escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 lan nasuıl fikrimi değiştirdiler ya helal size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 huawei ideos X5'e baktın mı ? hiç duymadıysan dalga geçtiğimi filan zannedebilirsin ama bi incelemeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 kardeş biliyorum ben onu se hastasıyım ben de ama o dediğin alet biraz pahalı kaçıyo bana.. yoksa vardı benimde aklımda xperia :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bidk sen sony ericsson demiyosun.. nese abi karar verdik bi kere buna boşuna yine beyin fırtınasına girmek istemiyorm dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bu saatten sonra Nokia ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Nokia alma denildigi gibi, wp7.5 nokialar yil sonuna dogru cikicak. Ben bb cok begeniyorum acikcasi, ucuzundan bb alirdim senin yerine olsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 escape said: bidk sen sony ericsson demiyosun.. nese abi karar verdik bi kere buna boşuna yine beyin fırtınasına girmek istemiyorm dfs Sony ericsson değil link aşağıda, http://www.hepsiburada.com/Liste/huawei-u8800-ideos-x5-2-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcephuau8800&categoryId=371946&SKU=TELCEPHUAU8800 E6'dan daha ucuz alet , ama f/p olarak E6'nın ağzını burnunu dağıtır. Reklamlarda duymuşsundur Haawey diyen bi hatun. Bak bu liste de belki ikna edici olabilir. http://www.fastcompany.com/mic/2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 her türlü nokia akardı ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 salvation bb ye karar verdim kardeşim saol yine de yardımcı oldugun için ama alırken o telefona da bi göz atarım :) pent bb 9870 alıcam onun için yani beyin fırtınası içindeyim son 1 haftadır. daha fazla uzatmak istemiyorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 escape yeni laf öğrenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 saçma sapan kounşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Niye kimse HTC dememis yaw. Ekim ayinda orta sinif icin gayet iyi yeni modeli cikacak ben olsam bekler onu alirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar