Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

S.L 4. Hafta | Beşiktaş JK - Antalyaspor : 25 Eylül - 20:00

Llama

Öne çıkan mesajlar

Ben Edu yu gayet beğendim.. Sahada nerde duracacğını fln biliyor top onun ayağına geldiğinde kaybetmedik hatta 2-3 pozisyonda buldu. Son vuruşları yapamadı belki ama onada sıra gelecek.. Ben pektemek in bu hali yerine banko edu yu oynatırım yada bir mehmet akyüzü izlemek isterim..

Mehmet Akyüzü oynatsın diyorsunuzda sanırım geçen sene paso bank asya maçları izlediniz ondan biliyorsunuz adamın iyi adam olduğğunu..
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Red said:

napcaktı abi cıkıp top mu oynicaktı sdfs

guti yatmaya geldi dediğimizde ağladınız.adam geldi 1-2 pas attı.ondan beridir yiyip içip sevişior

abi bu adam ispanya'da da yapıyordu bunları, hepsi yapıyor.

Geçen sezon ilk yarı deli gibi oynayıp, tek başına takımı sırtladığında da yapıyordu. Adamın kişiliği böyle yani, içerde sıçarda oynadığı sürece kimse karışamaz.

Takım geçen sene düştükten ve Schuster gittikten sonra Quaresma'ya laf edemeyen medya, geride kalan tek adama yani Guti'ye yüklendi. Ha o tarzda bir profesyonele göre çok çabuk bıraktı kendini ayrı konu ama şuna yatmaya geldi kesinlikle denemez.

Ayrıca Edu-Guti aynı yerde oynamıyor biliyoruz. Ben Edu'yu oynatacağıma Mehmet Akyüz'ü oynatırdım yine onu oynatmazdım. Guti'yi kadroya almamak koymazda Guti'nin yerine Edu'nun kadroya girmesi adama o kadar çok koyar ki ...

Guti'de haklı aslında,

Başarısız trol. Adam bu yıl gelmiş olsa derdiniz yatmaya geldi diye de, geçen sene oynadı çatır çatır, hatta onun sakatlandığı maçlarda zorlandık en çok.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...