Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kızdan kendini vazgeçittirme

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya yardım edin lütfen ya eski çıktığım bir kız sapıttı bana dadandı kız her gün arıyordu eskiden buluştuk kıza istemiyorum git dedim gene buluştuk olmaz çıktığım var dedim benide al dedi :D gene buluştuk afedersiniz ama kıza s.ktir git başımdan dedim kız şimdi gene musallat oldu sebebide yolda gördüm slm verdim diye onu unutamamışım nasıl kurtulabilirim yardım lütfen :([signature][hline]Msn : [email protected]

[spo1=Gandalf Balrog Geyiği Okumak için Tıkla]- yuuu şaaaal naaat paaaaaasss!
- rahat ol canım gitti çocuklar bizbizeyiz...
- yuuu.. ha... hmm... ee naber aslan? dipte değişiklik var mı?
- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

iyi de oynadım kızla :D zaten 2 hafta çıkmıştık :D nese kızın yanında yapmadığım iğrençlik kalmadı (bi altıma sıçmadım yani)[signature][hline]Msn : [email protected]

- yok be baba bildiğin gibi... biraz ateş biraz karanlık hiç bi numara yok... karıya kıza hasret kaldık aşşağıda...
- sorma be bize de istarisin dediler sonsuz kudret dediler ama yaş oldu üçbin... ötmüyor artık kuş...[/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

sonra benim besleyip büyüttüğüm karizmada gider :D[signature][hline]Msn : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

iyi de kızı düdükledim :D gene istemiyom peşimi bıraktırmam lazım kızın tekini ayarlayıp onla bile konuşturdum yani[signature][hline]Msn : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

ooooo işin zor..ben olsam bende bırakmam[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)

[Bu mesaj canbir tarafından 28 Eylül 2004 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bknz geçen hafta penguen de Sandık İçi

- şşşt! Bazen sadece gözler konuşmalıdır Pınar... Bazen sadece gözler konuşmalıdır! Anlıyo musun küçük böcek?

Eheh kriz geldi buraları okurken :d[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

Şahin k gibi diceksn istiomusun denizden cıkan buz gibi diye..
korkutcaksın kızı Kendinden soğutacaksın arkadaşlarına gidip nelerden hoşlanmıdığını öğrenceksin onları yapcaksın..İğrençlik yapcaksın ...[signature][hline]Bir Insana Gereğinden Fazla Değer Verirsen;
Ya Onu Kaybedersin Yada Kendini .... ''R/U''
Sosyal ağlarda paylaş

sen bu dedigim plan1 herkese söliceksin ama öleki k1z1n kulag1nada gitcek o zaman sinir olcak soram1ycakda iltifatlari yalandan dedigini bilcek ama bisi dimiycek sora seni baside indirgeyip bay1cak..... belki[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

işin komik yanı arkları da benden hoşlanıyodu o yğzden arklarına gidemiyom :([signature][hline]Msn : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 28 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki:
korkutcaksın kızı Kendinden soğutacaksın arkadaşlarına gidip nelerden hoşlanmıdığını öğrenceksin onları yapcaksın..İğrençlik yapcaksın ...

tüüüh o sahin k deil sahin k rapcii zuahauhau:)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

acayip klise bir konu bu!
bir kizdan kendini vazgecittirmeye calisiyorsan hicbirsey yapma.. sanki o yokmus gibi hayatina devaöm et yeni kizlarla tanis, yeni kizlarla sinemaya git, opus,sevis.. ne yaparsan yap..
zamanla eskisinin vazgectigini goreceksin! diger bir olasilik ise diger kizla seni gorunce seni terk etmesi olur..
Sosyal ağlarda paylaş

bilgisayarda sarhoş olduğum anda en kayıp resimimden başka bişi yok :D oda iğrenç bişi :P[signature][hline]Msn : [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 28 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki:

ahuahuahua:D akşam akşam kalpkrizi geçirim.süperdi...:D:D:D[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RaVena, 28 Eylül 2004 22:21 tarihinde demiş ki:
Kendin bak ozaman Kamyoncu bey =) ...
Reklam olucak ama ..

ahuha bu ne lam boyle..
abi verdigin linkteki forumdaki avatara bakarmisin!
! +18 ! AVATAR ! +18 !
BENDE BOYLE AVATAR ISTIOM! :lol:
Paticikte avatar serbest olursa bu benim avatarim simdiden soyliyim! zuhaha.. :lol:

[Bu mesaj UnKnownTR tarafından 28 Eylül 2004 22:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bak en iyi taktiği veriyim. Kıza yapış, sürekli ara, yapış resmen. SOnra bak nası bırakıyo. Kaçan kovalanır meselesi .Sen kovalıycan o kaçıcak bu sefer, sonra dur bırak kovalamıyı. Geri geri koş bide. O zaman kurtulursun..
Bide şu kızların yapışma olayı erkeklerden daha iğrenç. Erkekler daha edepli yapışıyo. Kızlarda daha değişik..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 28 Eylül 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
işin komik yanı arkları da benden hoşlanıyodu o yğzden arklarına gidemiyom :(

oha fln oldum.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bellow, 28 Eylül 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
bilgisayarda sarhoş olduğum anda en kayıp resimimden başka bişi yok :D oda iğrenç bişi :P

sak1n ay1k olmayas1n :)[signature][hline]ölüceksin, seni hat1rlayanlar ölcek, sonra kimse seni hat1rlam1ycak. ama üzülme hiçbirini tan1m1yorsun zaten
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...