Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ESWC Türkiye StarCraft II Elemeleri

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

fuara giriş 700tl imiş: http://www.bilisimzirvesi.com.tr/11/kayit

ulan üzerine 700tl verseniz swarmı izlemem adamlar bide cebimden o parayı istiyolar şaka gibi..

Koreye gidip gelsem mc'yi izlesem daha ucuza gelir he..

sleep ve swarma açık mektup: fuarı iyice gezin beyler 700tllik ne var ne dağatıyolar çok merak ettim ...
Sosyal ağlarda paylaş

İlk önce ön karşılama yeri olan web sitesinin daha ilk linki olan "ZİRVE HAKKINA" 'yı düzeltsin bunlar da sonra 700TL istemeye yüzleri olucak bir fuar çıkacaklarına güvenim. Bir dünya panel, forum koymuş ama bu maliyetlerle ancak kendi aralarında konuşurlar.
Büyük şirketlerin bazılarının temsilcileri ile sadece belirli bir kesimin gidip, oradaki kokteyllere katılıp, iş konuşacakları, ortada yapılan showları izleyecekleri bir etkinlik olacaktır. Sorun şu ki bu etkinlik esnasında göreceli güzel de bir final yapılabilir, fekkkaat o katılımcı kitle bu etkinlikten bir pooh anlamaz. Ellerine içecekleri ekrana bakarlar belki bir anlatıcı heyecanlı heyecanlı anlatırken, biraz bakıp anlam vermeye çalışıp, sonra gülerler ve diğer koridora doğru yollarına devam ederler.
Hedef kitle açısından olmasada olurdu Show'u, sonucu merak eden kitle açısından kaçırılmış bir show, oynayanlar kendilerini nasıl hisseder bilemem, en azından yiyip için kendinize baktırın oradaaa arkadaşlar :(
Sosyal ağlarda paylaş

benden görevli listesi istediler işte stream falan fistan için onlara görevli kart çıkarılacak free gir çık , tribün görevlisi taraftar falan diye de çıkarttırabilir miyiz acaba :P fuar alanı da baya ciddiye benziyor ya öyle bi cebit tadındaki genç kitle de olmayacak
Sosyal ağlarda paylaş

başarılar sleeep 2 finale de kalmışın. ama bence fifayı boşver scye ağırlık ver çünkü malatyalı ahmetim bırakmaz onu sdf. adamı cod2 zamanlarında karmaya bile almıyoduk şimdi ülkenin en iyi fifacısı olmuş helal olsun.

şu eslnin fifa finalini online oynatıp sonra aralın landa yapın lan demesi de yeni bir türkiye gaming komikliği olmuş huaue
Sosyal ağlarda paylaş

fifada finale almadılar beni :P dediler 2 oyun falan fistan sen tek oyun seç başkasına da şans verelim falan, iyi dedim sc2 seçtim ben de takibiki(biraz da okul derslerini ekmem gerekiyordu 2 final için de az çok işime de geldi aslında ), m1ndın karşısına eski fifacılardan Somb çıkıcak(3.4. bitirmişti elemeleri). benim de gönlüm zaten m1nddan yana umarım kazanır gideriz beraber parise

ama yine de aralın vericeği ilk2 veya 2.lik ödülünü alıcam :P
Sosyal ağlarda paylaş

somb'u tanırım çok iyi cocuktur teamquashda beraber turnuvaya gitmistik, hırslı deildir rakibi muhtemelen kazanır :d

bu arada kimsede demioyki sleeep senin için 700 deil 7k veririm!1
swarmı zaten kimse sevmio ona üste para versen izlemezler :)

bu local eventin ödülü yok sanırım dimi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...