Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC Türkiye StarCraft II Elemeleri

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

mc mvp nada boxer gelsin gitmem , anca grubbyye 700 :P local değil de eswc.tr elemelerinde ilk 8 ödüllü araldan adresleri topladım vercem bugün yarın ulaşamadığım 1-2 kişi kaldı artık aral ne verir bilmiyorum.hatta auroriela 2 kez freewin alarak ödül alıyor xD
Sosyal ağlarda paylaş

inyourmind said:

Bursat said:

yarın oradayız :) gggl hf

Fener ile galatasarayın maçı olduğu zamanlar böyle maçı yayınlayan barlar meyhaneler v.b. gibi mekanların önlerinde durup izlemeye çalışanlar gibi mi izleyeceğiz ?

Yok biz yayınlamak için gideceğiz gelemeyenler ve o fiyata giremeyen arkadaşlar için yayın yapacağız. Bakalım yarın ola hayrola
Sosyal ağlarda paylaş

Bursat said:

Yok biz yayınlamak için gideceğiz gelemeyenler ve o fiyata giremeyen arkadaşlar için yayın yapacağız. Bakalım yarın ola hayrola

Damn her zaman kendi kendime "GGCUP'ın yayın ekibine girmeliydim demişimdir" :P Sizlere orada GL HF.Bakın bakalım 700 liralık ne saklıyorlarmış fuarda.
Sosyal ağlarda paylaş

Yayın ekibi olarak ESWC Final maçı için fuar alanındayız. Hazırlıklarımız başladı. Yayınımız www.starcraftturkiye.com/tv adresinden saat 17:00 gibi başlamasını planlıyoruz. Buradan forum sayfamızdan ve facebook sayfamızdan anlık durumları bildireceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Girişi 700 tl olan ama internet bağlantısı 146'dan hallice olan fuar yetkililerine sevgilerimizi gönderiyoruz çünkü eswc finalini radyo dinler gibi dinledik. İzledik diyemiyorum çünkü sürekli yayın gitti geldi lag oldu ve oyuncularada eziyet oldu.

Finale gelirsek benimde tahminimde 3-2 lik bir swarm galibiyeti vardı. White_ra'yı , foofigterı vs bir sürü tanınmış adamı ladderda yenen swarm oldukça iddialıydı. Ama swarm okadar yüksekten uçan bir oyuncu değilmiş. Hiç bir oyunu okuyamadı ve herşey sleeepin istediği gibi gitti. İlk maçtaki nydus çıkmasa o maçıda sleeep alabilirdi. Açıkçası v4 takımının bir oyuncusunun orda olmasını isterdim ama ne yazikki gerçekleşmedi.

Sonuçta swarmı 3-1 yenen Sleeep'e tebrikler ve fransada başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Fotoğraflar
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150323859977702.351526.260542702701&type=1

Giriş bu etkinlik için bedavaydı ama bilgilendirme eksikliği olmuş maalesef.

Sistemi kablosuz kurmuşlar ve net çok dalgalıydı yayın ve oyun çok lagladı ve düştü. (14 mbit upload vardı)

6 da biten fuarda toparlanan arkadaşlar fişimizi çekti yayın kesilmiş oldu.

Her şeye rağmen düzenleyen ve uğraşan arkadaşlara başarılar diliyorum.

Sleeep tekrardan tebrikler ve başarılar :D
Sosyal ağlarda paylaş

Her ne kadar gönlüm Sleeep'in kazanmasını istesede Darkswarm'ın yeneceğini, Solid macro da eritir diye düşünmüştüm ama Sleeep'in oyunu okuması çok iyiydi, kalbim temizmiş :)

Fotoğraflar ve yayın için teşekkürler arkadaşlar, uğraştınız o kadar sağolun varolun...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...