Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Android market'in TR olayi


di

Öne çıkan mesajlar

Market tr kullanımına açıldı da tr içinde kullanılamayan uygulamalar var hala. Ama paralı uygulamaların tamamının kullanılamadığını yeni öğrendim, daha önce hiç ücretli uygulama alma ihtiyacım olmamıştı, garip bi durummuş.


Free olanlardan da biçok uygulama var öyle bu arada.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende Samsun Galaxy ace var android market giremiyordum sonra şöle birşey bulup yaptım ama %100 çalışma garantisi yok çoğunlukla oluyor ama *#272*telefonun imei numarası# olayını yapıyorsun sonra çıkan ekrandan ECT şeçip ok liyorsun sonra resetliyor makinayı tekrar açıldığında android market filan geliyor normalde alakasız bir salak android market eklentisi var başarı elektronikmi ne saçma sapan bir market neyse ondan sonra vpn ayarlarını tekrar yapıyorsun resetten dolayı gidiyor turkcell/vodafone/avea herneyse bölece rahatca android market girebiliyorsun.

Olurda bir sorunla karşılaşırsan tekrar aynı kodu girip bu sefer TUR seçip telefonun ilk ayarlarına dönebilirsin. Neyse bilmeyen varsa öğrenmiş olur ama şahsen ben android market salakça buldum başka app kullanıyorum ben
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...