyebilirim , öss nin pek bir olayı yok. Çok iyi çalışırsın rezaleth bi sonuç elde edebilirisn. O günkü haline bakiyor. O yüzden çok büyük gazla ve heyecanla girmeyin. Olduğuna bırakın. Rahat olun![signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

Benim kullandığım ve büyük bölümünü bitirdiğim kitaplar

1- Sürat Fizik Soru Bankası(Süper)
2- FDD Konu anlatımlı Fizik Kimya Biyoloji (Bu iğrenç dersaneye para kaptırmak ben de istemiyorum ama gerçekten çok iyi bu kitaplar. Mesela ülker in de bisküvi si çok güzel, zorluyorum kendimi yememek için. Her neyse :) )
3- Pi Matematik, Kimya, Biyoloji soru bankası
4- Tüm dersane kitapları. Hem hafta içi hem hafta sonu tüm kitaplar. (Batı Dersanesi kitaplarını öneririm yani)[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...