Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bugün 5.1 jaguar hoparlör seti aldım.herşeyi taktım ancak sadece frontlardan ve subwoofer dan ses alaibliyorum.soundforge dan falan da 5+1 e getirdim ayarları yaptım ancak olmadı.fikri olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dvd'lerde ya da ac3 destekli bir divx'te de denedin mi? normal şartlarda her taraftan ses gelmiyor zaten. gerçi benim sistemde center hariç her taraftan geliyordu, arkalar dahil. ses kartının son sürücüsünü indirip, kabloları da kontrol et derim.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 tamam sürücü indiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ama dvd de de denediğim halde böyle.neyse...[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 kabloları doğru bağlamak önemli. ses kartın ne bilmiyorum ama bende sb live! value vardı mesela. bi program vardı test center mı ne diye. orda test seçeneği vardı. basınca, her taraftan ses geliyodu, front left, rear right, center şeklinde. kabloları değişik şekillerde tak öyle bir test programında dene. biraz sinir bozucu, neyi nereye takacağını bilemiyor insan.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yok doğru taktım nforce panelinin tsetini de kulanıyorum.şu anda center dışında hepsinden geliyor ses.neyse halledebilirim umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bir de center hoparlörden patpat ses geliyor klavye üzerinden ses arttırırken her seviyede.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 center zaten dvd ve 5+1 destekli uygulamalar dışında hiç çalışmadı bende. normal o. ama o pat pat sesler normal değil :p.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ses kartını söyle sana çözümünü söliim =P[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 nforce onboard işte 5+1[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 nforce onboard işte ac 97[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ayrıca dvd izlerken de ses alamıyorum center dan.ama hani açık hoparlöre kulağınızı dayadığınızda bir cızırtı gelir ya ondan var.bir de çeşitli sesle ilgili programları açıp kaparken hoparlörleri açıp kaparken ki olduğu gibi pat ses geliyor.sesi açarken de her kademede o ses geliyor klavyenin üzerinden.temazsızlık mı var acaba diyecem ama o zaman da her zaman olan o cızırtı gelmezdi.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yok mu yardım edebilecek hoparlör guru'su:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben varım da bu akşama doğru yazarım neler yapacağını...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ok yazdığın zaman teşekkür ederim:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 start menü - run regedit yazıyorsun enter'a basıyorsun my computer'ın üstüne geliyorsun, ctrl + f 'ye basıyorsun. createcenter diye aratıyorsun. sonra açılan yerdeki şu dediğim ayarları 0 yerine 1 yapıyorsun: createcenter phantombass restart atıyorsun. bi daha deniyorsun nvidia mixer'dan bakalım oluyor mu. ha ayrıca restart atınca bi bak bakalım regedit'te değiştirdiğin ayarlar 1 olarak kalmış mı. sorunun çözüldü %90[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 create cenetr zaten 2 di.create phantom bass 0 dı 1 yaptım birşey değişmedi.ikisini de birkaç defa 0 ladım 1 yaptım değişmedi.bir de bende volume front lef volume rear right falan onların da hepsi 0 onlara da mı 1 değeri vermelyim?[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ses ayarlarından gelişmişi falan seçip arka hoparlörler line in'e bağlı, subwoofer microphone girişine bağlı seçeneklerini seçtin mi? ayrca createcenter 1 olucak 2 diil. phantombass da 1 olucak diğerleri ne ise öle bırak oynaşma diğer ayarlarla[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ewt hepsi öyle.bi format atıcam bu ara zaten bakalım farkedecek mi.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 çözülmüş olmalıydı sorunun. allah allah ilginç. onboard ses kartlarıyla olan bi problem bu çünkü ve çözümü de benim dediğim gibi...[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar