Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Her zaman da ters olmaz ki

Absolut

Öne çıkan mesajlar

Odanıza girmişinizdir ve ışığa açmaya üşenmiş veya birilerini uyandıracağınız için açmamışınızdır. Yarı kör bir halde el yordamı ile pijamalarınızı arasınız ve en sonunda bulursunuz. Üst kısım sıfır yaka ise pencereden gelen ışığı kullanarak ne tarafı ön ne tarafı arka anlamaya çalışır ama etkieti yok veya ufak ise bismillah diyip denerisinz. Ama o da ne bir anda boğazınıza bir baskı gelir. OFFF diyip hızlıca boynunuz etrafında pijama üstünü çevirir ve giyersiniz ama sürtünmeden dolayı pijama garip bir spiral şekli almıştır ve rahat değildir. Sıra alt kısma gelir. Bunu da deneme yanılma ile yapmaktan başka çare yoktur. Hemen giyersiniz ve TATAAA bir anda kabaetinizde tayt giymiş gibi bir daralma ve karın bölgenizde ise 1 kabaetlik boşluk olduğunu anlar ve hemen cepleri kontrol etmeye çalışırsnınz ama o da ne cepler arkaya doğru girmektedir. Hemen enerji vs rahatlık karşılaştırması yapılır ve yatağa o şekilde girilir.
Murphy kanunudur bu ne yaparsanız yapın ilk deneme her zaman ters olacaktır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Kızımız Duru
Sosyal ağlarda paylaş

Banada çok oluyordu çok geç gelince eve ışığı açamıyorum aile ferdleri uyanmasın diye bende artık pijamalarımı çıkartırken yatağın üstüne ters olarak seriyorum böylece gelince direkt alıp cuppppppp diye giyip uyuyorum :)[signature][hline]Jabba

Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..
TeknoWebHosting
Sosyal ağlarda paylaş

Benim oyle bi derdim yok allahtan. Pijama olarak Boxer kullaniyorum sadece. Daha süper ;)
Abso cum sana da tavsiye ederim[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki:
itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum
nası diim böle rahatlatıyo

Follow the energizer tav$ani
Sultan's Of The Dav$ans
Sosyal ağlarda paylaş

Ne uğraşcan cıbıncıplak gir yatağa :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..