Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Odanıza girmişinizdir ve ışığa açmaya üşenmiş veya birilerini uyandıracağınız için açmamışınızdır. Yarı kör bir halde el yordamı ile pijamalarınızı arasınız ve en sonunda bulursunuz. Üst kısım sıfır yaka ise pencereden gelen ışığı kullanarak ne tarafı ön ne tarafı arka anlamaya çalışır ama etkieti yok veya ufak ise bismillah diyip denerisinz. Ama o da ne bir anda boğazınıza bir baskı gelir. OFFF diyip hızlıca boynunuz etrafında pijama üstünü çevirir ve giyersiniz ama sürtünmeden dolayı pijama garip bir spiral şekli almıştır ve rahat değildir. Sıra alt kısma gelir. Bunu da deneme yanılma ile yapmaktan başka çare yoktur. Hemen giyersiniz ve TATAAA bir anda kabaetinizde tayt giymiş gibi bir daralma ve karın bölgenizde ise 1 kabaetlik boşluk olduğunu anlar ve hemen cepleri kontrol etmeye çalışırsnınz ama o da ne cepler arkaya doğru girmektedir. Hemen enerji vs rahatlık karşılaştırması yapılır ve yatağa o şekilde girilir. Murphy kanunudur bu ne yaparsanız yapın ilk deneme her zaman ters olacaktır.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 :) denemeli[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Banada çok oluyordu çok geç gelince eve ışığı açamıyorum aile ferdleri uyanmasın diye bende artık pijamalarımı çıkartırken yatağın üstüne ters olarak seriyorum böylece gelince direkt alıp cuppppppp diye giyip uyuyorum :)[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. TeknoWebHosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=8428[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Benim oyle bi derdim yok allahtan. Pijama olarak Boxer kullaniyorum sadece. Daha süper ;) Abso cum sana da tavsiye ederim[signature][hline]DynamicK, 11 Eylül 2004 17:53 tarihinde demiş ki: itiraf ediyorum selpak kafama yapıştıgında ayrı bi zevk alıyorum nası diim böle rahatlatıyo Follow the energizer tav$ani Sultan's Of The Dav$ans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 lol hired güzel link =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Murphy kanunu değil ama kesin olması lazım: Bir arada duran kablolar her zaman düğümlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ehehe hired'ın linki süper uyumlu olmuş :D[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ne uğraşcan cıbıncıplak gir yatağa :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben bir keresinde şort giyiyorum diye altıma t-short giymiştim sabah kalkınca alttan esen serin rüzgar ile farkettim ama çok sarhoştum :D[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: fedaykin, 29 Eylül 2004 13:41 tarihinde demiş ki: ehehe hired'ın linki süper uyumlu olmuş :D böyle konuya böyle link ... cidden süper uyumlu .. buyrun düzgünü burda [signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Genel bir yakınma mesajı idi. Her akşam yatarken başıma geldiği için bunu tek yaşayan ben miyim yoksa başkaları da var mı diye merak ettim.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bende hep ters giyom[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ben geceleri ışığı açmadan hiç bir şekilde battaniyenin düzünü tersini bulamıyorum hehe[signature][hline]Let's sing the Bards song Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar