Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Lost Age Uo Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
hayırlı olsun başarılar...[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
Anasayfadaki 'merhaba!'ların bazılarını silerseniz ve benide staff listesinden silerseniz daha bi güzel olacak ŞARDINIZ.

haha o templateler kötü en güzel bizimki oraya gelin.
PEĞHEĞ açık koşuuun!

chemical'in müthiş icatlarının olduğu uo sunucusu

reklam yaptım, aman Ra b@bz ve Kronos üstüme koşmasın!![signature][hline]Faust® - Noir uo shard

[Bu mesaj Faust tarafından 02 Temmuz 2004 11:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_GaRGoYLe_, 02 Temmuz 2004 11:38 tarihinde demiş ki:
Server'a bekleriz.
Owner Hüsnü.
--
Topiği kitlemeyin pls
Owner Necmettin
-
Çok oyuncumuz var
Admin Karizma & Şekil Çocuk

Ulan en karizma benim herkese laf sokuyorum,ben gralım,çok şey biliyorum,kimse beni geçemez.

-----Gralınız Gargoyle---[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened..

The Lost Age

Who is that ?
[/i]
Mesaj tarihi:
Kim aldı kemıkıl ı ya?[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun
sarkı yerine osursan bile biz izleriz.

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
ahah ra geç kaldı işleri var herhalde yada 1000 posta ulaştı ondan artık bunlarla uğraşmıo :)[signature][hline]Indinolla UO Shard High Council

Gün Gelir Sokaklarda Yatarsam Şaşma ama Gün Gelir Vezir Olur Çökerim Başına...
Mesaj tarihi:
said:
Faust, 02 Temmuz 2004 11:41 tarihinde demiş ki:
Anasayfadaki 'merhaba!'ların bazılarını silerseniz ve benide staff listesinden silerseniz daha bi güzel olacak ŞARDINIZ.

haha o templateler kötü en güzel bizimki oraya gelin.
PEĞHEĞ açık koşuuun!

chemical'in müthiş icatlarının olduğu uo sunucusu

reklam yaptım, aman Ra b@bz ve Kronos üstüme koşmasın!!

staffa girdiğin ilk gün britin gz'sini kaldırıp şehre orcları salıp haydin size QUEST (!) demek anca senin yaşında birinin yapabileceği birşey zaten. süperdi...[signature][hline]dayt!
Mesaj tarihi:
Staff arası tartışmaları yapmayalım tazcm.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
said:
Pyr0, 02 Temmuz 2004 18:27 tarihinde demiş ki:
faust banlanmadi mi ki nie staff ici oldu lol =)

Ehehe yani eskiden staff arasında olan bir konuyu tartışmayalım diyordum :P[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
buraya laf yeti$tirceine gir biras page baq sora counslara page birakmio demin tek tweek vardi adam tek ba$ina ko$u$turuodu pagelere =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Mesaj tarihi:
Pyro.
Online olarak brook un geceleri açık unutup uyuması hariç en çok saati olan benim.
Lütfen bilip bilmeden git page bak bilmem ne deme.
Seer couns değilim ben.[signature][hline]BonePART, 01 February 2004 10:00 tarihinde demiş ki: sen soyun

MadcaTtt..
Ace.....

Mesaj tarihi:
olcak olcak hersey cok guzel olcak[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
+ tweek den once madcat vardi[signature][hline]Buyunun Gucu Ellerimin Arasinda
Msn > [email protected]
Icq > 6100072
=->Weph Dezayn , Staff ingayme Fanksiyoins
Cons olunca çok sıkılıyormuş insan ya:)
Gm iken sürekli ama sürekli bi questle uğraşırdım oda yok
böyle malum milletle uğraşıyorum neblim birbirine dalaşanları gz dışına çekip ateşleden arena yapıp arasına field çekip pvp yaptırıyorum falan:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me!
I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical
All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown...
  • Yeni Oluştur...