Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 16:45-21:bilmemkça arası babamın izlediği bir dizinin ardarda bir kaç bölümü var cumartesi gecesi. Evde olmayabilirim, önceden ayarlayıp televizyon kapalı olsa bile kaydetmesini sağlayabilir miyim? Not: Kaydedebilen receiverlardan var, plus mı ne işte adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 kaydedebilen cihaz var diyosan kaydedebilirsin. kumandanın üstünde minik yuvarlak tuşlar var, onlara bas bakalım ne çıkıcak ekranda... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ya şimdi salonda uyuyan bir arkadaş var, anca sabah bakabilecğeim de, acaba sadece receiver açıkken de kaydetme özelliği var mı onu merak ettim. Mantıken olması gerek de teknolojik alet işte beklenmedik şeyler olabiliyor :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 var. çoğu kez tv kapalı reciever açıkken kaydettim. bi sorun çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Nasıl ayarlıyoruz biraz anlatabilir misin? Daha önce hiç kayıt yapmadım da :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 guide'a gir, kaydetmek istediğin programların üstüne gelip kumandadaki kırmızı yuvarlak yuşa bas. receiver açık olmayınca kaydetmiyor, açık bırakmayı unutma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 teşekkürler Ema Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 np :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 receiver'ın elektriğe bağlı olması yeterli. standby konumunda ise kaydeder. istersen şu programı kaydet diye guide dan seçebilirsin istersen kanal belirterek istediğin zaman dilimleri arası kaydedebilirsin. rec.timer tuşuna bas kumandanın üzerinde. ordan hangi gün, hangi saat aralıkları, hangi kanalı kaydetmek istiyorsan belirtip ayarlayabilirsin. iphone veya ipod varsa neyse digiturk uygulaması var. telefonlada ayarlayabiliyorsun kanal kayıt olayını. iyi oluyor tatildeysen veya evde değilsen o an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar