copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 evet en büyük kanıtı da sen hahahaaaayt :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aldatan senın kadar dert etmiyor muhtemelen heheasads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 yok yaa dert ediyor o da ya da bana ediyormuş gibi davranıyor. kestiremedim tam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Etmiyorum abi ya aldattık bi kere yapacak bir şey yok O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 gidip anlatıcam hakan tak etti canıma bah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Şaka bir yana aldatana söyle sonradan vicdan falan yaparsa tanımıyorum seni de. O zaman da kötü olan sen olursun o yüzden itiraf ettir adama ya da kadına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 aklını bulandırın anlatma deyin mantıklı mantıklı acıklamalar yapın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ALDATAN arkadaşına itiraf ettirt yoksa sonradan olay ortaya çıkarsa COPRYDE BİLİYORDU olur. O zaman madem biliyordun niye söylemedin olur. Kısaca olay sana patlar irem hatun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Benden iyisi kutupta yaz güneşi lan bu arada kalbim kırık olmasaydı kırılırdı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 olayın bana patlamasından da korkmuyorum aslına bakarsanız. anlatması için yalvardım resmen çocuğa zaten . ama ilerde açığa çıkarsa bir şekilde 'irem de biliyordu' yapmaz. baya iyi arkadaşım . yaparsa da zaten hiç arkadaşım olmamış derim eyvallah der geçerim yani. iyisi mi karışmamak evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 2 defa aldatıldım. selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 neden aldatildin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 kevaşeliklerinden neden olacak. salakların her ikisi de yakalandı ya. şansları yokmuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 neyse muhabbeti dağıtmıyım. geçmiş olsun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Aynı deilmiş farklıymış tatsız. O_o Hea başka kime olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 14 şubatta bunları mı tartışıyorsunuz nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 copry bugun söyle bu seni aldatıyor de sonra cipsini cerezini al izle aldatılanın eline beyzbol sopası verirsen heyecanı ikiye katlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ahahhahaha scarlet modeli diyosun =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Erkek aldatiyorsa capkın, kadin aldatiyorsa uruspu dendi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 erkek uruspu benim arkadaşım dedim ben ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Heh tamam, erkegin uruspusundan korkucan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 senko said: 14 şubatta bunları mı tartışıyorsunuz nan sevgilimiz yok napak. olana da çamur atıcaz mecbur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 7thBreath said: serbest ilişki gibi bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 bilmedin duymadın keza aşağı tükürsen bıyık yukarı tükürsen sakal, kaldı ki ilişkide sıkıntı var demek inceldiği yerden elbet kopacak ha aldatan kişinin yaptığından ne kadar pişman olduğuyla da alakalı, hata yaptığını fark edip bir daha yapmayabilir en nihayetinde bu onların sorunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2012 ha ama önce aldatanın suratına temiz bir sıçıp sıvamak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar