Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 o kadarını ben b,lemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bak buna katılıyorum sfsfgdhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Tenekeadam said: etrafta aldatan erkeklere rastlıyorum, yasak meyvesini yedikleri kadınlar dötüme benziyor. Madem yapacaksın güzel birşeyle yap. açlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ya mevzu,bence güzellik değil aldatan erkek ya da kadın için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nası bi soru bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cerebralis said: bak buna katılıyorum sfsfgdhsd o konuda cerebe ben de çok katılıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetintas said: ya mevzu,bence güzellik değil aldatan erkek ya da kadın için 2 saat öpüştürkten sonra denizin buz gibi sularına girmeden yol üstündeki bütün kızları kesmekten kendini alamayan var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aldatma hakkı vardır biraz garip bir cümle olmuş harbiden şöyle daha mantıklı olur "kendi nasıl davranılmasını istiyorsan karşındakine öyle davranmalı mısın?" thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 çetinaabi söyle açıkaçık naptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 çetinabi evde birayı bile gizli içiyor, yapmaz o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ardeth said: aldatma hakkı vardır biraz garip bir cümle olmuş harbiden şöyle daha mantıklı olur "kendi nasıl davranılmasını istiyorsan karşındakine öyle davranmalı mısın?" thread anneni aldatsalar babanın hoşuna gider miydi hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi çoluğun çocuğun var ayıp sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 benim sorıya odaklanın BİR DE ŞU DÜĞÜNE ÇAĞIRMAYAN ESKİ İŞ ARKADAŞI ÖZÜR DİLEMEK İÇİN ÇAĞIRMIŞ, SONRA OLAYLAR GELİŞİR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yok bir şey yapmadım,rahat olun,teneke doğru diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 teeee almanyadayız,kız bi hasta oldu yataklara düştü hikayesinin altında kim bilir neler var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 1 TABAK ÇORBANIN 10 YIL HATIRI OLURMUŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi ayrıca bu nasıl bi soru,aldatmam aldatırsada restimi çeker giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yaman adamsın qanqa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gençler,günahımı almayın,başkası olsa eminim neler olurdu da harbiden bacım gibi gördüm o kızı. bak yine aklıma getirdiniz,üzüldüm ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben o konuyu bilmiyorum özet geçsene küheylan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 şaka be abi,biliyoruz yapmayacağını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Teneke al bu konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetintas said: gençler,günahımı almayın,başkası olsa eminim neler olurdu da harbiden bacım gibi gördüm o kızı. bak yine aklıma getirdiniz,üzüldüm ya. Bacım deme işin düşer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 yalnız var ya gençler, şu 34 kişinin en az yarısının kendileriyle yüzleşmekten çekinen adamlar olduğuna kalıbımı basarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bugün bacın yarın ihtiyacın diye inanılmaz bir söz var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar