azazell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Arkadaşlar minyatür toplayan varmı varsa sihirde görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 ya ben toplamıyorum ama bir glamdring'e ihtiyacım var. minyatür tercihimdir. sonuçda gerçek boyutlular 175dolar falan. nerden bulabilirim. bileniniz varsa?[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2004 Bu minyatur lerin ne gibi cesitleri var hemen hemen hepsi hakkında bilgi nerdne edinebiliriz...[signature][hline]Tum D'loethelere sevgilerle .... Mephisto D'loethe -Bitmeyen sarki istiyoruz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
azazell Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 workshop oraya bak istersen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2004 us.games-workshop.com ordan lord of the rings bölümüne girmelisin burdan istanbul sihirde modellerin bir çoğu satılıyor... daha ayrıntılı bilgi için biraz üstteki warhammer topic'ine bakıverin burdan[signature][hline]a.k.a. Duxus --------- Koşuuun, uçurum var; koşun laaan uçurumaaa... --------- Seni yeteri kadar hatırlayamadık, ama unutmayacağız ruhun şâd olsun, Huysuz İhtiyar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 aslında sihirde bunu mükemmel boyuyabilecek kişiler vardır. ehe boyasa bana kargoyla yollasa ne şahane olurdu di mi ;) ringwraith, gimli ve balrog'a hasta oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Gimlki boyiyim goneriyim diyicem "once cdler" diyeceksin valla postaliyorum bu hafta.[signature][hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlaxle Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ya sihir mi kaldı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 niye var tabi sonuçta sadece warhammer masalarından ibaret olsada :)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hehe topici gec gordum..bende biriktiyorum ilk londra da gormustum aldim bi kac kutu war bvende uruk hai ringwraith haldirs elves womt flm var simdilik yarisini boyali yarisi boyasiz vaktim oldukca boyuyorum.Ama tabi daha çok amatorüm dandik oluyo:) sihir de yapildigini bende yeni ogrendim kısa zamanda ugramam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar