Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Arkadaşlar ben karar vermedim bide size sorayım dedim. Hepsini okudum ama hangisi daha işime yarar bilemedim siz görmüşsünüzdür oyunda o yüzden size sorayım dedim sizce hangisi? (Animist'im)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ben necro olarak convoker seçtim ama mahlejas (da bir necro) da stormlord seçti, ikimiz de sanırım gayet memnunuz :D bizde tek pet olduğu için convoker ne kadar farkeder bilmiyorum ama aşağıda açıklamasını yazdığım ml 9 abilityi okursan eğer bir animist için çok güzel bir ability olabileceğini düşünüyorum :) ml 9 Summoning Mastery - PBAE buff that boosts level of all nearby pets for the purpose of to-hit (offensive and defensive) chances ML9 Convoker is Summon Mastery the To Hit Bonus for all pets around you. It is instant use and on the same timer as Battlewarder. [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Convoker cok daha iyi, NF'de Stormlord suankinden daha cok ise yariyor deniyor ama Convoker'in sirf speedwarpi, brittle guardi bile yeter yani.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bencede convoker çok daha iyi, stealtherlar için şeysi var(ml2) ama adamı görüp kafa göz girmeye diil adamı görüp pa dan falan savunmaya yarıyo, bide direct damage trap var (ml7) aynı anda en fazla 4 taneye sahip olup 4ü birden bi gruba girince baya can yakıyo demiş sitede,speed traple(ml4) brittle guard (ml8)hakkaten güzel, bide crystal titan (ml10) amgEde kafamızı yarmıştı bi kere[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Haa o stealtherları görme şeyine baktım gerçekten süper bişey :) Adamı görüp stun çaksam yeter 1 daka sürüyo zaten benim stun ehe :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miguel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: BlackRose, 27 Eylül 2004 14:36 tarihinde demiş ki: ben necro olarak convoker seçtim ama mahlejas (da bir necro) da stormlord seçti, ikimiz de sanırım gayet memnunuz :D bizde tek pet olduğu için convoker ne kadar farkeder bilmiyorum ama aşağıda açıklamasını yazdığım ml 9 abilityi okursan eğer bir animist için çok güzel bir ability olabileceğini düşünüyorum :) ml 9 Summoning Mastery - PBAE buff that boosts level of all nearby pets for the purpose of to-hit (offensive and defensive) chances ML9 Convoker is Summon Mastery the To Hit Bonus for all pets around you. It is instant use and on the same timer as Battlewarder. Summoning Mastery malesef animistler için bir işe yaramıyor Bone. En azından FnF Turret larda. Tek ısıran mantarımızda Verdant Spec'de controled pet, o da yürümüyor. Yinede bir animist olarak convoker'ın daha iyi oldugunu düsünüyorum.[signature][hline]Borges Enchanter Kerghan lvl50 Animist ML10 Duman lvl50 Valewalker [Bu mesaj Miguel tarafından 28 Eylül 2004 08:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hmm o kötüymüş ben theurg gibi düşündüm bi an animistleri neyse sonuçta stormlar bana pek sevimli gelmedi bi de, yani genelde dışa dönük bir path gibi geliyo bana, convoker daha çok ability sahibine avantajlar veriyor, stormlord daha çok genele hizmet ediyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: BonePART, 27 Eylül 2004 23:20 tarihinde demiş ki: peki bilgisizim ama genede soram o stuna purge atmıyo mu adam yane ben pvpde bi defa aptal friar imkansız stylela(yan style vur arkasından geleni vur 3 uncu adım stun vuruyo) adam stun ettim de merak ettim Yok valla dün savaşta 4 kişiyi stun ettim aynı bölgede ehe :) Casting time 2.5 sn bide creeping path olursan (ben arborealım),creepingde o stun'ın ae'lisi var o süper bişey[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 stun aoe mi?eminmisin?hicbir char builderde oyle bir ozellik bulamadim.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 [signature][hline]Zegard/Hibernia - LancelotCrosby,Stills,Nash & Youngoh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 root ve stun un arasindaki farki henuz anlayamadin sanirim?[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Salak değilim merak etme. Yeni olduğum için yanlış biliyor olabilirim saygılı konuş.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 burada esas saygisizligi yapan sen degilmisin salak diyerek?Yukarida yazmis oldugum seyleri dikkatli incelersen saygisizlik yapmadigimi anlayabilirsin sanirim.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ben sana mı demişim salak diye? Okuman yazman yokmu senin[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 banami demen lazim saygisizlik yapmak icin?kelimeyi kullanman yeterli bildigin gibi..aa,kusura bakma,bilmedigin gibi.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ahaha noldu kıvıramadın galiba? Bidaha adam gibi oku öyle cevap ver hadi canım... Bana salak diyen de sensin ima yöntemiyle,ama kimin salak olduğu tabi belli oluyo ehe ben okumayı biliyorum :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Kendini salak gibimi hissediyorsun yoksa ki bu kadar gocundun?[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Gocunmadım senin hakaret etmene sinirlendim ama hala pişknilik yapmaya devam ediyosun sen akıllanmazsın[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Leathas, 28 Eylül 2004 15:12 tarihinde demiş ki: banami demen lazim saygisizlik yapmak icin?kelimeyi kullanman yeterli bildigin gibi..aa,kusura bakma,bilmedigin gibi. Senin yaşın kaç yahu? Bu mesajdan belli oluyo zaten 14 falan galiba. "Kelimeyi kullanman yeterli" miş. eheehe :) Ben salağam desem,kelimeyi kullandığım için gene sen üstüne alınacaksın galiba. Hayırdır neden gocundun? Özür dileyeceğine hala bıdı bıdı konuşuyosun hade canım işim var benim güle güle[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Hala, stunla rootun farkını anlayamadıysan, senin yaşın da 14'den pek yüksek değil galba..[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ehe sende arkadaşını koruma ayağına geldin galiba. Oyunda yeniyim diyorum basmıyor mu?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 19 yasindayim eger merak ettigin sey buysa.Fakat cocukca bir heyecan yaparak bir mesaja verecegin cevabi 2 kere ard arda post edilmis mesajlar esliginde yaptigin icin cidden senin icin uzulmeye basladim.[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 19 yaşında mdeniyetten uzak olduğun için asıl ben sana üzülüyorum.[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 medeniyetten kastin nedir?[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Sensible, 28 Eylül 2004 17:51 tarihinde demiş ki: Ehe sende arkadaşını koruma ayağına geldin galiba. Oyunda yeniyim diyorum basmıyor mu? Savunduğum kişi ile hiç konuşmadım, tanımıyorum. Oyunda yenisin ama çok bilmiş gibi konuşuyorsun. Ayrıca eğer lvl 20'den yüksek bir karakterin varsa ve stun ile rootun farkını anlayamadıysan kendin için üzülmeye başla.[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar