Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Merak ettiğim bir durum. Merak merağı doğurur elbette. Bakacağız. Neyse bir anket sonuçlarını görelim, bir halkın fikrini alalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 aldım, verdim ben seni yendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Hak alınmaz da verilmez de. Hak vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hakkıdır hakka tapan milletimin istiklal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 alınır tabii ki. bkz. avrupa devrimleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Hak derken, Allah mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 şimdi bana verirlerse almamazlık yapmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 insanın gönlünden hak vermek geçer mi hiç dayıoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hak diye bisey yok, o yuzden soru gecersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hakkı var olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hak verilmez alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Sorumuzdaki hak bildiğimiz alıp verilen, haktır. Cevap 3teki ilk Hak ise ilah olan Haktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 cevap 3 benim lan.. gene mi F aldım hocam! hay koyayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Flassh said: hakkı var olur mu? Hangi hakkı diye sorarlar adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 koyduk ya olm hala hangi hakki diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Hakkı'nın hakkını sorarlar sonra? Bunlar böyle sürekli soruyor ibneler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Hak dediğin çeşit çeşit. kamu, özel , kişisel, siyasi, mutlak vs vs tipine göre kazanılma ya da verilme vs değişiyor. daha spesifik bişi söylemen lazım panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Muallakta olan sorular eşit cevap sayısıyla bırakılır mı? Napsak şimdi alsak mı, Hak belasını versin deyip uzaklaşsak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Yahu hakkın çeşidi mi olur? Hak işte. Kamu hakkımızı alırken kişisel hakkımızı veriyorlar mı? Ee çok saçma. Muallaktan uzaklaşmak üzereyiz. Hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 olur tabi olmaz mı. mesleğini yapabilme hakkın sonradan kazanılan haktır. kendi iradenle sen elde edersin. doğuştan insan olduğun için kazandığın haklar vardır ki bunlardan vazgeçemessin ve devredemessin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Tamam kazanırsın orda problem yok zaten. Kazandığın hakkı alır mısın verirler mi? Doğuştan edinilenler de(sanki ilah tarafından edinilen kutsal bir şey gibi oldu, neyse)aynısı geçerli. Bu hak verilmiş zaten sonrasında alır mıyız yani? Bak karıştı iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 çaba sarfetmiyosan veriliyodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Anladım. Dynun'un bilimsel katkıları ve halkın görüşüyle bir sonuca vardık. Sevgili popon buna müsaitse hakkını git ve al. Ama değilse, amaan siktir et. Zaten belasının verilmesini diledin. Şu an itibariyle; "Hayır, yanılıyorsunuz aslında şöyle, Evet, haklısınız ama atladığınız bir yer var" gibi sözler sarfedeceklere konumuz açıktır. Devrim yapıp düzeni yeniden inşa edebilirler yani. Bu konuda anarşizm serbest. Haydi bre. Sağlıcakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 GERGE said: Hak alınmaz da verilmez de. Hak vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar