Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Ghoul

metallive

Öne çıkan mesajlar

Burda Sana Cevap Yazmaktan Artık Utanıyorum Ya Biri Görse Mahelle Karılarını Geçtiler Diyek (Seviye -2000000000) Yakışmıyor Butür Dialoglar Paticiğe.

The Gholu Senmi Yaptın Kardeşim Kim Yaptı Bunu Metallive Değilmi Allam Yaaaa Delirecem. Boş Adamsın Sen Paticikte Forumları Abuk Subuk Doldurmaktan Başka İşin Varmı :P

Yazmıyorum Sana Bundan Sonra Cevap Mevap Bir Sorunun Varsa Yeter Artık Bizim Tartışma Alanımız Değil Burası Gel Özelden Mesaj At.
Sosyal ağlarda paylaş

:D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metallive, 29 Eylül 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
Korax

Bu Arada Tabi Lafları Ben Yiyeceğim Senin Cesaretin Veya İmkanın Varmı Böle Bir Projeye Başlamaya Ancak Bu İşi Yapanları Çekemyip Böle Taşlarsın Başka Ne Yapabilirsinki Eleştirilmek İçin Bile Birşeyleri Başarmış Olman Gerek. Nesin Sen Ne....

[Bu mesaj metallive tarafından 29 Eylül 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]

Böyle konuşarak olgun insan taklidimi yapmaya çalışıyosun ?
Daha zevk kelimesini kullanmayı bile bilmiyosun.

Senin imkanların varda server açmaya, niye domain bile alamadın ?

İşte biz buralarda hep konuşuruz 0-14 yaş grubu arası çocukların kendilerini tatmin etmek amacıyla açtığı serverler falan.. sen tam oturmuşsun işte bu gruba.

Eğer birazcık onurun varsa bidaha paticiğe bile girmessin o serveri de kapatırsın ama nerdee...[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
Ölüm Hoş geldi,Safa geldi !
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

brook sen kimsin ki adam ın onuru gururu hakkında ileri geri konuşuyorsun senin gibi insanlar bu forumda barınabiiliyorsa herkes girebilir ki sen onursuz dediğin adamlardan daha onursuz daha haysiyetsiz bir mahlukatsın belirttiğin yaş grubuda tam sana göre dicem ama o yaş grubundaki insanlara bile hakaret etmiş olucam ondan korkuyorum ve seni insanlar arası yaş grubuna dahil etmekten kendimi menediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 29 Eylül 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
brook sen kimsin ki adam ın onuru gururu hakkında ileri geri konuşuyorsun senin gibi insanlar bu forumda barınabiiliyorsa herkes girebilir ki sen onursuz dediğin adamlardan daha onursuz daha haysiyetsiz bir mahlukatsın belirttiğin yaş grubuda tam sana göre dicem ama o yaş grubundaki insanlara bile hakaret etmiş olucam ondan korkuyorum ve seni insanlar arası yaş grubuna dahil etmekten kendimi menediyorum.

Bakıyorum sende adam olmuşun ?
Daha 1 ay öncesine kadar msn e gelipte,'abi patide bozma bozcaksan burda boz' diyodun :lol:

Sen şimdi inkarda edersin ama yaşına vermek gerek :lol:
Neyse takıl hadi..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

ya beyler allah askina size mi kaldi adami azarlamak birakin dom baggio.. biraz zevk alsinlar islerinden ;)

karismayin her halta ya herkez yetkili kesildi basimiza

kardesim benim annamadiim %100 ph oldumu her vurduunda 0.1 skill gelir

%250 nasil oluyor allah askina bi annatirmisin skiller 0.2 olarak mi geliyor bi aciklasana olmassa erutanla bizim sharda gelsinler
www.doyouwanttobealamer.com
hatta siteyi bosvereyim al ip
127.0.0.1,2593

(anlayan annadi)[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..
so, Forget the name... Play the Game..

Kendimi öldürüp intihar süsü vericem.

Asker sorar: dogum kontrol haplarini kim kullanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

brook ne bebeymişin sen senden msn ini istedim msn de laga luga yapsaydın bi yerlerinden girip başka yerlerinden çıkacaktım kah gerçi sen kara delik gibi herşeyi içine alırsın ya neyse ancak böle basit bir yalanı uydurmak sana yakışır ahuauha paticikde beni bozma nolur ne diceksen msnden de demişi ahuauha ya gerçekten seni herhangi bir yaş grubuna dahil edemiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 29 Eylül 2004 18:31 tarihinde demiş ki:
...mahlukatsın...

brook bi grup adi falan mi

mahlukat cogul dur

ya mahlukatsınız yada mahluksun ikisi birden olmuyor

yanlis anlama benim soylediklerimle ona destek verdiimi falan sanma cunku o konuda haklisin[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..

