Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fede said: aldattıysa aldattığın kişinin seni öldürme hakkı olur en iyi ex.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetintas said: reyou said: aldatan aldatilir, ama aldatani aldatan, insani degil hayvani duygularla en basit duygularla aldatir. insan ile hayvan arasindaki o dusunce farkini eylemine yansitamamistir. aldatan insani aldatarak cezalandirmak verilebilecek en hafif ve ilkel cezadir, daha neler yapabilecekken bu sekilde kozunu kullanmak, basitliktir ve beyni az, salgilari cok calistirir, buda bi boka yaramaz. ya reyou, özetle senin cevabın ilk paragrafta evet, ikinci paragrafta hayır mı oluyor? benim cevabim genel insan dusunce akisi seklinde, insanlar genelde ilk etapta icguduleri ile daha sonraki asamalarla mantiklari ile hareket ederlerler. buda ilk etapta onlari birebir fiziksel aldatmaya iter. bunda bi sorun yok, ama bence dogru degil. simdi sen trafikte 80 ile en sol seritten 5 saat boyunca gidebilirsin, sorun degil, ama 120 ile gelen arabalari bloklamakta dogru degil.. o nedenle aldatan aldatilir, ama oradaki aldatilmak, fiziksel anlamda degil, cezayi verecek kisnin hayal gucune kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 en iyi ex unutabildiğin extir :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hahah şaka lan şaka ölü extir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 4 sayfa konuşmuşsunuz neye karar verdinz? ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 fede said: aldattıysa aldattığın kişinin seni öldürme hakkı olur bak bu anket işte.:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 beyler el değişikliklerinizden yola çıkarak yorum yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cerebralis said: 4 sayfa konuşmuşsunuz neye karar verdinz? ona göre ben aldatırım, eşim haşa dizini kırar oturur diyen cillop gibi 12 adet erkekimiz var maşallah şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 kiz olmadiklarini nerden biliyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 çetinabiden süper anket. gizli kız kullanıcılar yavaş yavaş deşifre olmaya başladı. selam bayanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 idilik said: cerebralis said: 4 sayfa konuşmuşsunuz neye karar verdinz? ona göre ben aldatırım, eşim haşa dizini kırar oturur diyen cillop gibi 12 adet erkekimiz var maşallah şu an diğer bölgelerden sandıklar açıldıkça değişir diye umalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 idilik said: ben aldatırım, eşim haşa dizini kırar oturur diyen cillop gibi 12 adet erkekimiz var maşallah şu an gel pisi pisi. pisi pisi pisi pisi... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 küheylan said: çetinabiden süper anket. gizli kız kullanıcılar yavaş yavaş deşifre olmaya başladı. selam bayanlar. (tu):)-D ben senin beni anlama ihtimalini sevdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 o şık az bile çıkmış, pati kullanıcılarını düşünürsek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://i.imgur.com/JiG6r.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu ne biçim soru ya diye cevap verenler acaba ankete mi kıl oldular yoksa böyle bir olayı yaptılar ya da yapma ihtimallerinin karşılığında eşlerinin/partnerlerinin aynen karşılık vermesi ihtimalini düşünmek bile rahatsız mı etti onları?(tamam,çok uzun oldu,kabul) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 herkes aldatır sevdiğini ama herkes aldattı diye aldatmaz aldatıyorsan sevmiyorsundur kızlar bana rep verin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 barbu said: beyler el değişikliklerinizden yola çıkarak yorum yapmayın. ee /thread olmuşuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Rerore said: herkes aldatır sevdiğini ?????niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 tabi ki öyle düşünmeyen (eğer karşındaki ile güvene dayalı bir ilişki kurduysan) en hafif tabiriyle hödüktür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Rerore said: herkes aldatır sevdiğini ama herkes aldattı diye aldatmaz hocam, bir an "bu repliği acaba ezelde ramiz dayı mı söyledi?" diye düşündüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 o zaman rusla aldatan çabuk soğur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cık, suudi arabistanlıyla aldatan çabuk mu ısınır,gölgede 55 derece,allah muhafaza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 etrafta aldatan erkeklere rastlıyorum, yasak meyvesini yedikleri kadınlar dötüme benziyor. Madem yapacaksın güzel birşeyle yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar