Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Selamlar ya ben ilaçlarımı hep uutuyorumda. Unutmamak için şöyle bir app arıyorum. Örnekle; 1 tane ilacım 2 günde bir, 1 tane ilacım 3 günde bir, 1 tane ilacım sadece pazarları, 1 tane ilacım sadece dolunay ve yeniaylarda Bunları böyle otomatik ayarlayabilecek bir app biliyor musunuz iphone5 için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 abi multi task alarm yok mu acaba? kullanmadım iphone da. androidde hangi saatte hangi günlerde çalacağını belirliyosun falan çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Abi işte hangi günler falan yemiyor bende yukarda ki şekilde seçebilmeliyim. Tek tek gün belirtmek öldürüyor beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ha demis ki zaten. ne diyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 nette gezinirken böyle bişey buldum hocam belki işe yarar bişey bulursun. app Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 itunes keywords: pill reminder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Git kendine ilaç kutularından al haftanın başında diz onları bir güzel. Application a ne gerek var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Aradigin sey tam olarak bu ve turevleri bak: http://www.zamazing.org/yazi/akilli-dogum-kontrol-hapi-kutusu adsdasdada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 adam kurt adam galiba, ilaç alıyor değişmemek icin eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 dogum kontrol hapi seysi al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Magnum said: adam kurt adam galiba, ilaç alıyor değişmemek icin eheh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 iphone 5 iyimis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Pluton said: Selamlar ya ben ilaçlarımı hep uutuyorumda. Unutmamak için şöyle bir app arıyorum. Örnekle; 1 tane ilacım 2 günde bir, 1 tane ilacım 3 günde bir, 1 tane ilacım sadece pazarları, 1 tane ilacım sadece dolunay ve yeniaylarda Bunları böyle otomatik ayarlayabilecek bir app biliyor musunuz iphone5 için ? Babam jinekolog, ona eşantiyon olarak belirli zamanlarda öten bir sürü alet gelirdi eskiden. Doktor tanıdığın varsa onlara bir sor. Bir de dolunay ve yeniayda alınanla kastın 15 günde bir sanırım değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 adam cikmamis telefona sahip lan=))) yil kac orada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Amannn işte iphone 4 yani =) Dolunay ve yeniay olayıda evet 15 günde 1 oldugu için dolunay ve yeniay yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 "Pill Time" diye bir zımbırtı işimi gördü. DOlunay ve yeniay yok ama olsun napalım onuda elimizl girecez =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Adam kurtadam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 merak ettim nedir bu kadar ilaç almana sebep olan hastalık? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Hocam geçmiş olsun , en kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 -Dark_Angel- said: Adam kurtadam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar