salome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Bi halledemedim su isi, bi yardim rica ediyorum. Simdi ben iki ayri excel dosyasina yuzlerce kod numarasi yazdim,ayni olanlar isaretleyen yada ayri bir yere listeleyen bisey yapmam lazimama tabiiki yapamadim:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 aynı sütuna yazdıysan hepsini ikisini ayrı bir sheet'te 2 sütuna koy yan yana. sonra büyükten küçüğe sıralat. 3. sütunda da if ile solundaki iki cell içindeki değerler eşitse 1, değilse 0 yazsın. sonra 1'leri toplayıp kaç tane aynı değer olduğunu bulursun. daha kolay görülcek bişi arıosan 3. sütuna conditional formatting ile 1 olanların background color'ı dikkat çekcek bi renk yapabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Tamam deniyorum abi saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 İki liste birebir eşleşmiyorsa sıra bir defa kaydıktan sonra tutturamazsın. vlookup diye bir fonksiyon vardır, google'dan bak. Bilmeyeni işe almazlar. Ne sen bu konuyu açmış ol, ne de ben sana yardım etmiş olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 adam haklı dediğim gibi a ve b sütunlarına iki dosyadaki dataları küçükten büyüğe sıraladıktan sonra c1'e; =VLOOKUP($A1,$B:$B,1,FALSE) yaz. sonra +'ya çift tıkla. 1. datan A1'den başlayıp aşağı devam etsin, 2. datan da B'de 1'den aşağı devam etsin. aynı olan değer varsa C'deki sütunda o değer yazcak. bulamıyorsa N/A yazıyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 hallettim sayenizde bu arada, teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 yine bekleriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar