Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 adamın dediği mantıklı, hayatımı kararttılar diyip tazminatı arttıracak, eli güçlenecek. Resmen boşanacaklar ama birlikte yaşamaya devam edecekler. İleri de belki tekrar bile evlenirler, Tazminat yüklüyse ve avukatlarla görüşüp bilgi aldılarsa niye olmasın, Diğer yandan izinsiz maça gitmişse önce evde dayak yiyip ardından boşanma davası da açılmış olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 -Deno- said: benziyor ama erkeğe lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 forgiver said: http://i.imgur.com/QZJx8.jpg amaç ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 şu kadına erkeğe benziyor demek için çok yakışıklı/güzel olmaya gerek yok aşikar yani hatta. ama gidip kocası boşanma davası açtıysa bu haberden sonra onun denyoluğudur yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 qlrblrq said: Bunun yüzünden sokağa çıkamıyorum demiş bi de. Lan sen sokağa çıksan nolur? sen cikiyorsunda noluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 http://media3.ntvmsnbc.com/j/NTVMSNBC/Components/ArtAndPhoto-Fronts/Sections-StoryLevel/Ya%C5%9Fam/131669612570621.hlarge.jpg http://www.thesnookerforum.com/board/kevin/Martin-Gould-p.jpg martin gould lan kadın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Helcaraxe said: qlrblrq said: Bunun yüzünden sokağa çıkamıyorum demiş bi de. Lan sen sokağa çıksan nolur? sen cikiyorsunda noluyo?Ahahah sen niye atarlandın çocuum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 piramit yapmışlar ban gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 qlrblrq said: Helcaraxe said: qlrblrq said: Bunun yüzünden sokağa çıkamıyorum demiş bi de. Lan sen sokağa çıksan nolur? sen cikiyorsunda noluyo?Ahahah sen niye atarlandın çocuum? atarlanmadim, sadece sen farkli ne yapiyorsun da disari ciktiginda, bu kadinin cikmasina karsisin onu cozemedim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qlrblrq Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Allahın adını verdim bilader: ne saçmalıyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 adam haklı, yaptığın saçmalığı hala anlamadığına göre sorun da sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 komikli sakalar flan yapmıs nie üstüne gidiyonuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar