Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

su an turkiyedeki en iyi smartphone?

senko

Öne çıkan mesajlar

SenariouS said:

Kanuni said:

s2 alma bence. htc de alma. pil omurleri rezillik. programlari vs coook amatorce hazirlanmis ios cakmasi.

rom olayi tam bir sefalet 3-5 cocuk kurcalayip rom yapiyorlar allah var bazilari iyi. pil omrunu gelistirecem diye 1 haftadir 14 tane rom denedim hepsi birbirinden zirva. arada var bir iki.

sakin alma dual core vs hic bir boka yaramiyor yaramayacakta. quad corelar geliyormus simdide aptal bunlar.

nokia n9 alicam cikinca veya iphone 5.

tiksiniyorum sgs2 imden...

abi yavaç
galaxy S2 hala donanım bakımından en güçlü telefon türkiyedeki.

Programlarda falan androidin kendi standartları var. Yani ios çakması olması gibi bir durum yok ortada.

Rom konusunda araştırmak biraz önemli

Pil konusunda sanmaki iphone 5 çooook daha uzun ömürlü olacak.

n9 büyük ihtimalle windows 8 ile gelir (sen o zaman bu laf attığın applicationalrıda bulamayacaksın, ama geliştirmesi kolay olacak gibi. Ama performans konusunda bişey diyemiyorum).

Ama evet dual core'u yeterince zorlayacak bir uygulama yokken quad core olayı saçmalar ötesi

hocam neden yavas olayim :)

s2 en guclu donanim olarak aman ne iyi tetris calistirmak icin quad core lu, sli nividia 71 gb ramli, 30000 terrabyte alete sahip olmak gibi bir sey bu inanilmaz gereksiz. hic bir ise yaramiyor o dual core, cevremdeki diger androidler den tek bir farki yok. nedir o dual coreun anlami cozemedim daha :) pil bitiriyor simdi herkes pil omru uzasin diye undervolt underclock undercore bla vs etc romlar cikariyor saka gibi.

ios la karsilastirmadim daha cok android marketin %50 si cop diyelim. arada cikan orjinal oyunlarda iosdan cakma ve gercekten hic guzel degiller. tiny wings - > dragon fly ornegin. benim zevkim tabii baskasi ne dusunur bilemem. iquarium diye akvaryum vardi ios da araniyorum allah kahretsin baliklar karikatur gibi guluyorlar falan. ya bi iktirip gibin bu ne. onune gelen yaziyor koyuyor donate bekliyor sonra.

iphone 5 veya baskasi pil omru bu sekilde telefon olmaz. beni ilgilendirmiyor iphone 5 in ne olacagi pili vs si cikar bakarim bokumu atarim kotuyse banane.

rom konusunda arastirma gercekten onemli cy7 ve miui haric gerisi cop bu ikiside daha toparlayamadi zatan BT vs calismiyor. arastirma yapmadigimizi kim soyledi.. :)

n9 23 eylulde cikiyor uzerinde meego var. cok hoslandim ben, belki os dan bagimsiz teknolojik yenilikleri seviyorum, oyle uzerinde os devamli degistirmek beni kasiyor. degistirmesem aklimda kaliyor degistirince birine baglanamiyorum androiddeki en buyuk sikintim bu sanirim. nokia n9 konusunda da almam demisim ama s2 cilemden sonra hemen alicam. sonra gene bok atarim ahahahah.

hakketten ben penta core istiyorum. elimdeki mesajlasma hedesi 0.000000000001 salisede acilmayinca inanilmaz irite ouyorum. salaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

meego ölü doğmamış mıydı? Nokia ondan elini çekmeye karar vermişti windows ile anlaştıktan sonra. Yok bizde bi ara beni meego'ya kaydıralım muhabbetleri falan geçiyordu. Sonra yok o çıkmayacak diye c# bilgisi benden çok olan arkadaşı wşndows phone'a kaydırmışlardı. (oda işi bıraktı şimdi ama baya küfrediyordu yazarken sadf)
Sosyal ağlarda paylaş

SenariouS said:

meego ölü doğmamış mıydı? Nokia ondan elini çekmeye karar vermişti windows ile anlaştıktan sonra. Yok bizde bi ara beni meego'ya kaydıralım muhabbetleri falan geçiyordu. Sonra yok o çıkmayacak diye c# bilgisi benden çok olan arkadaşı wşndows phone'a kaydırmışlardı. (oda işi bıraktı şimdi ama baya küfrediyordu yazarken sadf)

son meego telefonu olarak cikiyor zaten sinirli uretim olarak cikacak..

cok ama cok guzel gorunuyor. ha goruntuden ote alinca bakalim ne olacak :) tabii bulabilirsek finlandiyada 64 gb inin tum pre orderlari satilmis durumda.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

niye alion abi o zaman, adamlar desteklerini cekecekler sonra pat diye...

destegi icin almiyorum ki ben, yeni bir alet almak icin aliyorum. androidde destek varda ne oldu tiksindim aletten de osdan da.

beklentim farkli. o aletin ilk aylari cok hosuma gidiyor sonrasinda soguyorum zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

bu arada bu s2'de de not alma ozelligi var demi?
2k verip telefonun ustune kalemle yazi yazamamazlik gibi bisi olmaz heralde

s2 de kalemle yazma yok anca iste bazi programlarla ekranda parmaginla bir seyler karalarsin ve igrenc bir goruntu cikar ya da bildigin note pad uygulamalari ve ekran klavyesi ile yazi yazarsin. o galaxy note da gorduklerinin hic bri s2 de yok.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla millet çok atıp tutmuş ama ben htc sensationumdan çok memnunum. Kanuni sana tavsiyem, git nokia n73 kullan bir hafta. Sonra gel bir daha konuşalım s2 hakkında. :D

Abi, ne bekliyorsunuz anlamıyorum. telefonlarınızın inceliğinden taviz vermezsiniz. Pil de dualcore çalışan bir telefonda hayvan gibi kullanımla 1 hafta gitsin istersiniz. Kalmadı ondan be. Valla. 1 hafta pilden kesintisiz çalışan notebook üretildiğinde bir nebze bu dediklerinizi anlarım, yoksa fantezi hepsi.

Gelelim telefonuma. Hız muhteşem, HTC Sense android üzerinde kullanışlılığı ve görselliği ikiye katlamış. Ben çok fena alıştım htc klavyeye. Telefona normal şekilde konuşarak mesaj/e-posta yazdırmak çok çok hoş. Telefonun Flash desteği var, her flash güncellemesi çıktığında marketten güncellemeniz de yeterli.

Gelelim yetersiz denilen uygulamalara... Sensin yetersiz :D
Sosyal ağlarda paylaş

selçuk, şu an iphone alınmaz. yeni gelecek iphoneun sadece spekülasyonu var, apple sessiz duruyor henüz.

samsung galaxy içinse plastik falan deniyor, hoş değil bana sorarsan.

eğer para dökeceksen sana şiddetle htc sensation öneriyorum. vodafone kıbrıs şehitlerinde 1550TL + taksit yapıyorlardı en son hatırladığım.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...