cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ne diyonuz Patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 3. şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 "bu ne abi?" diye düşünüp kişisele alıyorum. yanıt olarak; aldatmam, aldatana da eyvallah der. ceketini alır giderim abi. diyorum bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ya Tarkan, ille patilik yapacaksın. Abi Hayır şıkkını işaretliyorsun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 niye aldatiyoruz abi birbirimizi manyakmiyiz sapikmiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 serbest ilişki gibi bişi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Aldatmam, eğer katlanamayacak duruma gelir de başka yollara uzayacak olursam öncesinde insan gibi söyler bağlarımı kopartırım zaten. Ha varsayım üzerinden konuşuyorsak, oldu da aldattım, bu bi şerefsizliktir. E şerefsizle şerefsiz mi olucak karşıdaki? Bu soruya klasik bir öğretmen sorusuyla da karşılık verilir, "Ahmet camdan atlasa sen de mi atlayacaksın evladım?" O zaman bi ortam olur da bu yapılanlar terazinin kefesine koyulursa ne diyeceksin etraftakilere, "aldattı ben de aldattım ekieki" mi? "İyi bok yemişsin müstahak imiş sana" derlerse ne yapacaksın sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Ben yeterince aldatırım. O yorulmasın boşuna... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sagda solda, oyle buyugum, boyle yasindayim diyen bi adamin, liseli sorulari sormasi bi tek bana mi garip geliyo. yasliyim diye bizi mi yiyo, yoksa liselilik baki mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Yaşlıyım diyen de tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 diyelim ben aldattım o da bunu yakaladı- bence karşılık olarak beni aldatmaz, orada ilişkiyi noktalar,niye hala devam ettirsin ki. hayır ben öyle yaprım da...oracıkta bırakırım osmanlı tokadını suratının orta yerine infinitesimally small bir anda yedikten sonra tabiii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aquilya said: sagda solda, oyle buyugum, boyle yasindayim diyen bi adamin, liseli sorulari sormasi bi tek bana mi garip geliyo. yasliyim diye bizi mi yiyo, yoksa liselilik baki mi. küçük sırlar yayınlandıgından beri o yaş grubunda sorun var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 bu kadar FFA ilişki olmaz gene saçmasapan bi anketle çıtkın karşımıza çetintaş fds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 sağda solda öyle büyüğüm, böyle büyüğüm şeklinde bir söylemim olmadığına göre aquila kardeşimin canı sıkkın bu akşam.hayır olsun inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 erkek adam aldatır arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 aslında küheylan'ın dediğini mi anket sorusu yapsaydım? neyse,onu da yaparız bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Osuruktan teyyare orf adetlerimiz yuzunden olurmu lan oyle sey derim. Ister istemez icimizde yer etmis artik sikindirik kurallar. Utanarak soyluyorum, eski kiz arkadasimi aldattim , seks falan iste maksat, duygusal olarak kopek gibi bagliydim. Bayagi kiyamet falan koptu ama onu sevdigimi bildigi icin yutmustu. Mantikli dusundugumde onunda hakki diyorum sonucta herkes esit aama dusununce bile midem bulaniyor. En iyisi kimse birbirini aldatmasin abi. Evliysende haberi olsun 2 tarafinda yoksa gg no re. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 cetindas 1945 klasikleri gibi anket yapiyosun yaw, etme eyleme guzel kardesim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 partner ne abi. threesomedaki partnerini bu kategoride incelersen mindfuck oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 partner...hayat arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 GİDİN FREUD OKUYUN HALA SORUYOSUNUZ ALDATMAK CAİZMİ DİYE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Loxias said: partner ne abi. threesomedaki partnerini bu kategoride incelersen mindfuck oluyor ona yeterli ilgiyi göstermemişsin demek oluyor o. ayıp oluyor! seks misafiri bi yerde o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 http://www.traraba.com/wp-content/uploads/2008/11/peugeot-partner-tepee-2008.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 reyou said: cetindas 1945 klasikleri gibi anket yapiyosun yaw, etme eyleme guzel kardesim. herkesi mutlu et cetintas oynamıyoruz be reyoucuğum. anket işte.anketin iyisi kötüsü ne sahiden B)->:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Eşimi/partnerimi aldatıyorsam onun da beni aldatma hakkı var. her koşulda herkesin herkesi aldatma hakkı var. It is not the sexiest, nor the most intelligent who has the chance of having a perfect relationship. It is the one who tries and adapts the quickest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar