-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Herseyi calma konusunda sanirim rekolara gececegiz yakinda. Bilmiyorum daha önce göreniniz oldu mu? Ama ben ilk kez rastladim. Sürekli rastlanilan sapik bir kocaya ait olan kadinin doktor hd'ye mektubu'nun orginali 11 Eylül'de bizim diye yakinda birisi cikmazsa iyidir.[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Haçen bu neeee biçuuummm yazuudur daaaaa okuyamadüm[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mektubun sonunda delirmiş.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 şikayet etmeye hakkı yok kadının erkek adam bu istedii zaman sevebilmeli :P[signature][hline]akışına bıarkmak istiorum hayatımı bir süre... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 Eylül 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Absolut, 29 Eylül 2004 16:40 tarihinde demiş ki: Mektubun sonunda delirmiş. Ben buna delirmiş demezdim :) Sevilmiş :))[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 auhzuhau o sevilirken ele ayağına falan dolanmış demi? :D[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hakanaka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yaaw okunmuyo bu!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kim kimden calmis bilemem ama bizimki daha gercekci bizimkinde en son kelimede birden sak diye asagi iniyo biraz cabaladiktan sonra bunda bozulurken yazmis izmza atmis falan :P[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aehahe ;)= çizmiş abla[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Wendigo, 29 Eylül 2004 17:13 tarihinde demiş ki: aehahe ;)= çizmiş abla Neyi abi? Kafayi mi yoksa yari capini mi? =)[signature][hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 orginal ne demek abi:) orijinal yada çok cool olup ingilizce söyleyeceksen original dır :)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 karı koparmış mektubun sonunda :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Wendigo, 29 Eylül 2004 17:13 tarihinde demiş ki: aehahe ;)= çizmiş abla çizdirmiş abla...[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mektubun sonuna doğru çıldırmış... :)[signature][hline]===> orc_lord <=== orc_lord in melancholy (day 14) Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... Pati Pet PLAYINGARENA *Kuşu öldüğü için üzgündür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 pardon siz gerçek misiniz :D bu ablaya benim adresimi verin :lol:[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 son 2 satırı okuyabilen var mı?[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar