LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Fuar ile ilgili bilgisi olan var mı? Sony hangi ürünleri getirecek merak ediyorum. Vita'yı görebilecek miyiz, 3D Head Mount Display'leri görebilecek miyiz?
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 gittikce kotulesen bi fuar bu ya her yil istikrarli sekilde kotuye gidiyor nasil beceriyorsa...
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Broşür ve poşet toplamaya gelen bi kitlesi var, kötüleşmeyip ne yapsın ki? Ben ciddi olarak kışlık soba yakacaklarını çıkartmak için geldiğini düşünüyorum çoğunluğun o fuara.
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Geçen sene sırf 3D Gran Turismo denediğim için bile + olarak görmüştüm, ama başka hiçbir marifeti yoktu. Yurt dışında onca yeni, değişik ürünler gösteriliyor, bizde bir mok yok. Bu sene Vita ve 3D head mount display istiyorum.
patrickstar Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fuarın her sene bir önceki seneden daha da iğrenç bir hale gelmesi engellenemiyor. birde bu sene girişler ücretsiz olacakmış. sanıyorum o bahsettiğimiz bedava bir kaç kalem defter saçma sapan broşür toplayan kesim bu sene de fuarın içine edecek.
Öne çıkan mesajlar