Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Indicative planning: Wednesday, October 19 Welcome of the international participants Thursday, October 20 Media day of the PGW, reserved to journalists, participants and partners 19h30 : Opening Ceremony 20h00 : Opening Match Friday, October 21 Launch of Starcraft 2, Counter-Strike 1.6 Women, Trackmania Nations Forever Saturday, October 22 Launch of Counter-Strike 1.6 Finals Trackmania Nations Forever Sunday, October 23 Launch of FIFA 11, Dota2 Finals Starcraft 2, Counter-Strike 1.6 Filles [b]ESWC Night Party[/b] Monday, October 24 Launch of Counter-Strike Source Finals Counter-Strike 1.6, FIFA 11 Tuesday, October 25 Finals Counter-Strike Source, Dota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 duyan koko london'da olacak sanır partiyi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Götü boklu belçikadan 2 kişi gidiyor panama ve bolivya ile eşdeğer olan ülkemden 1 heh yani yabancı biri olsam türkiyede sanırım kimse bilgisayarın "b" sini bilmiyor sanırım derdim. Bu ne lan bolivya/panama ile dengiz bu arada sleep güzel bir kura çekerse baya gider yani en azından gitmeli heyecan filan yapmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Oymanq said: sleeep orda grupmu olcak direk bracketten eşleşmemi? Tournament Dates: Friday, October 21 - Sunday, October 23 Game: StarCraft II Patch: Latest version Participants: 48 Game format: 1vs1 BO3 (Best of 3) böyle yazıyor sadece bracket grup hakkında bilgi yok ama oraya kadar adamı getirtip de tek bo3le evine yollamazlar heralde diye düşünüyorum. idrayla aynı gruba düşmek istiyorum kesinlikle 2gate pressureı büyük arenada göstermem lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 idra ile kavga çıkartsana öyle birşey olursa. eğil kulağına bişeler fısılda falan, dayanamasın kavuk bi yumruk çıkartsın olaylar gelişsin. çok efsane olur lan, düşünsene sc tarihine adını yazdırmak için tek şansın zaten. idra'nın yumrukladığı çocuk hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 huun said: idra ile kavga çıkartsana öyle birşey olursa. eğil kulağına bişeler fısılda falan, dayanamasın kavuk bi yumruk çıkartsın olaylar gelişsin. çok efsane olur lan, düşünsene sc tarihine adını yazdırmak için tek şansın zaten. idra'nın yumrukladığı çocuk hahah hahahaha yarıldım. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 idra fıs da kankalarından korkuyorum başta incontrol, 2gate pressureda ama direk /dance falan tahrik etcem :P 1 lbs~ 0.45 kg falan olmalı http://www.youtube.com/watch?v=qHaDsqKZ-gM huun said: sc tarihine adını yazdırmak için tek şansın zaten. oh nooooooooooooooooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 yorumculara ayakkabını at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 idra'nın kulağına "zerg imba noob" diye fısıldarsan eminim kavga çıkartma şansın büyük olur. İnşallah gruplu olur. Tek maçta tur geçme şansın daha fazla olsada (bir panalamı yada bolivyalı gelirse baya yüksek hemde) genede grupta bir çok oyuncuyla oynaman hem tecrube hemde eğlence açısından daha güzel olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 bracket olursa sanmıyorum bana panamalıyı versinler 48 kişiden 46-47-48. seed falan yerim 1.2.3. seedlenen adamlarla oynarım direk :D ama yazık olur(onlara:P) gruplarda en az 2 favori oyuncu olur zaten daha çok gosuyla banko oynama şansı yakalarım daha tatlı olur. bu arada şuan sc2-korea iniyor , internetimi upg ettim :P lag olmazsa TSL'den adamlarla başlıyorum pratiğe efsane kontaktım taktik menejerim sayesinde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Turus eğer orada kavga çıkarsa diyeceğin şey bu... http://www.youtube.com/watch?v=6IWLa7m6-Ko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Gogo sleeep tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 harristhegosu said: Swarmla dun konustum sc2 yi birakacagini ve angry birds kasacagini soledi , angry birds te cok daha yetenekli oldugunu dusunuyormus. Kendisine yeni serüveninde basarilar. 10 sene kas bir gazoz turnuvasi bile kazanama , swarmi faceten , twitterdan , msn den , ve diger tum ortamlardan silin. Swarm'ın üstüne bukadar gitme harris. Eminim sc3' yada 4'te best olacak. Oda olmassa sc5'e kadar yolu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Evet, MVP Code A'e düşerken Choya, Alicia, Genius gibi kendisinden çok daha iyi oyunculara yenildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 _Spartacus_ said: Evet, MVP Code A'e düşerken Choya, Alicia, Genius gibi kendisinden çok daha iyi oyunculara yenildi. bu mesaj yanlış başlıkta sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Evet diğerinde olacak :D Buradakini silebilrisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 tebrikler sleeep^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Her iki arkadaşı da tebrik ederim. Sleeep, bizi orada güzel temsil edeceğine canı gönülden inanıyorum. http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/307159_10150323862507702_260542702701_8111695_579935550_n.jpg A4 tech toplu mouse ile mi yendin swarm'ı??? ::o ::o ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2011 Şuraya accountu olan biri mesaj atsında sleeepi eklesinler. http://www.teamliquid.net/forum/viewmessage.php?topic_id=272143 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 eswc nin adamı o topici yazan, yani önce eswcdeki sitede çıkmam gerekiyormuş bu da türk partnerin gerekli formları doldurup onaylanmasından sonra oluyormuş atmıştım yoksa ben :P doubtful said: A4 tech toplu mouse ile mi yendin swarm'ı??? ::o ::o ::o 1 aydır topluyla takılıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2011 Lind3r0th said: Götü boklu belçikadan 2 kişi gidiyor panama ve bolivya ile eşdeğer olan ülkemden 1 heh yani yabancı biri olsam türkiyede sanırım kimse bilgisayarın "b" sini bilmiyor sanırım derdim. Bu ne lan bolivya/panama ile dengiz bu arada sleep güzel bir kura çekerse baya gider yani en azından gitmeli heyecan filan yapmadan. selected players başarı ve ismi olan oyuncuların başvurarak beni al demesi üstüne oluyor,online qualified kıtaların kendi içinde yaptığı elemelere girerek oluyor ki buna idra socke thorzain falan bile girdi ama national qualified kısmına bakarsan Türkiye eswcde çoğu ülkeden üstün pozisyonda, bu kısım TR'de eswc temsilcisi olduğunu ve bunların kendi içinden bir oyuncu gönderebilmesini sağlıyor almanya , isveç de bile yok mesela gamingin zirve yaptığı ülkeler :D bizde olmasa büyük ihtimalle bir gidenimiz olmayacaktı eu elemelerini geçerek... + o online kıtaların kendi içindeki elemesine giriş için bir de para falan alındı . eswc de şuan ki durum aslında ilginç bir şekilde fransa > türkiye=panama=bolivya > almanya = isveç vs ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2011 sleeep'i fransaya yollayanlar ; .......................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 facebook.com/FollowSleeep 'ten bloglıcam fotolar, konuşmalar falan fistan, espor~üniversite ilişkisini kuruyorum :) bolivyadan gelen tayfa şirket yapmış direk Sergio 'xGs.ZhevZ' Villegas Miguel Angel 'Leugim' Villegas IntoTheRain said: sleeep'i fransaya yollayanlar ; .......................................... v4tekiler turnuvaya bile katılmadıki, arazi oldunuz topluca , bi sonradan gelen ekmek.swarm vardı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 tadını cıkarın biraz nasılsa tekrar döncez :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2011 Sleeep said: facebook.com/FollowSleeep 'ten bloglıcam fotolar, konuşmalar falan fistan, espor~üniversite ilişkisini kuruyorum :) bolivyadan gelen tayfa şirket yapmış direk Sergio 'xGs.ZhevZ' Villegas Miguel Angel 'Leugim' Villegas IntoTheRain said: sleeep'i fransaya yollayanlar ; .......................................... v4tekiler turnuvaya bile katılmadıki, arazi oldunuz topluca , bi sonradan gelen ekmek.swarm vardı :) Katılsak sen su an bu mesajı yazıyor olurmuydun sence ? INN'lerimize çekildik ISSIZ KUYTU KÖŞELERDEN DÖNECEĞİZ. neyleyim METE'siz V4'u SC2'yi Comminity'i, V4 varsa METE İÇİN VAR!! haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar