Bursat Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Canlı yayın başladı arkadaşlar www.StarcraftTurkiye.com/tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 LM said: katılan herkeze bol şans internetin kesilsin ekmek finale kalıp da boşa 5 gün daha fransa umuduyla takılma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 şampiyonu tebrik katılanlara teşrk ederim fransada 6pool veya proxy gate görcez gibi duruo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eru Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 braket filan yok mu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 ops.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Eru said: braket filan yok mu ya http://www.esl.eu/tr/sc2/1on1/eswcsc2/rankings/ ESWC SC2 finali 5 Ekim Bilişim Zirvesi programında İstanbul Kongre Merkezinde gerçekleştirilecektir. silip vs swarm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bu arada şu fuar alanının giriş fiyatı efsaneymiş izlemeye gelcekler yalan olacak >.< wtf ? http://www.bilisimzirvesi.com.tr/11/kayit bi sormak lazım yancı giremiyor muyuz diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 puhpauhah hadi sc severler pamuk eller cebe =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kusura bakmayin ama silip vs sıvarm maçını izlemek için vereceğim en yüksek meblağ 10 lira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Orda bir hata olmalı o giriş konferans için filan sanırım yada başka birşey yani sc2 final maçını izlemek için oraya kimse o kadar para verip gitmez anca 60 yaşındaki adamlar izler bu ne lan derler saçmalık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 seyfo mf4450 kartuş için yarın geleyim istiyorsa hanımefendi . şimdi seni görünce aklıma geldi; ama koca firma parası cebinde birisine cevap veremiyorsa bi sittirsin gitsin istersen. müdürlerine anlat bu gerçeği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 kimseye bişey anlatma seyfo yarın bigün bunnar iyi olr sonra sen kötü olrsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 fuara giriş 700tl imiş: http://www.bilisimzirvesi.com.tr/11/kayit ulan üzerine 700tl verseniz swarmı izlemem adamlar bide cebimden o parayı istiyolar şaka gibi.. Koreye gidip gelsem mc'yi izlesem daha ucuza gelir he.. sleep ve swarma açık mektup: fuarı iyice gezin beyler 700tllik ne var ne dağatıyolar çok merak ettim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
baybety Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 bana 350 lira ama ben o parayı da vermem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 700? yok artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 iyi de, bi gidiim fuar geziim fuari degil ki, sirketler filan katilir ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 abi böyle garip ilerleyip, yapılabilecek en efsane son yapılmış olur eğer durum böyleyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 İlk önce ön karşılama yeri olan web sitesinin daha ilk linki olan "ZİRVE HAKKINA" 'yı düzeltsin bunlar da sonra 700TL istemeye yüzleri olucak bir fuar çıkacaklarına güvenim. Bir dünya panel, forum koymuş ama bu maliyetlerle ancak kendi aralarında konuşurlar. Büyük şirketlerin bazılarının temsilcileri ile sadece belirli bir kesimin gidip, oradaki kokteyllere katılıp, iş konuşacakları, ortada yapılan showları izleyecekleri bir etkinlik olacaktır. Sorun şu ki bu etkinlik esnasında göreceli güzel de bir final yapılabilir, fekkkaat o katılımcı kitle bu etkinlikten bir pooh anlamaz. Ellerine içecekleri ekrana bakarlar belki bir anlatıcı heyecanlı heyecanlı anlatırken, biraz bakıp anlam vermeye çalışıp, sonra gülerler ve diğer koridora doğru yollarına devam ederler. Hedef kitle açısından olmasada olurdu Show'u, sonucu merak eden kitle açısından kaçırılmış bir show, oynayanlar kendilerini nasıl hisseder bilemem, en azından yiyip için kendinize baktırın oradaaa arkadaşlar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Stream olacak mı? sırf finali izleyeceğim diye kimse 700 TL vereceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 benden görevli listesi istediler işte stream falan fistan için onlara görevli kart çıkarılacak free gir çık , tribün görevlisi taraftar falan diye de çıkarttırabilir miyiz acaba :P fuar alanı da baya ciddiye benziyor ya öyle bi cebit tadındaki genç kitle de olmayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 başarılar sleeep 2 finale de kalmışın. ama bence fifayı boşver scye ağırlık ver çünkü malatyalı ahmetim bırakmaz onu sdf. adamı cod2 zamanlarında karmaya bile almıyoduk şimdi ülkenin en iyi fifacısı olmuş helal olsun. şu eslnin fifa finalini online oynatıp sonra aralın landa yapın lan demesi de yeni bir türkiye gaming komikliği olmuş huaue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 fifada finale almadılar beni :P dediler 2 oyun falan fistan sen tek oyun seç başkasına da şans verelim falan, iyi dedim sc2 seçtim ben de takibiki(biraz da okul derslerini ekmem gerekiyordu 2 final için de az çok işime de geldi aslında ), m1ndın karşısına eski fifacılardan Somb çıkıcak(3.4. bitirmişti elemeleri). benim de gönlüm zaten m1nddan yana umarım kazanır gideriz beraber parise ama yine de aralın vericeği ilk2 veya 2.lik ödülünü alıcam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Canı gönülden tebrikler sleeep, kolay bir şey değil iki oyunda birden finale kalmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 somb'u tanırım çok iyi cocuktur teamquashda beraber turnuvaya gitmistik, hırslı deildir rakibi muhtemelen kazanır :d bu arada kimsede demioyki sleeep senin için 700 deil 7k veririm!1 swarmı zaten kimse sevmio ona üste para versen izlemezler :) bu local eventin ödülü yok sanırım dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar