Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 256k adsl aldim alet gayet normal calisior ama herhangi bir p2p e girince 4k ile cekior acemi degilim 4 senedir p2p ile ilgileniordum kablo vardi bundan once cok memnundum ama fiyati yuzunden birakmak zorunda kaldim Boyle bir sorunla karsilasan var mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 hmm netlimiter la uploadu kısmayı dene ben de 256 kullanıyorum, 4 civarına düşürmeyince dl hızı çok düşüo.[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 valla ben onu da denedim hatta 1 e kadar hepsini denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 modeminin markası modeli ne? belki de firewall ı fln vardır, o engelliyordur.. mesela bende zoom 5x vardı ve torrent ile 1in üstüne çıkamazken firewallı kapadım, 6-7ye çıktı hızı.[signature][hline]oasisoyun.net | Mancınık'ı Yükle | Oasis Forum Mail/MSN:[email protected] , ICQ:6254196 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 x4 var ama disable da olmsa enable da olsa birsey degismior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retri Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 x4 ise; virtual server ayarından kullandıgın p2p icin belirli portları acmayı dene. diyelim ki torrent icin 54865. port'u belirledin, o portu actır. ayrıca dc++ da active olmak hızları oldukca degistiriyor. bunun gibi.[signature][hline]/retri` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 arkadaslar hersey ok diorum portla falan alakasiz bir olay onlar acik zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 eh o zmn karşıdakilerin uploadı boktan diyerek gayet göreceli bi yanıt veriyorum :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki: valla benimki büyük ama abartı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 karşıdakinin uploadı yalan olabilir ben 4 le cekerse iptal ediyom walla 25 kb le cekene kadar arıyorum :D[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 X4 lerde direk olarak firewallu enable ettiğin bir şey yok ki. Sen yine de portlarını bir kontrol et. x4 ile p2p gercekten cok zor bir olay ama bir kere yaptın mı sorun kalmaz. Bu arada bir sey daha aklıma gelmişken sorayım high ID mi low ID mi alıyorsun. Eger hıgh ID alıyorsan yapacak bir şey yok cektiğin dosyalarla ilgili bir durum ya da kullandığın program ile ilgili bir durum olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadasim modem de problem yok dedigim gibi hersey dogru fakat emule da cekmior bu problemi yasayan baska kisiler de varmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bende hiçbirproblem yok? 256k ve minimum 20 ile download yapıyorum torrentte. Bence iyice bi ara.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 p2p'de saten senın bağlantından önce karşı tarafın upload'ı daha önemli...[signature][hline]__«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ 5 sn. içinde yönlendirilmesseniz buraya tıklayınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bakman gereken ilk sey Hıgh ID mi yoksa Low ID mi aldıgın. Eger Low ID alıyorsan evet yavas cekebilisin bir problem vardır Yok eger High ID alıyorsan o zaman 1- Cektigin dosyada share edenlerin uploadları düşüktür. 2- Sadece bir iki dosya cektiginden cok fazla sıra bekliyorsundur 3- ADSL hattın kötüdür. (Webden bir şeyler indirerek hızını test et. 25k civarlarından geliyorsa normaldir) 4- Emule' nin kullandığın versiyonu problemlidir. Bunun dışında bir problem olabileceğini sanmıyorum ya da benim de alıma gelmiyor. Benim de 256k adsl var ve gayet de memnunum emule performansından. Süper değil ama memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 1 - xp firewall varsa olmayabilir. 2 - bunun dışında x4 dediğin zoom heralde, onun kendi firewall'ı enable/disable hadisesiyle kapanmıyordu. kitapçığında tam olarak anlatıyor o kapama hadisesini, onu denersen olabilir. ben de sana benzer bir sorun yaşıyordum, bu iki şeyi yaptıktan sonra sorunum kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 MAd Wolf diyor ki modemde problem yok. Eger firewall problemi varsa zaten Low ID alır. Ama High ID alıyorsa firewall ile ilgili problemi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ghaldszar sana cok tessekur ediorum yaziorum anlatamiorum arkadaslar ben emule u 2 senedir kullaniorum mod lu high id alior firewall da problem yok zoom x4 de dmz yaptim, izin verdim fakat degismior xp de firewall kapali hersey normal bakin soyle anlatiim kablo modemi bagliorum sorunsuz cekiyor adsl i bagliorum dusuk cekior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sacred Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Sadece e-muleda mı dwnld hızı düşük yoksa netin de aynı derecede yavaşmı? Bilgisayardan değilde ne biliim kablolardan evdeki tel hattından kaynaklanıyo olabilir problemin, aklıma başka bişey gelmiyor valla..[signature][hline]---§§--- And I wonder, If you ever wonder the same And I still wonder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 evdeki kablolari veya telefon hattini nasil test edebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar