DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 anlatmaya çalıştığım o zaten. telefonları ordan geçirirken bir iş yapmıyorsun. dolayısıyla hukukunu bilme zorunluluğun yok. hayır neden ısrarla anlamamaya çalışıyorsunuz ben onu anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 ticaret kanununa açıp baksanız bu tartışma olmayacak zaten; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 DoruK said: anlatmaya çalıştığım o zaten. telefonları ordan geçirirken bir iş yapmıyorsun. dolayısıyla hukukunu bilme zorunluluğun yok. hayır neden ısrarla anlamamaya çalışıyorsunuz ben onu anlamadım. yapıyorsun normalde devlet senin butun soktugun urunleri aramak yerine bi guven sistemi kurmus diyor ki ben sizi aramıcam siz olan mallarınızı gosterin sende bu haktan yararlanıyosun benşi arama diyosun ama sartı yerşne getirmiyosun diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 yok öyle bişi. tacir değilsin, dolayısıyla gümrük mevzuatından ve havaalanı uygulamalarından, hatta hiç bir ticari mevzuattan haberdar olmak zorunda değilsin. zaten bu zorunluluğun olmaması, olmazsa olmaz pratikte. ekstrem dolandırıcılar hiç bir zaman ceza almazdı mesela. her ülkenin kendine ait kanunları var, bilme zorunluluğu olsa turistlerin başına gelenlerden habire diplomatik sorunlar ortaya çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 turist bi ortam yok adam kendi ulkesine giriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 neyse tamam ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 neyse tartismaya gerek yok, elimi kolumu sallaya sallaya viskiler, cikolatalar, romlar esliginde girmis bulunmaktayim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 telefonları alıkoyup bunlarla idare et mi dediler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Bak şimdi sınır 4 ay önce xraylendi bavul kontrol şekli artık böyle üstünde geçirebilirsin kaldı ki ben neler geçirdim. Bavulu sokarsan 4 5 kutu ile şansa kalır işin ve sınırdaki genç gümrükçüler ABD police şekli mada faka diye alırlar elinden. Üstümde değil dersen freeshopdan 2 3 torba al ve cikolota o torbaları otobüsde bırak belirli yerlere pek bakmıyorlar onlara fişiyle beraber görüncek şekilde bırak ben böyle yine baya şey soktum. Yakalarnırsan dostum /speech check atılcak,%50 %50 diyorum,abi rusyadan geliyirim de kardeşlerime aldımde 3 gün kalıp makedonyaya gidiceğimde gurbet çalışmaca pls.belki.Yinede çalış üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 üzerinizde nasıl sokuyosunuz onu merak ettim , adamlar kemer tokalarına ayakkabılara kadar çıkarttırıyolar ? yoksa ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 salvation said: üzerinizde nasıl sokuyosunuz onu merak ettim , adamlar kemer tokalarına ayakkabılara kadar çıkarttırıyolar ? yoksa ?? yo dostum birşey çıkartmıyorlar yani bana hiç denk gelmedi,en son 3 ay önce geçtim o zaman gördüm xray bavul arama koymuşlardı sende metal detektörü gibi birşeyin altından geçiyordun.Arabayla bir kez geçtim 0 idi direkt xray garına aldılar,bagajları çıkardılar o kadar bagaj koko dolu olsa ruhları duymayacaktı neyse ayrı konu. Üstümde kershaw çakı,yüklü nakit var idi gümrük sınırından fazla ,bir sigara,birde beratta susturucu geçirdim işte bir arkadaş için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 susturucu? omg silah kaçakçısı omg tez elden azizin yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Xray falan nerdeydi tam olarak. Benm ufak cantadaydi telefonlar spnra bavulu alinca dagittm telefonlari ustune de gidip freeshoptan alisveris yapip onun posetleriyle yuruyup ciktim kimsenin ipledigi yoktu valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 xray ne ya nerde xrayden geçiyosunuz abi siz türkiyeye girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Passport kontrolden sonra otobusu cekiyorlar işte aramaya yolcularda eski gümrük kontrolcülerinin odasına gidiyor yine vize gişesi sırasında ufak bir yer lıp lıp geçiyorsun zaten. Yok be doruk ucuz kapadık diye getirdim arkadaşa. BonePART said: xray ne ya nerde xrayden geçiyosunuz abi siz türkiyeye girerken X ray değil mi abi o alet bavul kontrol ekran ile beraber bakıyorlar içine aynı hava alanındaki gibi./Edirne kapı BG-TR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Havaalaninda yok abi xray babulu alip cikip gidion karayolunda nasil bilmiorm ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Tam etayını bilmiyorum aletin ama ekran ile bakıyor adam içine ama arabayı xray garına soktuklarına eminim : ) Neyse dikkat etmek lazım kaptırmak kötü olur iphone du ipadi bizimkilerde 50 ton çakallık öğrenmişler sınırda dura dura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 izmir havaalanında çıkışta xray var, 2 şişeden sonrasını orada ki görevliler rehin alıyor ama üstünü aramıyor kimse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salvation Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Nomak said: Tam etayını bilmiyorum aletin ama ekran ile bakıyor adam içine ama arabayı xray garına soktuklarına eminim : ) Neyse dikkat etmek lazım kaptırmak kötü olur iphone du ipadi bizimkilerde 50 ton çakallık öğrenmişler sınırda dura dura. sen o susturucuyu yakalatsan ne olurdu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Ahah harbiden abi susturucu da iyi cesaret valla. Bugun susturucu sokan yarin bazuka sokar obur gun de sinirdan tankla girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 BonePART said: xray ne ya nerde xrayden geçiyosunuz abi siz türkiyeye girerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Xray yok istanbul ataturkte, soruyorlar bisey var mi diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 BonePART said: xray ne ya nerde xrayden geçiyosunuz abi siz türkiyeye girerken manve said: Havaalaninda yok abi xray babulu alip cikip gidion karayolunda nasil bilmiorm ama Cikislarda var artik, suphelenirse durdurup "gel bagiyim" diye geciriyo cantani. Metal dedektöru yok ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 xray de var metal dedektörüde ama kişiden kişiye tipe göre falan değişiyor muamele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 benim bildigim tr ye giriste hickimse kontrol etmiyo, cikista kontrol ediyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar