Ati Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Kill almadan krallik olmaz Mavier uslu durmaz Öldüren kafayi çantaya koyar Gp ler bize yük olmaz.. Biz böle keser böle dograriz.. OOoOoooOOoOO Böyle konusuyooorr... OOoOOoOOoO Wardan çikmiyoorr.. OooOOooOOo Bile bile rezil oluyor millete Ama o LAME O gene bildigini yapiyor.. Speedi,injectionu Wall hacki,buglari Hepside burda OoWnnZZz! Cipi cipi paralari Tikir tikir lootlamali Speedi 2.8! La staff bu adama torpil geçiyoor.. Adam etrafimda fir dönüyoor.. B@b the k3nk..b@@b the k3nktir OoOo.. Ne yapsa jail mail almiyoo.. Ana baci saydiriyo.. OOoOoooOOoOO Böyle konusuyooorr... OOoOOoOOoO Wardan çikmiyoorr.. OooOOooOOo Bile bile rezil oluyor millete Ama o LAME O gene bildigini yapiyor.. Sen öldügüme bakma.. Adami görde inanmaa.. Tuz buz oldu lan setim tam 10bin parçaa.. Aldigim her damagedaa.. Attigim her inpordaa.. Keske 15 kryssim yanimda olsa..[hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 dsafşogfkluggfpcjgıkbjşnhpgfdpğhgfjfjghlğpkjlgfpjkghkömğghkç[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 ROFL! :D[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Delikanlı deler geçer(!)[Kısa Zamanlı imza uzatması] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sahto Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 haha helal olsun tarkan farkın yok Ama benim şarkım elveda dünya elveda zalim app lik[hline]Ultima Rulazzzzz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Little_Boy Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 HArbiden de Bravo bravo bravo bravo bravo kaset takıldı mehmet sen bi kere suscan en oo ole adam ol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Çok ii yazmışsın yaw. Lol Lol.:) up[hline]I'm your dream mind astray I'm your eyes while you're away I'm your pain while you repay You know it's sad but true Sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enialis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 :) up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathknight Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 sadsafsn jehuregnjfnvjklfnlş...[hline]Ay, Dünyayı Benim Seni Sevdiğim Kadar Sevseydi, Dünya Güneşe Hasret Kalırdı... Hasret: Uzak Ufuklarda Kem Bakışlı Bir Yosma... Ne Duyar Çığlıklarımı, Ne Aldırır Kanadığıma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Şu Ultima nelere kadir... :)[hline]Silvara Nightwish güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ati Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 okuyun lan hadi biraz daha okuyun keah keah[signature][hline] Erst wenn die Wolken schlafen gehen kann man uns am Himmel sehen wir haben angst und sind allein Gott weiss ich will kein Engel sein Heaven Must Be Hell in Sky Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PlayBoy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 565565655 kere aynı topici actılar baydı !!!!!!!!!!![signature][hline]Asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultimaci Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 abi şunu bi kasete çek pls süppper olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shrieden Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 yakında sanırım single'da çıkartırsın PaticikFM'de yayınlamak lazım bunu :)[signature][hline]In every j0b there is a n0! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 ahah iimiş :D[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 59/24 [i]†Grand†Cross† Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 OOoOOoOOoO Wardan çikmiyoorr.. wallamsgyi yazarken bilekırılıyorum allah sandalyeden duscem annem içerden bagırıyo ne oluo olm ne kendi kendine guluon amuhahah.[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Bunun bı de duz versıonu vardı demı :)[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2004 Bunu şarkı yapmamıza izin var mı ? :)[signature][hline]"Haplo" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enialis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Beyler bilmiyorum kimler benimle aynı fikirde ama düşüncem şudur ki bence son günlerde bu şarkıyı söleyeceimiz insanlar çoğaldı ben de bir görünsün şarkı dedim bu şarkı sphere zamanında yazılmıştı ama olsun. Bu şarkının kimlere sölendiini bilmeyen yoktur sanırım ve bu insanları bir şekilde düzeltmenin yoları war mıdır gelin beraber düşünelim dedim. Çünkü artık bir sürü insan(eski patiler)(ben o kadar eski olmasam da) bu şekil insanlardan dolayı oyunu bırakmaya başladı.:( Benim de buna çok kafam bozuluor. Çözüm üretebileniniz var mı???[signature][hline]Saygılar, Tanis Amakiir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mandrake- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 "La staff bu adama torpil geçiyoor.. Adam etrafimda fir dönüyoor.. " lol burası hoşuma gitti[signature][hline]Lord British sucks....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 eheu evet bak dikkat etmemistim ama o kısım iyimis cidden :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar