kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 şimdi bu galactus lu bölümlerden biri; bu galactus neyi nesidir ? ne iş yani :) birde işte alevadam kendine yeni bir bayan buluyor orda aynı özellikleri taşıyor falan filan galactus zehirlenmiş eski habercisi tarafından yaşamak için dünyayı yemesi lazım cart curt tam yicek o sırada(buraya dikkat) "hayalet sürücü" diye bi tip geliyor motosikletlerin tekerlekleri alevli iskelet bi tip kafasıda alevli hatta böle masum insanlar ölünce ortaya çıkarım falan filan diyor galactus a bi koyuyor galactus kendini kaybediyor kimdir bu hayalet sürücü ? :) 2 tane soru sorabildim. oh be[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 tamam abi sevmiyebilirsiniz de soruya cevap verecek bir insan arıyordum ben yorum yapacak değil :)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Okumayı yazmayı bilmeyen çocukları çizgiromana yöneltsin diye marvel tarafında yapılmış bu seriler çocuklar içindir ve pek tabiki bu yüzden dandiktir çizgiromanını okumadan konuşmayın. [Bu mesaj TheSilver tarafından 21 Eylül 2004 08:49 tarihinde değiştirilmiştir]
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Hemen verelim bilgi Galactus: Adı:Galan Boyu:29 Metre Kilo:18.2 Ton Saç Rengi:siyah Göz rengi:Bilinmiyor Mekez Üssü:Taşınabilir Kendisi Tüm Galaksi'de adından korku ile bahsedilen ve muazzam gücünü(ki bilinen en büyük ve yok edici güç),bu güce olan açlığını doyurmak için yaşam ile beslenen ve asla doymayan bir şahsiyer kendisi.Çok detayı var ama genel anlamda böyle[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Ghost Rider: Gerçek Adı:John Ağırlığı:İnsan 90 Kilo Ghost Rider formunda belirsiz Göz Rengi:İnsan formunda Mavi Ghost Rider formunda Alev Merkez Üssü:Taşınabilir İş:Eski Motorsiklet Dublörü John Blaze dünya üzerinde bir ruh şeytani bir güç tarafından yok edildiğinde kendini iskeletsel bir ateş iblisine dönüşmüş bulur.Kullandığı motor ve etrafı saf cehennem ateşi ile çevrilen Blaze.Ghost Rider olarak bu ruhların intikamını her ne pahasına olursa olsun alır.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 o çizgi filmi izledim.Adamlar çok alakasız bir karakter sokmuşlar ffye :lol:[signature][hline][b]God! Cover my back![u]
grifter Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Galactus aslına bakılırsa Marvel dünyasının en güçlü baş karakterlerinden biridir. Thor, Magneto, Apocalypse, Dr Strange gibi aşmış karakterler bile onun gücüne yaklaşamazlar. Galactus'un baş düşmanı ve kendisini durdurabilecek yegane kişi Thor'un babası olan Asgard'ın en büyük tanrısı Odin'dir. Gücü ve kudreti tartışılmaz olan Odin bile Galactus ile yaptığı bir savaşın ardından yenilmekten son anda kurtulmuş ancak yıllar boyu sürecek bir rüyaya dalmıştır. Özetlemek gerekirse Galactus Marvel Dünyası'nın en güçlüsüdür, Fantastic 4 gidip de Galactus'ü durdurabiliyorsa bilin ki tamamen hikayenin yazarı öyle istediği için öyledir :) Çizgi filmde Ghost Rider Galactus'u nasıl durduruyor bilemiyorum, ama Ghost Rider'ın karşısındaki rakibi ne kadar çok masum insanın canını aldıysa rakini kurbanlarının ruhuyla cezalandırabildiğini biliyorum. Sonuçta Galactus'ün de milyarlarca canlıyı yok ettiğini düşünürsek, Ghost Rider'ın Galactus'u nasıl durdurduğu biraz daha mantık kazanabilir.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 hayalet sürücü normalde insan mı abi onu kavrayamadım zart diye geliyor motorla ben masum insanları korurum cart curt nesin sen :D aalal[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Birçok çizgi filmde yan karakterdir örnek hulk , spiderman[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 galactusun belli bi boyu yok aslında. kendini hayvanlar gibi büyütebiliyo da küçültebiliyo da... genelde o bi hikayeye girdii zaman bi şekilde zayıflatılıp öyle dövülür. boğa güreşleri gibi. anasını satiim yıllardır hep dünyayı yicek sonra vazgeçiyo filan. e artık yeme be olum. allah allah. öğrenemedi gitti. köpek olsa anlar.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
grifter Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: Virus, 21 Eylül 2004 15:19 tarihinde demiş ki: Birçok çizgi filmde yan karakterdir örnek hulk , spiderman Çizgi fimlerde belki ama Ghost Rider çok çok eski bir karakterdir. Sallamış olmayim ama ilk olarak gözüktüğü yerlerden biri Defenders (Dr Strange ve tayfası) olmalı. Defenders ile baya bir ortak macera yaşadıktan sonra kendi serileri de çıkmaya başladı aylık olarak. Hatta bir aralar Ghost Rider 2099 olarak gelecekte geçen maceraları dahi çizildi.[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. [Bu mesaj grifter tarafından 21 Eylül 2004 15:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Admin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 lol aquila grifter dediğin doğrudur pek ilgilenmedim karakter nekadar cehennem ateşiylen çevrelensedene bana soğuk geldi :d[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
grifter Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: aquila, 21 Eylül 2004 19:18 tarihinde demiş ki: demezlermi bu galaktusa ulan galaktus senden buyuk allah var... yok işte delikanlı bir yiğit galaktüse artislik yapacak :P[signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody.
smerten Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: aquila, 21 Eylül 2004 06:46 tarihinde demiş ki: abi su alemde sorgulamicam tek cizgi filim var o da fantastik 4... +1[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar..
Creel Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 heh galactus birazciktan fazla eski yaa :) bizden onceki evrenin son canlisi bizden onceki evrenin bizim evrenimize biraktigi cocugu bir baska deyisle evrenin kendisi.. gücünü anlatmaya kelimeler yetmez :) gezegenlerin cekirdegine kadar inip gezegeni yok eden ve sonrasinda cekirdein gücünü emen bu arkadas benim hatirladigim kadariyla ff4 tarafindan negatif worlde gonderilmişti gerimi dönmüş ordan :P bi bölümü vardi yine alev adam//tourchman in sevgilisi olan alev kadın .p bu arkadasin habercisi idi hatun gidip Skullarin ana filosunu yok ediordu sonrasinda gezegenlerinin cekirdek enerjisini sakladigini (binlerce yil boyunca saklamişlar gezegenlerini galactusun gözlerinden :]) sanan Skull imparatorlugu galactusun ana gezegenlerini "yiyişi" ile büyük hasar görmüştü vs vs[signature][hline] Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths "Who wants to live forever?"
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 said: horacegoesskiing, 21 Eylül 2004 15:24 tarihinde demiş ki: galactusun belli bi boyu yok aslında. kendini hayvanlar gibi büyütebiliyo da küçültebiliyo da... genelde o bi hikayeye girdii zaman bi şekilde zayıflatılıp öyle dövülür. boğa güreşleri gibi. anasını satiim yıllardır hep dünyayı yicek sonra vazgeçiyo filan. e artık yeme be olum. allah allah. öğrenemedi gitti. köpek olsa anlar. birde şey diyor bu seferlik canımı kurtadığınız için dünyanızı yemicem. adamda duygu potansiyeli sıfır galakside geziyorsun tamam en süper sensin ha manitan var mı yok.. abazanlığın vermiş olduğu bir odunluk sezdim.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 valla erkek olduu da kesin diiil. ne hikmetse insanlara benziyo ama :/ robot gibin yarı tanrı gibin bişi. saçma.[signature][hline]sistre+cila=900 milyon... ona göre
kalima Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 erkek oluşumunu türkiyede 13 sayı çıkan silversurfer serisinde anlatmışlardı amca kozmik bir kaza olarak betimleniyor ölmesi gereken bi olayda ölmeyip bi şekilde o ortamdaki enerji ile birleşiyo net hatırlamıyorum ama karadelik mi ne ööle bişi uzay gemilerini içine çekiyodu galiba[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 galactus biraz gerizekalı ama. güç var tamam ama gerizekalı olduğunu çok rahatlıkta iddia edebiliririm.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 gerizekalılığında hemfikirim, ayrıca obez :P[signature][hline] [Bu mesaj ReaperXS tarafından 23 Eylül 2004 19:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sam Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 galactus edit bir amcadır benim bildiğim, wallhack filan da yapar.. fakat onca edit bücür arasında en azından bir nevi mantığı vardır bana göre, herif gezegen yiyen kozmik bir avatarımsı yani sonuçta. milyonlarca kötü karakterin üç kuruşluk tezgah kurmaya çalıştığı dünyaları ekmek arası yapar, abimizdir.. ghost rider ise bana kabaca panişır'ın mistik halini anımsatıyor ama en azından odun değil öyle. gayet kel alaka bir tipleme gibi durur ama örümböcüğü kurtardığı yerler olmuştu. o başedemiyordu, ghost rider gelip hekşat çekip gidiyordu aynı hızla. çok feci zincirle ayaktan yakalayıp gökdelen tepesinden atar.. :horace:[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer*
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 23, 2004 karamurat daha detaylı bilgi için napalım[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum....
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 daha detaylı bılgı ıcın galactus yazın bosluk bırakın 3670 e yollayın galactus hakkında bılınmesı gereken hersey ceptelefonunuza gelsın[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: theKingpin, 21 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki: galakside geziyorsun tamam en süper sensin ha manitan var mı yok. :lol: Bu arada Galactus'u FF dışında tanımam etmem ama FF'te çok salak görünüyor. Bir Silver Surfer yalvardı diye yemiyordu (galiba). Ben olsam Silver Surfer'ı sos yapardım. :-P Kene'de (The Tick) Galactus'la iyi dalga geçmişlerdi. :)[signature][hline]Hayat sövünce güzel.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Kene bir efsaneydı ozellıkle kafede oturan adamlar ve bıde yaşlı seytan adam vardı yanına Stalin i ve insan yiyen inegi cagırıp suc orgutu kuruyordu felan cogu klıse cızgı romanla dalga gecıodu kene[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.
Öne çıkan mesajlar