eldar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Dvd'si çıkmış, alıp izledim. Paul Giamatti sevenler kesin izlesin, aslında daha geniş bir kitleye de hitap ediyor film. Tarif etmesi de zor ama ağızda bir tat bırakıyor; güzel-kötü değişir ama bir tat. Eminim kendinden bir şeyler bulanlar olacaktır benim aksime, onların daha çok zevk alması muhtemel. Sonra ekleme yaparım belki ama filmin önemli bir artısı oyunculuklar diyebiliriz. Hani Giamatti'yi geçtim, Dustin Hoffman'ı yıllar sonra ilk defa beğendim. Ben artık sırf para için oynuyor sanıyordum. Eksi olarak ise kurgu geliyor bana göre, yönetmenin ilk sinema denemesiymiş. Kötü mü kotarmış kesinlikle hayır. Ancak uyarlamada sorunlar var sanki, kitabı okumamış olsam da filmde bazı unsurlar yeterince köpürtülememiş gibi geldi. Gerilim verilememiş, havada kalan demiyim de parmak ucunda kısımlar var. Şöyle ki hikayenin alt metni çok güzel yansıtılmış ancak üst metin, yani sosu aynı derecede başarılı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar