wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Selam, cumartesi bi sıkıntı çıkmazsa Eskişehir'e gidicem. Normalde arkadaşımda kalırdım hep ama bu sefer müsait değilmiş ev. Konaklamak için şöyle ucuz ya da orta yollu yer arıyorum. Eskişehirli patidaşlar yardımcı olabilirlerse sevinirim. Teşekkürler şimdiden.
senko Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kac yillik eskisehirliyim bi tane otel gelmedi lan aklima sdf eskisehirde olsam gel bende kal derdim valla da izmirdeyim ben su an :(
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 otel şale vardı 2 yıldızlı, subay orduevinin karşısında. önünden geçerken fakirlik kokusu sarardı her yanımı.
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 www.eskisehir.net e ilan ver de böyle böyle geziyorum 2 gün kalcak yer lazım diye 1000 tane ögrenci var mutlaka biri evine kabul eder uygun bir ucret karsılıgı seni
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Bağyanları seviyorum yea <3 Pek çok teşekkür ettim kalacak yerimi buldum ben. ^^
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2012 bundan banada lazım 2 sene Eskişehirde okuduk ettik tüm arkadaşlar mezun olmuş gitmiş kalanlara da minnet etmek istemiyorum 1 gecelik böbreği bırakmayacağım mekan lazım iş görüşmesine gelicem.
Lithran Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Öğrencilik bitmiş sefalet bitmemiş hala universite etkisinde .Eskişehir böyle üzüyor adamı
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2012 senko said: tey tey bi zamanlar izmirdeymisim :( bir zamanlar 1 sene öncesi henüz sdfsdf premature nostalgia alert!! hep çok çalışmaktan bunlar
Öne çıkan mesajlar