di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Selam, Android Market'in ucretli uygulamalarina erisemiyoruz sanirim TR'den. Vergi olayidir diye tahmin ediyorum ama asli astari, su anki durumu ve gelecegi nedir ? diye sormak istiyorum bildiginiz kadariyla.
di Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Yok valla gorunmuyo telefonda. Root'layip market enabler ile falan oluyomus yine.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Market tr kullanımına açıldı da tr içinde kullanılamayan uygulamalar var hala. Ama paralı uygulamaların tamamının kullanılamadığını yeni öğrendim, daha önce hiç ücretli uygulama alma ihtiyacım olmamıştı, garip bi durummuş. Free olanlardan da biçok uygulama var öyle bu arada.
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 turkcell den alınan telefonlardan ulaşılamıyor sanırım.
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 di said: Yok valla gorunmuyo telefonda. Root'layip market enabler ile falan oluyomus yine. eh market enabler + yurtdışında geçen kredi kartı ile istediğini alabilme ihtimalin var. Google'ın acilen marketleri birleştirmeye başlaması gerekiyor.
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Bende Samsun Galaxy ace var android market giremiyordum sonra şöle birşey bulup yaptım ama %100 çalışma garantisi yok çoğunlukla oluyor ama *#272*telefonun imei numarası# olayını yapıyorsun sonra çıkan ekrandan ECT şeçip ok liyorsun sonra resetliyor makinayı tekrar açıldığında android market filan geliyor normalde alakasız bir salak android market eklentisi var başarı elektronikmi ne saçma sapan bir market neyse ondan sonra vpn ayarlarını tekrar yapıyorsun resetten dolayı gidiyor turkcell/vodafone/avea herneyse bölece rahatca android market girebiliyorsun. Olurda bir sorunla karşılaşırsan tekrar aynı kodu girip bu sefer TUR seçip telefonun ilk ayarlarına dönebilirsin. Neyse bilmeyen varsa öğrenmiş olur ama şahsen ben android market salakça buldum başka app kullanıyorum ben
Öne çıkan mesajlar