Saint Joseph'li ultimacılar
Sosyal ağlarda paylaş

sen demi böle her denilene inanlardansın adam msn de benle konuşmadı bile en ufacık bişey demedi o yüzden bende bişey demedim benim ona dediğim tek şey bu brook ismini pokemondanmı aldın oldu oda hayır ben çizgi film izlicek yaşı çoktan geçtim gibi dengesiz bir cevap verdi ve msnden çıktı ama gelip burda palavralar sıkıyor senin gibi insanlarda inanıyor işte ama suç sende falan değil brook denilen yalancı da akşam akşam ii güldürdü beni yaptığıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

lol

Tamam Kerhuzad sen gralsın sana söz yok.
Gelip msn'me yüzsüz yüzsüz konuştuğunu bilirim ya,şimdi adam oldun.Sen bile adam kesildiysen millet napsın.
Daha iki sözü bi araya getirmekten aciz insanlarla fazla tartışamam.
Beni bilen bilir,kimseye tek kelime yalan söylemedim daha.
Kafana göre takıl sen..[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kerhuzad, 29 Eylül 2004 19:53 tarihinde demiş ki:
...paticikde beni bozma nolur ne diceksen msnden de demişi ahuauha...

pardon yukardaki yaziyi ya okuyamaddim yada okudumda yanlis anladim

valla bilemeyecem ama senin soruyada verilecek en dogru cevabi vermis bence

neysea burasi bunu konusmanin yeri deil kapatalim bu konuyu zaten yeterince hatali acilmis bi konu daha da batirmamak lazim[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..

Sosyal ağlarda paylaş

said:
schaker777, 29 Eylül 2004 20:10 tarihinde demiş ki:
neysea burasi bunu konusmanin yeri deil kapatalim bu konuyu zaten yeterince hatali acilmis bi konu daha da batirmamak lazim

*ustteki yazi quote edilmez biliyorum ama belirtmem gerek uzamasin bu muhabbet uzayacaksa ozelden pls[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada Kerhuzad hakkında ki düşüncelerimizişuradan pekiştirebiliriz.

:lol:[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

pekiştirin pekiştirin o zaman ne dediysem dedim ki bundan baya bi zaman önceydi çocukluk yapıp öle saçmaladım ve o olaylardan biçok ders çıkardım ne zaman sıkışsan o konuları gösteriyorsun hehe ama beni asla zora sokmuyor onlar ben o olaylardan ders çıkarmışım nede olsa ama sen! yaptığın hiçbir aptallıkdan ders almıyorsun brook.
Sosyal ağlarda paylaş

Bak Korax arkadaşım sana ne güzel şeyler söylemiş;
1-Sen git limon sat eniyisi..
Yada midye falan

2-Kerhuzad senin yaş kaç ya?
0-6 yaş grubuna giriyosa git önce k-nex ve legolarla zekanı geliştir sonra gel Ultima online falan oyna.Script yaz,Server göçert,Forum kirliliği yap,Limon sat,Boğazdan atla.

3-yine böyle mesajlar yazarken birisi gelir kafanı ekrana sokuverir.Sonra sanal ortamda yaşamaya başlarsın.Hatta internete bile beyinden bağlanırsın

4-Yaşın dokuzsa yaşının iki katı adamlarla konuşmalarına dikkat et.

off çoluk çocuksun sen ya bende zaman ayırıp seninle tartışmaya giriyorum.

Aklın sıra laf soktuğunu sanıyosun.
Konuş dur sen daha.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

benim monitore kafamı sokan olmadı ama benim kafamı soktuğum çok yer oldu misal sen (kara deliksin ya o bakımdan)
başkalarının dediklerini kullanma boşuna diyebiliyosan kendin bişiler de senin yaşın 18 se neden yalancılık yapıp msn de bana bunları söledi falan gibi laflar ediyorsun unutma yalan en son çare dir ki senin tek çaren heralde benle tartışman mümkün değil o yüzden abuk subuk yalanlar uydurup milleti arkana almaya çalışıyorsun ki alsan neye yarar burda sokak çeteleri falan kurmuyoruz hep birlik olalım şunu yamultalım gibi birşey sözkonusu değil yani burda. bunuda unutma önce yalan sölemeden konuşmayı öğren de sonra yaşım 18 havalarına gir yaşın bir önemi yok ben burda ister yaşım 9 derim ister 5 derim ister 40 derim ne oluyor yani yaşın büyük olunca bişeymi oluyorsun veya küçük olunca ezikmi kalıyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

Küçük olunca senin gibi oluyo insan işte(ezik olmayı tercih ederim) :)

Tamam aslan ben yalan söyluyorum takılmana devam et sen.[signature][hline]Ölüm nerden ve nasıl gelirse gelsin,savaş sloganlarımız kulaktan kulağa yayılacaksa, silahlarımız elden ele geçecekse ve başkaları mitralyöz sesleriyle,savaş ve zafer naralarıyla cenazelerimize ağıt yakacaklarsa
CHE
Xear developer Brook[/i]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...