huun Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2004 www.divxforever.com konuyla ilgili turklerin kurdugu bir topluluk var . forumlarinda her konuda detayli yardim alabiliyorsunuz . benle az ugrasmadilar ^^ .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2004 bir sorunum var! burst experimental sonrada ptc torrent kurdum. Eski yüklü bittorrent ve bittorrent ++ var sistemde. Şimdi suprnova da bir torrente basayım diyorum penceer içinde pencere açıyor. Torrenti alamıyorum. Bu sorunu nasıl halledebilirim.[signature][hline]sonunda yeniledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben ilk defa kullandım bu programı warhammer ı indirdim fakat nası yükleyeceğimi anlayamadım bi türlü. cd 1 klasöründeki bütün dosyalar aynı. Unpack diyor açıklamasında ama hepsi aynı neyini unpack ediyim. Biraz yardım ederseniz sevinirim[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Nese buldum cevabını. Bi ton dosya var hepsi aynı saçma değil ya. 14mb şey 300mb kapsıyo ama ben 1.5 gb şey indiriyorum. Ne gerek 20 tane aynı dosyaya saçma harbi çok.[signature][hline]Eee ben varya ben Hem Kellindil Hem Khazid'hea Hem de Guenhwyvar YAaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ben suprnova.org'a giriyorum istediğim dosyaya tıklıyorum nereye indireceğimi soruyo falan. İndirmeye başlıyo sonra. indirme penceresinde bi tek cancel tuşu var. cancela basınca iptal oluyo haliyle. Nasıl pauselayacam ben bunu? Eskiden bi iki kere indirmiştim. Once kucuk bi dosya indiriodu .torrent uzantılı. Sonra ondan devam edebiliodum ama şimdi direk indirmeye başlıyo. Yardım ederseniz sevinirim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 sag tus ile ac linki hedefi farklı kaydet de .torrent dosyasını indir bi klasore daha sonra torrent programını acıp onu sec tamamdır , resume etmek icinde aynı işlemi tekrarla once dosya parcacıklarını sayar ve kaldıgı yerden devam eder[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 saol ari[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ya bu torrent olayı inanılmaz yavaş bende, nedendir? 256k adsl ile taş çatlasa 8-9kb görüyorum ki bunu görünce yarabbi şükür çekiyorum, o kadar seyrek. ul deseniz netlimiter'ı devredışı bırakıp önce 3 sonra 5 sonra unlimited yaptım, sonra net limiter'la 1 yaptım gene aynı. başka program kullanmadım gene aynı. seed deseniz dl çıkluğu deseniz kaç gündür bakıyorum peer'lerin dl hızları arasında benimkimden daha güdük kimsenin yok. (ben 5 kb göremiyorum 150kb ile çeken adama ul yapıyorum çıldırıcam) tek bir dosyayı daha hızlı indireyim diye e-mule'u kapatıp bunu kullandım, lanet ettim bin kere. bir daha kullanırsam ne olayım ama şu dosyayı bitirmek istiyorum %50 oldu 5 günde.. firewall deseniz modem zoom 5551 4x ya da herneyse, onda virtual hededen ayarlı olan porta izin verdim, normal firewall'u kapattım gene fark yok. napayım ben bu programa? normalde e-mule'dan 5gb indireceğim vakitte 1gb indirebildi ancak..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Port sorunu, Tracker kaynaklı sorun, kullandığın client'ın kötü bir program olması, firewall uygulamaları bu yavaş çekmene neden olan sebeplerden biri olabilir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 torrentstorm 1.3.0.0 kullanıyorum zed'in önerdiği, firewall ile de elimden ne geliyorsa yaptım doğrusu ama 2-3 kb üstüne çıkmadı saatlerdir. connection listemde 30 seed, 10 peer var artık düşünün nasıl sinirliyim.. :hrr:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Bence bu programları dene bir: XT Beta v0.1, ABC V2.9, Azureus v2.1.0.4[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar