deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ya ben bir halt ettim, diğer biletler 470 480'ken atatürk - berlin/tegel arası 340'a bilet bulunca hemen atladım; benim Berlin'den trene binmem lazım şimdi am bu Tegel havalimanından tren istasyonuna nasıl giderim bilemiyorum; meğer tren istasyonu öteki Schönefeld havalimanının bitişiğiymiş. Var mıdır daha önce Tegel'e gitmiş, Berlin'de yaşayan vs. Bana bir söyleyin, ben nasıl Berlin'den Göttingen'e giderim elimde valizlerle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Ha bir de taksi fiyatları falan nasıldır? Göttingen'de istasyondan yurduma kadar olan yol 3.5 km falan, otobüse binsen binilmez, yürüsen yürünmez valizle. Taksi tutayım diyorum da aşağı yukarı ne yazar? İstanbul'a kıyasla nasıldır taksi fiyatları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 bulunmadım oralarda, ama deutsche bahn'ın sitesinden gideceğin yerleri baya detaylı bi şekilde seçebilirsin. tren dışındaki ulaşım araçlarını da kapsıyo sanırım site. muhtemelen daha pratik yöntemler vardır, veya direk şurdan git diyen çıkar ama bi göz atabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 deutsche bahnda direk bulundugun yer gitcegin yer yapıosun hızlı ucuz gibi tercihler sunuyo zaten. super alet. tum aracları da kapsıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 illa bi bahn geçiyodur ordan, hatta geçiyordu hatırlıyorum metro haritasında vardı öle bişiler. bahn çizelgesine bak çözersin direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Site bayağı güzelmiş. Bu arada Berlin - Göttingen arası 44 euro gibi bir fiyat çıkardı, tabii şimdi alırsam. Yarın için bilet istediğimde 79 euro hesap çıkarttı mesela, normal mi bu fiyatlar? Ben tren vs. biletini Almanya'ya indiğimde alayım diyorum da, öyle x2 olmasın fiyatlar bir de :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akinci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 3,5 km taksi ücreti asagi yukari 6-7 10 euro de sen ona. :P Tegel'den TXL isimli otobüse atliyorsun 20 dk'da Hauptbahnhofa gidiyorsun. Eger hafta sonu geliyorsan ve acelem yok diyorsan "Schönes-Wochenende-Ticket“ alip Göttingene gidebilirsin. Eger bilet otomatlarindan cekersen 39 euro, kasadan alirsan 41 euro vs. Bu biletle sadece IRE, RE, RB ve SBahn'a binebiliyorsun ve 6 saat sürüyormus Göttingene kadar. Hizli tren de 74 euro ve ~2,5 saat sürüyor. Berlin ici ulasim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Tren normal de, olur da uzun mesafe tren biletini oraya indiğinde alırsan kol gibi girer. Önceden alırsan daha ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://www.fahrinfo-berlin.de/Fahrinfo/bin/query.bin/en?ld=0.1& buna da bakabilirsin. yeaa hayret bisi. bendim buranin alamanyadan sorumlu kisisi! hepsini yazmissiniz zaten sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 bu arada ayni eyalet icinde olsaydin günlük gidis- dönüs sinirsiz olan biletler olurdu mesela bayern ticket, baden württemberg ticket gibi seyler ancak göttingen niedersachsen oldugundan 74€yu pasa pasa vermek zorunda kalabilirsin. berline ucuz bilet buldum diyip atlamayaydin hemen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bu uçak bileti olayında talihim çok acayip, neyse Berlin'i de görmüş olurum. Ya gerçi en yakın havaalanı Frankfurtta var sanırım, oraya en ucuz bilet 470 lira mıydı neydi, ordan da yine 250km yol Göttingen, böyle daha karlı gibi ne olursa olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Berlin'deki her iki havalimanı da şehiriçi sayılır, o yüzden pek bi kaybın yok gibi, sadece Tegel'den şehir e daha hızlı gelirsin, ben genellikle Shönfeld 'i kullanıyorum çünkü araç kiralama konusunda daha fazla seçenek var... Yani sonuç olarak Tegel=Sabiha gökçen ama Maslakta(Sen Taksim'e gitmek istiyorsum) Schönfeld= Atatürk Airport gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 tegel berlinin ilk ve bence dunyanin en iyi hava limani, keske butun hava limanlari tegel gibi olsa. 20 euroya sehirin icine gidersin taksiyle, yakin sehre bayag. hbf den her yere gidersin zaten, berlinde cok sekil bir hbf var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 3 gündür falan Göttingen'deyim de, TXL için teşekkürler. Hauptbahnhof'ta uğraşmak istemedim aktarmayla vs.yle 74 euro'yu bayılıp hızlı trenle geldim Göttingen'e, istasyona girmemle trene binmem arasında 10dk falan vardı sanırım, ki bilet makinesinden değil sıraya girip kasadan aldım. Göttingen'de de taksici hayvani yardım etti (bavulumu falan adam taşıdı, yurdu buldu) 3.5-4km civarı yola da 8 euro aldı. İstanbul'da avrupa yakasından anadolu yakasına geçmekten daha kolay oldu Tegel'den Göttingen'e gelmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar