paramecium Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Selam, Sıralaman şu şekilde olsun: 1. güvenlik (aktif ve pasif) 2. ekonomik yakıt tüketimi 3. konfor Sen istersen 2 ve 3'ün yerini değiştirebilirsin. Sonra da bu kriterlere uyan aracı seç :) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 alabiliyosan astra hız sabitleyici olsun, otomatik olsun dizel hatta lpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Astra çok uygun aslında, konfor paketli hali 35.800 mü neydi en son baktığımda. Ama o kadar para verip bir de benzinli araç almak istemiyorum. Dizel olunca da fiyat 44-45'e fırlıyor. Otomatik şu an için zor, belki bir sonraki arabada. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 uzun yol ve polo ? ayrıca 3 gün sonra poloya makyaj yaparlar üzülürsün 8 aya bi değiştiriyolar gibi wv arabaları saçma bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Bu son tasarımı görene kadar aklımda hep Corsa vardı da görünce Polo'da karar kıldım. Maalesef her şeyde Fistan, aldığın şey 2 ay geçmeden eskiyor ama bu sefer kararım kesin. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 By arada satış ötv si aynı olsa da yıllık vergi BlueMotion'da daha ucuz (1.3 ve altı) BlueMotionCar Magazine Testi (İngiltere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Ben olsam bluemotion alırdım. Güvenlik canını, yakit ekonomisi cebini korur, ses sistemi 2012 model bir vw'de ne kadar kötü olabilir ki öyle düşün. Hem sonradan ses sistemi taktirabilirsin ama bi esp zor ya da daha ekonomik bir motor :) 75hp ve 180nm tork gayet yeterli bence. Dizel araçlarda turbonun değişken geometrili (vgt) olması ekonomi ve performans acısından önemli, ona bi bakmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Abi iyice kafama yattı zaten Bluemotion, bir değişiklik olmazsa fikrimde bunu alacağım. Tek dert 1-2 ay daha peşinat için para biriktirmek. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar