Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara!

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

Bu sabah Ankaraya Ayak basıyorum varmı şöle beni gezdirip göstercek patiler?
Yarın 6,30da ankaradayım ve 17sindeki sınavım haricinde 27'sinde okullar açılanana kadar yapıcak işim yok.
Böhgöhöhööhö Varmı şöle güzel bi organizasyon katılalım yada bişiler yapalım Ankaralı patiler olaraktan.[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

abi benim okul var c.tesi gelirim yada haftaya herhangi bi gün okulu kırıp gelirim ilk hafta kırmayalım olayları kaçırmayalım eheh
/hatta popülasyon az olursa okuldan arklarda getiriyim pati - b.ege buluşması olsun

[Bu mesaj kiddo tarafından 15 Eylül 2004 22:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bana göre hava hoş . biri yazsın şu saatte şurda ol diye bende gidem :) . benden boşa program beklemeyin :) . bişi yazmazsanız 3 e kadar uyurum evde sonra :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ee napalım . adama kızılayı gezdirelimmi . yemek falan yeris sonra sakaryada otururuz . olmadı karanfilde yürürüz vs vs . ne diyonuz . birazda siz fkir bulun . her şeyi devletten beklememek lazım :) . zati kızlaya falan ayda 1 gidiom . gidenlerden beklios fikirleri . hadi pamuk beyinler cebe :-p[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

abi ya ne bileyim herkes bi kızlaydır gidio bende öle dedim :) yoksa zati ayda yılda bi uğradığım yerler oralar :) ayrıca sizde gelin yaws :) bizi tekmi bırakcaksınız :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
Grandmaster zgrw

Sosyal ağlarda paylaş

böhöhöhöhö ankaradayım ancak net cafeleri falan keşfettim bilgisayarı buraya taşımam farz oldu yokmu şincuk hiç ankaralı buluşma falan olmucakmı ben burta ÇATIR ÇATIR ÇATLIYORUM sıkıntıdan allahın sincanında kablolu falanda yok yükseltici aldım bugün işe yaramazza pohu yedim yokmu şöle yapılası atraksiyon bide FEREPE KAFE warmı ankarada?[signature][hline]Like Chef Says.
O yeah...
Sosyal ağlarda paylaş

Orta dünya cafe var.Beğendik'in karşısında.Orası baya ünlüdür.
İşte ankarayı çok sevmememin sebeplerinden biri;gezilecek yer olmaması.Kızılayda insanlar üstüme üstüme yürüyo,bigün birine çakacam "doğru yürüseğe lağn" diye.Bende gelirdim ama bugun ankara dışına çıkıp yarın dönüyorum,soğraaa,yarın evdeyim,pazartesi buluşmam var,salı günü boşum.Sana çok geç olur :) bone'la buluşunsana,bikere buluştuyduk,sıcağın ortasında eşşek gibi bi palto gibi bişey giymişti :-) mikrofonunuda taaa ozaman aldıydık :) Leman kültür falan var kızılay'da(bone'la falan gittiydik) oraya gidersiniz.Sincan gibi biyer,biraz uzak ve,bolca düğün olur.Negüzel,müziksetine ihtiyaç duymazsın işte :-) Oğuz Yılmaz,Ankaralı turgut falan,Sincanlı Fatoş muhahahah :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..