Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 münferith Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ne mesela bu cezalar merak ettim sahadasın ve nöbetteki adamın uyuya kalıyor Şırnakta arazide. Baskın olsa herkes ölecek ama o önemli değil çünkü 2 tokat > 10 ölü. di said: Absolut said: Öperek mi ceza vericen askerdeki adama. Nöbet cezası versen zaten uyuyor adam nöbette. Demir sopa kısmı ağır bence de ama o an yaşananları bilmiyoruz. Belki de baskın ihtimali olan bi yerdeydiler ve subay örnek olması için abartmış olabilir. Her durumda dovmekten beter edilebilecek cezalar mevcut. Su savundugunun hic bir cikar yani yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sehven Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 askerden kacmak icin kilo alan adamlar var su forumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 seçim yapma şansın yok zaten. komutanın insiyatifine kalmış olay. ha adam gibi görevini yapmayı biliyosa verirsin gözünün yasına bakmadan cezasını, yatsın. egonu tatmin edicek bahane arıyorsan da döv tabi coucugu, rütbelinin en büyük zevki bu. dövmesem daha kötü olurdu akıllı ol bana dua et vs. iki ucu boklu değnek. tecavüz edene ulan senin çükünü mü kesiyim yoksa hapse mi atıyım demek gibi. kural neyse o uygulanmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hadim edilsin dedin bu üklede bence yapilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yapılsın, iyi de olur. ama kurallar keyfe göre uygulanmamalı onu demeye calısıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 denetim zamanlarında ziyaretçim geldiği için gece 7-9, 11-1, 3-5, 7-9 nöbeti tutma cezası vermişti bölük komutanı. Aralarda 5 dakika oturma şansım oluyordu çünkü devriye uzunluğu aşırıydı. 4 farklı erle tuttum nöbetleri ve 4 üde uyudu nöbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 askerdede cok fazla adam dovulmuyor halbuki artık. hatta gecen ihale icin gittigimde tugaya aralarında konusuyorlardı yuzbası ile ustgmen x subay sunu dovmus falan dıye. diğeride olurmu lan oyle sey adam dovmemı kaldı dıyordu. burdaki askerin suçu yada tavrı bizim dusundugumuzden farklı olabilir yada kısmetsizmiş hakkaten. kedidir kedi diyip geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Şu ceza verilsin diyen arkadaşlar askerlik yapmamış yada askeri cezaların ne olduğundan bir haberler. Nöbette uyuma hangi ceza kapsamına giriyor bir baksınlar sonra öğrenirler çünkü şu anda o asker ceza almayıp dayak yediği için baya mutludur. Valla beni uyurken yakalasa idi o rütbedeki bir komutan direk derdim ağızımı burnumu kır ceza verme diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 bu arada nöbette uyuma 2 yıldan başlıyor ne 15 günü 3 ayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ben cezaevi askerliği yaptım birebir biliyorum ceza sürelerini kağıt üzerinden öğrenin gelin, devam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Herhalde canım 15 gün diyor komik olmayın. S1 olarak yaptım askerliği hali ile baya baya biliyoruz cezanın ne olduğunu. Siz herhalde askeri mahkemeye çıktığınızda bu olaydan dolayı "nöbette uyumak" olarak yargılacağınızı sanıyorsunuz. Hele hele şırnak gibi bir bölgede. Şu anda o çocuktan mutlu yoktur mahkemeye gitmediği için. Askerde tek bir mermi kaybetmek bile vatan hainliğinden yargılanmnıza kadar gidebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 he kedi kaçtı diye demirle ağzı burnu kırıldıktan sonra 12 saat kesintisiz nöbet cezası verilen adama uyuya kaldığı için 3 yıl hapis cezası vericekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kedi muhtemelen tuvalete gitmiştir dışarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolfsoul Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ya arkdaşım anlamıyorsun işte. Sen mahkemeye çıktığın zaman o şuçtan adam o kısmına bakmıyor bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Bu arada yanımdaki er mermi kaybettiği için 2 gün yusuf yusuf gezmiştim. Böyle durumlarda satmak üzere millet mermi biriktiriyordu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 o durumda ceza verecek hakimin sülalesini hoplatırım lan ben. ha kediyi kaçırdık dayağı yedik ok, nöbette uyuduk dayağı yedik 12 saat sonra hadi o da ok; ama birader 1 kedi yüzünden dayak yiyip 2 sene içerde yatarsam bana yapılan biraz orospu çocukluğuna giriyor sanki. kediyle ne alakam var onu anlamadım ama dayağı yememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Nöbette uyuya kalıp arkadaşların ölürse neye giriyor huun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 12 saat nöbet yazana soracaksın onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 12 saat nöbetin 11. saatinde değil 1. saatinde uyuduğu için yemiştir zaten dayağı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 NÖbette uyuyanın suçu yok yani. Bazen cidden sadece askere bok atmak için saçmalıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Absolut said: Ne mesela bu cezalar merak ettim sahadasın ve nöbetteki adamın uyuya kalıyor Şırnakta arazide. Baskın olsa herkes ölecek ama o önemli değil çünkü 2 tokat > 10 ölü. di said: Absolut said: Öperek mi ceza vericen askerdeki adama. Nöbet cezası versen zaten uyuyor adam nöbette. Demir sopa kısmı ağır bence de ama o an yaşananları bilmiyoruz. Belki de baskın ihtimali olan bi yerdeydiler ve subay örnek olması için abartmış olabilir. Her durumda dovmekten beter edilebilecek cezalar mevcut. Su savundugunun hic bir cikar yani yok.ha çünkü baskın ihtimali olan yerde dayaktan bayılmış askere 12 saat nöbet tutturmak çok mantıklı zaten... baskına karşı ceza nöbeti... askeri deha... kedinin de muazzam bi stratejik değeri var heralde ki baskına karşı başına asker dikiliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 kafa sayısı ile askeriye gücü ölçersen böle oluyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 abso, rutin 2 saat nöbetinde uyuyan adam için desem bunları haklısın da, dayak üstüne 12 saat nöbet sence sınırları zorlamak olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar