Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

"Eşimi/partnerimi aldatıyorsam onun da beni aldatma hakkı var."şeklinde mi düşünüyorsunuz?

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Aldatmam, eğer katlanamayacak duruma gelir de başka yollara uzayacak olursam öncesinde insan gibi söyler bağlarımı kopartırım zaten.

Ha varsayım üzerinden konuşuyorsak, oldu da aldattım, bu bi şerefsizliktir. E şerefsizle şerefsiz mi olucak karşıdaki? Bu soruya klasik bir öğretmen sorusuyla da karşılık verilir, "Ahmet camdan atlasa sen de mi atlayacaksın evladım?"

O zaman bi ortam olur da bu yapılanlar terazinin kefesine koyulursa ne diyeceksin etraftakilere, "aldattı ben de aldattım ekieki" mi? "İyi bok yemişsin müstahak imiş sana" derlerse ne yapacaksın sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

diyelim ben aldattım o da bunu yakaladı- bence karşılık olarak beni aldatmaz, orada ilişkiyi noktalar,niye hala devam ettirsin ki.
hayır ben öyle yaprım da...oracıkta bırakırım

osmanlı tokadını suratının orta yerine infinitesimally small bir anda yedikten sonra tabiii.
Sosyal ağlarda paylaş

Osuruktan teyyare orf adetlerimiz yuzunden olurmu lan oyle sey derim. Ister istemez icimizde yer etmis artik sikindirik kurallar.
Utanarak soyluyorum, eski kiz arkadasimi aldattim , seks falan iste maksat, duygusal olarak kopek gibi bagliydim. Bayagi kiyamet falan koptu ama onu sevdigimi bildigi icin yutmustu.
Mantikli dusundugumde onunda hakki diyorum sonucta herkes esit aama dusununce bile midem bulaniyor. En iyisi kimse birbirini aldatmasin abi. Evliysende haberi olsun 2 tarafinda yoksa gg no re.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...